[ad_1]

دو شیوع مختلف سالمونلا در فنلاند گزارش شده است ، یکی شامل کدو سبز از اسپانیا است.

اولین شیوع در شهر روانیمی فنلاند 20 نفر را درگیر کرد ، اما هیچ منبعی یافت نشد. حادثه دوم در شهر میشلی منجر به هشت بیماری شد و علت آن کدو تنبل آلوده اسپانیا بود که در سالاد قرار داده شد.

مقامات در رووانیمی در ابتدا گزارش کردند که شیوع آن در اوایل دسامبر است. شروع علائم برای اولین بیماران از 17 نوامبر آغاز می شود.

غذایی که برای کودکان سرو می شود
زنگ خطر پس از گزارش سه عفونت سالمونلا در ارتباط با غذای تحویل شده از آشپزخانه مرکزی در روانیمی به مراکز روزانه و مدارس بین 13 تا 20 نوامبر اعلام شد. غذا به بیش از 40 مدرسه و کودکستان تحویل داده شد.

طبق تایپ شده توسط موسسه بهداشت و رفاه فنلاند (THL) ، مشخص شده است که این یک سالمونلا سن پپول است و از همان نوع باکتری ها نیست که باعث ایجاد عفونت در میکلی می شود. این حادثه همچنین به آژانس غذایی فنلاند (Ruokavirasto) گزارش شد.

در ماه نوامبر و دسامبر در مجموع 20 نفر تحت تأثیر مهدهای کودک و مدارس مختلف قرار گرفتند. سالمونلا در غذا ، نمونه های محیطی یا آزمایشات توسط کارکنان خدمات غذایی یافت نشده است.

مقامات گفتند که منشا of شیوع هنوز توسط نمونه ها و مصاحبه ها مشخص نشده است. همه افراد آلوده علائم را در همان دوره نشان می دهند ، که نشان می دهد منبع تنها یک ماده اولیه مصرفی در اواسط ماه نوامبر است. تحقیقات در مورد اپیدمی از طریق مصاحبه ادامه دارد ، اما نمونه جدیدی گرفته نخواهد شد.

در سال 2019 ، 200 مورد از سالمونلوز در THL گزارش شده است ، که در آن عفونت در فنلاند به دست آمده است. در دهه گذشته ، این کشور بین صفر تا چهار شیوع در سال ثبت کرده است.

منبع در حادثه دوم یافت شد
شیوع سالمونلا در میشلی اولین بار در اوایل دسامبر با شش بیمار گزارش شد و در این ماه به هشت بیمار مبتلا رسید.

سو initial ظن های اولیه متوجه سالادی بود که از طریق یک عمده فروش به آشپزخانه های مرکزی در Mikkeli و آشپزخانه های Haukivuori و Ristiina ، هر دو مکان در Mikkeli ، بین 23 تا 27 نوامبر تحویل داده شد. این محصول عمدتا به مدارس ، مراکز مراقبت روزانه و بیمه های اجتماعی و درمانی در اداره مراقبت از ساوو ساوت (ESSOTE) ارسال می شد. این سالاد به بیش از 6000 نفر در منطقه میشلی ارائه شد.

به دلیل خودآزمایی ، سالمونلا در یکی از نمونه های غذایی آشپزخانه مرکزی میشلی پیدا شد. تحقیقات شامل THL و Ruokavirasto بود. سالاد در دو دسته مختلف که در 26 و 27 نوامبر تهیه شده بود ، پذیرایی شد.

مشخص شد که سالمونلا کدوگو از Ruokavirasto دارای یک سالاد هویج و کدو سبز است. کدو سبز ، که یکی از مواد تشکیل دهنده سالاد و از اسپانیا بود ، در آزمایشگاه محلی آزمایش سالمونلا نیز مثبت شد. این محصول به آشپزخانه های فنلاند از قبل برش خورده وارد شده و محصولی از این دسته دیگر در بازار موجود نیست.

هفت بیمار با سویه نادر سالمونلا کدوگو آلوده شدند. نوع مشابه سالمونلا در دو بیمار در مناطق بیمارستانی Satakunta و فنلاند مرکزی در ماه دسامبر یافت شد.

اکنون مقامات در حال ارزیابی فرآیندهای آشپزخانه ها و محصولات استفاده شده در آنها هستند تا از شیوع دوم جلوگیری کنند.

کدو سبز در حال حاضر از فهرست غذاهای محلی و محلی محلی حذف می شود. با این وجود ، استفاده از محصولات وارداتی در مواقعی که سبزیجات تازه فنلاندی محدود هستند ، ادامه خواهد یافت.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir