[ad_1]

Panther James LLC
جاده 20 مایلی غرب 11 مایل
برکلی ، میشیگان

در نامه هشدار دهنده 5 مارس به جنیفر جیمز ، مدیر عامل ، جسیکا جیمز ، مدیر ارشد بازرگانی و جولی جیمز ، مدیر ارشد بازاریابی ، کارکنان FDA مشکلات پانتر جیمز LLC را بیان کردند.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) از 15 اکتبر 2020 تا 2 نوامبر 2020 کارخانه آب میوه را در برکلی ، میشیگان بررسی کرد. این بازرسی نقض جدی در تجزیه و تحلیل خطر آب و کنترل نقطه کنترل (HACCP) را نشان داد.

ناتوانی پردازنده در داشتن و اجرای یک طرح HACCP که مطابق با الزامات 21 CFR 120 باشد باعث می شود محصولات آب میوه به معنای قانون فدرال غذا ، دارو و مواد آرایشی تقلبی شود. بر این اساس ، آب خام خام تولید شده توسط Panther James تقلبی است زیرا این آب میوه در شرایط غیر بهداشتی تهیه ، بسته بندی یا ذخیره می شود و بنابراین می تواند برای سلامتی مضر باشد.

این شرکت در تأسیسات تولیدی برکلی آب خام خام تولید می کند و سپس آن را در محل و در فروشگاه های خود در رویال اوک ، دیترویت ، پلیموث و بلومفیلد هیلز می فروشد.

علاوه بر این ، این شرکت در تأسیسات بركلی آب میوه های فرآوری شده تولید می كند ، كه به سایر مشاغل و همچنین از طریق خرده فروشی ها و در محل می فروشد.

بی نظمی های قابل توجه مشاهده شده در هنگام بازرسی به شرح زیر است:

تولیدکنندگان باید یک برنامه کتبی HACCP برای کنترل هر گونه خطرات ایمنی غذایی که احتمالاً وجود دارد ، کنترل کنند. این موارد باید شامل تدابیری باشد که به طور مداوم منجر به کاهش حداقل 5 قطعه میکرو ارگانیسم مربوطه می شود ، برای مدت حداقل به مدت ماندگاری محصول در صورت ذخیره در شرایط عادی و متوسط ​​سو of استفاده.

با این حال ، پلنگ جیمز برای زنجبیل لیمو سیب فرآوری نشده ، چغندر # 1 ، چغندر # 2 ، چغندر # 3 ، لیمو کرفس سیب هویج ، چغندر هویج هویج ، لیمو کرفس ، سبز # 1 ، سبز # 2 ، سبز برنامه HACCP ندارد. شماره 3 ، سبز شماره 4 ، فلفل گلابی کاین ، هندوانه ، زنجبیل آناناس ، دزد سیب ، بازیابی آبی ، لرزش نارگیل ، Daily Special ، زنجبیل شات ، زردچوبه شات و معجون مصونیت ، که در مغازه های خرده فروشی توزیع می کند. علاوه بر این ، در طرح HACCP قبل از پخش ، 5 میکروارگانیسم مربوطه در این آب میوه ها اعمال نمی شود.

تمام آب میوه های تولید شده در تاسیسات تولیدی بركلی مشمول مقررات HACCP هستند ، زیرا این مقررات “تأسیس تجاری” در نظر گرفته نمی شود.

بازرسان پاسخ های کتبی شرکت را در تاریخ 6 آوریل 2020 و 19 مه 2020 بررسی کردند که پس از بازرسی قبلی FDA از 12 فوریه 2020 تا 9 مارس 2020 دریافت شده است. بازرسان همچنین آخرین پاسخ شرکت را از 24 نوامبر 2020 بررسی کردند

در نامه هشدار آمده است: “پاسخ های شما به طور كافی به بازرسی های مربوط به تولید آب میوه های درمان نشده بدون برنامه HACCP و كاهش 5 روزه لازم ریز ارگانیسم مربوطه نمی پردازد.”

“در پاسخ های خود ، شما اسنادی را در مورد برنامه های شرکت خود ارائه داده اید (ب) (4). براساس اسنادی که ارائه دادید ، ما تعیین کردیم که ساختار تجاری شما توصیف می کنید (ب) (4) عملیات در مرکز برکلی به منظور تنظیم HACCP برای آب میوه ها و بنابراین محل اقامت شما در برکلی (ب) (4) به مقررات HACCP برای آب میوه. “

به طور خاص ، بسیاری از عملیات مشترک بین دو شرکت وجود دارد ، از جمله:

• سفارشات مشترک برای میوه ها / سبزیجات و اجزایی مانند بسته بندی و برچسب ها

• فضای خنک کننده / ذخیره سازی مشترک برای مواد اولیه و اجزای سازنده

• فضای آشپزخانه ، اداره و خرده فروشی مشترک

• کارمندان مشترک در تولید

• تجهیزات تولیدی ، ظروف و وسایل نقلیه مشترک

• مارک یکسان برای تمام محصولات خام / خرده فروشی و آبی / عمده فروشی: “DROUGHT”

• اموال عمومی

با توجه به برخی از سردرگمی های منعکس شده در پاسخ های شما ، ما اشاره می کنیم که تعریف “خرده فروشی” در مقررات آب میوه HACCP (21 CFR 120.3 (l)) با تعریف “تجارت مواد غذایی خرده فروشی” یکسان نیست. (21 CFR 1.227) “، در نامه هشدار آمده است

همانطور که در پاسخ 19 دستورالعمل ارائه شده نشان داده شده است ، تسهیلات تولیدی که در محل تولید و همچنین از طریق خرده فروشی های همان تجارت به مصرف کنندگان می فروشد ، ممکن است تحت قسمت 120 “یک شرکت تجاری” باشد و بنابراین مشمول این موضوع نخواهد بود به تنظیم آب HACCP. در مقابل ، چنین تسهیلاتی “تجارت خرده فروشی مواد غذایی” معاف از شرط ثبت در نظر گرفته نمی شود ، مگر اینکه کار اصلی آن فروش مستقیم غذا به مصرف کنندگان باشد (یعنی فروش مصرف کننده در تأسیسات تولید بیشتر از فروش در مراکز فروش فردی باشد) .

با نگاهی به کل طرح نظارتی ، عملیاتی که آب میوه تولید می کند در جاهای دیگر می فروشد مشمول مقررات HACCP یا الزامات کنترل پیشگیرانه مشابه در 21 CFR 117 است ، مگر اینکه استثنایی اعمال شود.

“شرکت شما همچنین در تاریخ 14 نوامبر 2019 یا در حدود 21 CFR 117 یک گواهی معافیت صلاحیت ارائه داده است. آژانس تشخیص داد که فروش ناخالص سالانه شرکت شما از آستانه مکانیزم واجد شرایط زیر 21 CFR 117.3 فراتر رفته است.”

برای خواندن کامل نامه اخطار ، اینجا را کلیک کنید.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir