[ad_1]

تحلیل و بررسی

آیا تاکنون دایناسور خورده اید؟

به نظر می رسد که بسیاری از کودکان و بزرگسالان از قطعات مزرعه Perdue “Chicken Plus” که به شکل دایناسورها هستند ، تشکر می کنند. اما قابل توجه تر از شکل آنها چیزی است که در داخل است. هر یک از این “غول های کوچک” از مخلوط 50/50 مرغ و سبزیجات – گل کلم ، نخود و پروتئین گیاهی ساخته شده اند.

در ماه ژوئن ، Perdue از حراجی ها و پت های PERDUE CHILKEN PLUS ، که به عنوان “نسل بعدی” توصیف می شود ، از اولین لقمه جدید پخش شده در سراسر کشور رونمایی کرد. هر وعده حاوی یک چهارم فنجان – نیمی از وعده سبزیجات و مرغ گوشت سفید وی است “هرگز بدون آنتی بیوتیک”. آنها هم اکنون در 7000 فروشگاه موجود هستند.

موضوع چیست؟ چه چیزی این رویکرد جدید را به سمت یک محصول غذایی محبوب محبوب از قبل تاسیس می کند؟

پاسخ به نیروهای بازار برمی گردد. نوع جدیدی از خریداران به مشتریانی پیوسته است که در راهرو سوپرمارکت ها قدم می زنند. آنها که “انعطاف پذیر” نامیده می شوند ، با خریداران معمولی که طیف وسیعی از گوشت و سبزیجات را می خرند و همچنین با گیاهخواران و گیاهخواران در آنجا هستند.

این متخصصان انعطاف پذیر متعهد هستند که گیاهان و سبزیجات بیشتری را در رژیم غذایی خود بگنجانند. و با این حال آنها گوشت کمی می خورند. تعداد آنها به اندازه کافی – حدود یک سوم خریداران آمریکای شمالی – وجود دارد تا یک شرکت بزرگ مانند Perdue Farms توجه داشته باشد و بر اساس آن تغییرات ایجاد کند.

اریک کریستینسون ، مدیر ارشد بازاریابی پردو ، گفت که اگرچه نیش مرغ پردو سالهاست که یکی از مواد اصلی خانواده ها محسوب می شود ، این شرکت می خواهد به والدین در نبرد مداوم خود کمک کند تا بچه هایشان سبزیجات بیشتری بخورند.

کریستینسون گفت: “ما نه تنها به پاسخگویی به خواسته های میلیونها والدین کمک می کنیم ، بلکه به تعداد فزاینده ای از خانواده های انعطاف پذیر نیز توجه داریم.”

Flexitarians – آنها چه کسی هستند؟
بسیاری از متخصصان انعطاف پذیری می گویند که می خواهند گوشت را در رژیم غذایی خود کاهش دهند زیرا باعث می شود احساس سلامتی بیشتری داشته باشند. آنها همچنین نگرانی های خود را در مورد رفاه حیوانات و تأثیرات زیست محیطی دامداری بیان می کنند. و با این حال آنها نمی خواهند کاملاً گوشت را کنار بگذارند. این جایی است که گیاهان جایگزین گوشت و اکنون هیبریدهای گوشت وارد تصویر می شوند.

Purdue Chicken Plus مخلوطی از پروتئین گیاهی و مرغ است. عکس با مجوز از مزارع Perdue

طبق Innova Market Insights در ایالات متحده ، 38 درصد از مصرف کنندگان را می توان انعطاف پذیر توصیف کرد. در انگلستان 53 درصد در هلند 67 درصد و در آلمان 69 درصد است.

مبتنی بر کارخانه محصولات پروتئینی مانند “The Impossible Burger” و “Beyond Meat” که فاقد گوشت هستند ، قبلاً به میل بسیاری از مصرف کنندگان برای خوردن گوشت کمتر پاسخ داده اند.

اما کریستینسون خاطرنشان می کند در حالی که بسیاری از این محصولات جدید گیاهی مخصوص گیاهخواران بالغ است ، نیش مرغ جدید پردو مخصوص کودکان است. طبق گفته این شرکت ، وقتی بچه ها طعم مرغ و لقمه جدید را آزمایش کردند ، به آنها نمره بالایی از نظر شکل ظاهری ، بافت و طعم می دهند.

