فقط شرکت بخور در سنگاپور تاییدیه مرغ پرورش یافته آزمایشگاهی را دریافت می کند


Eat Just Inc. ، یک شرکت خصوصی در سانفرانسیسکو که به دلیل گزینه های خود برای محصولات تخم مرغ گیاهی شناخته شده است ، در سنگاپور برای تولید و فروش مرغ پرورش یافته آزمایشگاهی تاییدیه قانونی دریافت کرده است.

تصویب آژانس غذایی سنگاپور (SFA) در تاریخ 2 دسامبر انجام شد.

فقط شرکت بخور در سال 2011 توسط جوش تتریک و جاش بالک تاسیس شد. سرمایه گذاران خطرپذیر با حدود 120 میلیون دلار به آن دامن زدند و ارزش این شرکت در سال 2016 از یک میلیارد دلار فراتر رفت و این کار را به یک شاخدار اولیه برای دنیای سرمایه های خطرپذیر تبدیل کرد.

این شرکت ادعا می کند که “سایر قالبهای مرغ کشت یافته که ادامه این خط تولید خواهد بود” را تولید کرده است.

اولین سهمیه نظارتی گوشت اصلی و با کیفیت بالا که مستقیماً از قفس حیوانات برای مصرف بی خطر انسان ایجاد شده است ، راه را برای عرضه خرده فروشی آینده در سنگاپور با نام تجاری جدید GAT Meat Eat Just باز می کند که جزئیات آن مشخص خواهد شد بعد. “این شرکت در بیانیه ای گفت.

“این دستیابی به موفقیت در صنعت غذا جهانی به شهرت سنگاپور به عنوان یک رهبر جهانی در تجارت ، فناوری و نوآوری آشپزی منجر می شود و بر تعهد این کشور به راه حل های کارآفرینی که حاکمیت زیست محیطی را ارتقا می بخشد تأکید می کند.

“نقش گوشت پرورشی در ایجاد منابع غذایی مطمئن و ایمن در سراسر جهان به خوبی اثبات شده است و در دهه اخیر افزایش مداوم استفاده از فن آوری فرهنگ سلول های حیوانی در توسعه مواد غذایی وجود داشته است. در همان زمان ، تولید گوشت به طرز چشمگیری افزایش یافته است و انتظار می رود تا سال 2050 مصرف بیش از 70 درصد افزایش یابد. “

مقامات شرکت گفتند که برای ماههای زیادی ، تیم دانشمندان ، تولیدکنندگان محصولات و کارشناسان نظارتی Eat Just مستندات گسترده ای در مورد مشخصات مرغ پرورشی و روند تولید آن تهیه کرده اند. این شرکت شامل جزئیاتی از خلوص ، هویت و ثبات قفس های مرغ در طول فرآیند تولید ، و همچنین شرح مفصلی از روند تولید است ، که نشان می دهد جوجه های برداشت شده از نظر کنترل کیفیت و سیستم نظارت دقیق بر ایمنی مواد غذایی مطابقت دارند.

Eat Just گزارش می دهد که با تولید بیش از 20 چرخه تولید در بیوراکتورهای 1200 لیتری ، فرآیند تولید ثابت مرغ کشت شده آنها را نشان داده است. طبق گفته این شرکت ، در این فرآیند ثبت اختراع از آنتی بیوتیک استفاده نمی شود. اعتبار و اعتبار سنجی نشان داد که جوجه های برداشت شده دارای استانداردهای گوشت طیور ، با محتوای میکروبیولوژیکی بسیار کم و قابل توجهی تمیزتر از مرغ معمولی هستند.

تجزیه و تحلیل همچنین نشان می دهد که مرغ کشت شده حاوی مقدار زیادی پروتئین ، یک ترکیب اسید آمینه متنوع ، محتوای نسبی بالا در چربی های اشباع نشده غیر اشباع سالم و منبع غنی از مواد معدنی است.

اولین دستاورد نظارتی در نوع خود شامل بازنگری ایمنی تکراری و جامع توسط آژانس غذایی سنگاپور (SFA) ، نهاد نظارتی سنگاپور است که مسئول تأمین امنیت غذایی است. در طی این فرآیند ، Eat Just از الزامات ایمنی غذایی SFA برای ارزیابی غذاهای جدید پیروی کرد.

علاوه بر این ، یک مرجع علمی مشهور بین المللی در سنگاپور و ایالات متحده ، که در زمینه پزشکی ، سم شناسی ، آلرژی زایی ، بیولوژی سلولی و ایمنی مواد غذایی تجربه شده است ، مرغ کشت شده Eat Just برای غذای انسان بی خطر و مغذی تأیید شده است.

همزمان با دوره مشاوره و بررسی ، Eat Just با تولید کنندگان محلی مستقر در سنگاپور همکاری های استراتژیک برای تولید قفس مرغ کشت یافته و محصول نهایی را قبل از فروش تاریخی رستوران و در نهایت دسترسی اولیه به مصرف کنندگان ، تولید کرد. این شرکت تحت تأثیر کالیبر شرکای محلی که کمک می کنند گوشت GOOD را به یک واقعیت استراتژیک تبدیل کنند و موقعیت بیشتری در سنگاپور به عنوان قطب منطقه آسیا-اقیانوسیه برای نوآوری در مواد غذایی دارند ، تحت تأثیر قرار گرفته است.

“سنگاپور مدتهاست که در انواع نوآوریها ، از فناوری اطلاعات گرفته تا محصولات ارگانیک تا رهبران جهان در ایجاد یک سیستم غذایی سالم و ایمن ، پیشرو است. من مطمئن هستم که تصویب قانونی ما برای گوشت پرورشی اولین تصویب در سنگاپور و سراسر جهان خواهد بود. جوش تتریک گفت: با همکاری با بخش کشاورزی گسترده تر و سیاستمداران امیدوار ، شرکت هایی مانند ما می توانند به افزایش تقاضای پروتئین حیوانی کمک کنند زیرا جمعیت ما به 9.7 میلیارد نفر افزایش می یابد. بنیانگذار و مدیر عامل شرکت Eat Just.

اعلامیه دومین بار برای Eat Just در سنگاپور در سال جاری است. در ماه اکتبر ، این شرکت با کنسرسیومی به رهبری Proterra Investment Partners Asia Pte مشارکت کرد. آموزشی ویبولیتین (Proterra Asia) ، یک شرکت مدیریت سرمایه گذاری با تمرکز بر بخش صنایع غذایی و کشاورزی ، برای ساخت و بهره برداری از یک گیاه پروتئین گیاهی در سنگاپور برای پاسخگویی به تقاضا برای محصولات EAT Just گیاهان را فقط در تخم مرغ در تمام آسیا

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>