فرانسه در حال بررسی شیوع نورو ویروس مرتبط با صدف است


گزارش هایی از شیوع چندین مورد در فرانسه در مورد خوردن صدف های آلوده به نورو ویروس گزارش شده است.

در مجموع 164 بیمار ثبت شده و دو نفر در مناطق مختلف کشور بستری شده اند.

از اواسط ماه فوریه ، 46 گزارش از شیوع مسمومیت غذایی که احتمال می رود مربوط به مصرف صدف باشد به Santé publique France و اداره کل غذا (DGAL) ارسال شده است.

همه این حوادث شامل وعده های غذایی خانوادگی در ماه فوریه با بین دو تا هشت بیمار است.

مناطق و سایت های مختلف تحت تأثیر قرار می گیرند
منشأ اکثر آنها از منطقه نوول-آکویتن است ، اما برخی دیگر در پای د لا لوآر ، اوکسیانیا ، بریتانی و بورگوندی-فرانش-کامته ثبت شده اند.

منشا صدف با 36 شیوع شناخته شده است. بیشتر آنها از حوضه آرکاچون (خلیج آرکاچون) و همچنین لاک دهاوسگور (دریاچه هوسگور) ، مارن د d’لرون و بای د پلوارنل می آیند.

چهار منطقه به طور موقت مسدود شده است ، ماهیگیری ، جمع آوری ، حمل ، تصفیه ، حمل و نقل ، ذخیره سازی ، توزیع ، قرار دادن در بازار و قرار دادن صدف ماهی برای مصرف انسان ممنوع است. از جمله می توان به Basc d’Arcachon ، Lac d’Osegor ، Cheno du Payer و Bayeux de Pluarnel اشاره کرد.

تجزیه و تحلیل نمونه مدفوع وجود نورو ویروس را در برخی از بیماران تأیید کرد. ارگانیسم های پوسته جمع آوری شده از افرادی که پس از خوردن صدف و از تهیه کنندگان بیمار بودند ، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند و نورو ویروس شناسایی شد. همچنین مشخص شد که چندین منطقه تولیدی آلوده است.

مقامات بهداشتی گفتند که این با علائم افراد بیمار ، به طور عمده اسهال و استفراغ ، و زمان انکوباسیون بین مصرف صدف و شروع علائم همزمان است.

علت آلودگی
به گفته مقامات ، ممکن است باران های شدید در اوایل فوریه باعث آلودگی محیط زیست و مناطق تولیدی و متعاقب آن صدف خوراکی شده باشد.

در سال 2020 ، Santé publique France گزارش داد که بیش از 1000 نفر از دسامبر 2019 پس از خوردن بیشتر صدف بلکه سایر صدف های خام بیمار شده اند. فرانسه 129 شیوع سخت پوستان ، سخت پوستان ، نرم تنان و محصولات مشابه را در سال 2019 گزارش کرد ، در حالی که در سال 2018 این تعداد 32 مورد بود. همه آنها بجز پنج نفر نورو ویروس هستند و 756 نفر بیمار شده اند.

علائم اصلی بیماری نورو ویروس اسهال ، استفراغ ، حالت تهوع و گرفتگی معده است. علائم ممکن است شامل تب ، سردرد ، لرز ، دردهای عضلانی و خستگی باشد. افرادی که بیمار هستند باید مایعات زیادی بنوشند تا مایعات از دست رفته بدن را جایگزین کرده و از کمبود آب بدن جلوگیری کنند.

علائم یک تا دو روز پس از عفونت ظاهر می شود و معمولاً دو یا سه روز ادامه دارد. نورو ویروس از طریق غذا یا آب آلوده یا از طریق تماس با پوست ، اشیا or یا استنشاق ذرات معلق در هوا از فردی به فرد دیگر منتقل می شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>