در ماه فوریه ، زنجیره غذایی به نیش مرغ Perdue “خوشمزه ترین لقمه مرغ منجمد” رای داد.

آلیسون رابشنوک ، سخنگوی م theسسه غذای خوب ، گفت: “پردو در حال گوش دادن به مصرف کنندگان است و به افزایش شهابی علاقه به پروتئین های ترکیبی پاسخ می دهد.”

Rabschnuk با توصیف این موضوع به عنوان “یک گام مهم به جلو” گفت که تحقیقات نشان می دهد که مصرف کنندگان ضمن ارائه تجربیات طعم آشنا به دنبال محصولاتی هستند که طعم ، بافت و تغذیه دهند.

وی گفت: “این استراتژی متناسب با مصرف کنندگان در نیمه راه است.”

پردو در خطاب به خستگی خواهان تنها نیست. Tyson Foods همچنین طیف ترکیبی از گوشت و سبزیجات را اعلام کرد. مارک “Raised & Rooted” وی از همبرگر و لقمه با گوشت و پروتئین حاصل از نخود فرنگی مخلوط شده است.

هیبریدها: مخلوط کردن گوشت و سبزیجات
پل شاپیرو ، بنیانگذار The Better Meat Co. ، که محصولات گیاهی را در اختیار مزارع Perdue قرار می دهد ، گفت: مخلوط کردن گوشت با پروتئین گیاهی با کیفیت بالا “یک روش عالی برای انتخاب بیشتر مصرف کنندگان در عین بهبود هر دو است تغذیه و پایداری “. وی آن را به عنوان “سود سودآور” برای مصرف کننده و کره زمین توصیف می کند.

این شرکت پروتئین های گیاهی را که می توانند با گوشت و غذاهای دریایی مخلوط شوند تولید می کند و دستورالعمل های خود را به تولیدکنندگان مواد غذایی که می خواهند محصولات “ترکیبی” ایجاد کنند می فروشد. هدف افزایش تغذیه و پایداری این محصولات است. مقامات شرکت می گویند یکی دیگر از مزایا مقرون به صرفه بودن این روش است که به نفع شرکت ها و مصرف کنندگان است.

هنگامی که به مشتریان بالقوه علاقه مند به ایجاد محصولات “ترکیبی” گوشت و سبزیجات خود نزدیک می شوید ، Better Meats مزایایی مانند بهبود عملکرد و احتباس رطوبت را ذکر می کند. حفظ سطح پروتئین بالا کاهش کالری ، چربی اشباع و کلسترول. افزایش فیبر ؛ و هیچ ماده حساسیت زای غذایی ندارد.

شرکت بهتر گوشت همچنین دو مخلوط از مواد دریایی را که در حال آزمایش هستند راه اندازی کرد. یکی از آنها جایگزینی خرچنگ است.

این شرکت نزدیک به 10 میلیون دلار سرمایه جمع کرده است. از این میزان ، 8.1 میلیون دلار در یک دور سمینار به رهبری صندوق های سرمایه گذاری Greenlight Capital و Green Circle Foodtech Ventures به دست آمد.

سیاره ما
حامیان می گویند ، از نظر پایداری ، افزودن سبزیجات به مواد گوشتی باعث کاهش میلیاردها گالن برای آب آبیاری می شود. طبق نشنال جئوگرافیک ، یک کیلوگرم گوشت گاو به 1799 گالن آب نیاز دارد که شامل آبیاری غلات و علف های مورد استفاده برای پرورش علوفه ، به علاوه آب آشامیدنی و فرآوری است.

به گفته موسسه منابع جهانی ، ترکیبی از محصولات گوشتی همچنین تقاضا برای زمین های کشاورزی را بیش از 14000 مایل مربع در سال در سراسر جهان کاهش می دهد. این سازمان همچنین خاطرنشان کرده است که این محصولات مخلوط شده توانایی بهبود محیط زیست و سلامت انسان را دارند.

شاپیرو گفت: “ما به شرکت های گوشتی راهی برای کاهش اثرات زیست محیطی گوشت در زمین ارائه می دهیم.” “وقتی مصرف کنندگان می توانند از نظر پروتئین به گیاهان بیشتر اعتماد کنند ، به کاهش این رد پا کمک می کند.”

وی همچنین خاطرنشان کرد که تولید محصولات گوشتی ترکیبی با گیاهان نمونه کارهای بسیار متنوعی را به شرکت ها ارائه می دهد.

با نگاه به آینده ، شاپیرو پیش بینی می کند که زمانی فرا می رسد که انسان مدت طولانی پروتئین را فقط با گوشت حیوانات مرتبط نمی کند.

وی گفت: “آنها همچنین ارتباط پروتئین ها با گیاهان را آغاز می كنند.”

وی مانند سایر صنایع ، گفت که بخش انعطاف پذیر بازار به رشد خود ادامه خواهد داد.

وی گفت: “تغییر واقعی در الگوی مصرف گوشت مشاهده خواهید کرد.” “برای افرادی که می خواهند از یک رژیم غذایی گیاهی بیشتر لذت ببرند ، این – مخلوط کردن گوشت و سبزیجات – یک گزینه عالی است.”

عدس هم؟
با نگاهی به شمال کانادا ، یک مطالعه www.mdpi.com/ ، با حمایت مالی Lentils.org و Pulse Canada نشان داد که جایگزینی یک سوم گوشت گاو بدون چربی با عدس جوشانده ، یک همبرگر مخلوط به شما می دهد ، که طبق گزارش ، مواد مغذی تر است. هزینه آن کارآمد و پایدار است.

وی نتیجه گرفت که همبرگر تهیه شده با پوره عدس 33٪ باعث کاهش رد پای کربن ، ردپای آب و رد پای کاربری زمین حدود 33٪ می شود.

این گزارش همچنین برخی مزایای مرتبط با رژیم غذایی را پیدا می کند: افزایش 3 گرم فیبر. 12 درصد کالری کمتر ، 32 درصد چربی اشباع شده و کل و 32 درصد کلسترول کمتر در هر وعده 4 اونس.

از نظر هزینه ها ، این گزارش می گوید مخلوط عدس 26 درصد هزینه های تولید را کاهش می دهد.

امبر جانسون سخنگوی Lentils.org گفت: “ما در حال افزایش علاقه به محصولات گوشتی غنی شده با پروتئین گیاهی هستیم.”

به گفته وی ، زیبایی لنزها این است که “کربن منفی” هستند. آنها در واقع بیشتر از میزان انتشار گازهای گلخانه ای از جو در طی تولید هستند.

ایمنی غذا چطور؟
شاپیرو گفت محصولات Better Meat در تاسیسات FQF2 تولید می شوند ، یک مرکز بسیار امن و دارای مواد غذایی مناسب. وی همچنین گفت که همه محصولات موجود در مرغ Perdue Chicken Plus کاملاً پخته شده و سپس منجمد می شوند.

پارکر هال ، معاون تحقیق و توسعه پردو ، گفت که مصرف کنندگان مرغ پلاس پردو “هنگام خرید و خوردن محصول باید” بسیار احساس اطمینان کنند. “

وی خاطرنشان کرد: سبزیجات موجود در Perdue Chicken Plus ، به ویژه مخلوط نخود و گل کلم ، قبل از آمدن به Perdue تحت عملیات حرارتی قرار می گیرند. سپس این مخلوط با مرغ Perdue مخلوط شده و قبل از بسته بندی کاملاً پخته می شود تا اطمینان حاصل شود که برای غذا بی خطر است.

وی گفت: “مصرف کننده باید اطمینان حاصل کند که دستورالعمل پخت کیسه گرم مجدد را دنبال می کند که باز هم برای ایمنی مواد غذایی کافی است.”

به یاد داشته باشید که دستان خود را حتی با غذای منجمد بشویید
بر اساس یک مطالعه USDA ، شستن ناکافی دست عامل موثر در انواع بیماری ها از جمله بیماری های منتقله از طریق غذا است. به همین دلیل آژانس اعلام کرده است که پیروی از مراحل شستن دست راست قبل ، حین و بعد از پخت غذای منجمد بسیار مهم است تا از انتقال میکروب از دست به غذای شما جلوگیری شود.

شستشوی مناسب دست شامل خیساندن و کف کردن دست ها با صابون ، مالش به مدت 20 ثانیه ، سپس شستشو و خشک شدن است. این مطالعه نشان داد که بیشتر شرکت کنندگان به مدت 20 ثانیه نتوانستند دست خود را با صابون مالش دهند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir