[ad_1]

طبق گفته FAO ، مزایای حشرات خوراکی به عنوان یک منبع غذایی در حال ظهور باید درمقابل موارد بالقوه ایمنی مواد غذایی سنجیده شود.

در حالی که طی قرن ها حشرات بخشی از رژیم های غذایی بسیاری از محصولات در مناطق مختلف بوده اند ، اما کشت آنها برای خوراک انسان و دام نسبتاً اخیر است و در جهان غرب بسیار گسترده نیست.

انتشارات اخیر سازمان غذا و کشاورزی (FAO) مروری بر موضوعات مختلف ایمنی مواد غذایی است که ممکن است مربوط به حشرات خوراکی باشد.

داده های اخیر تخمین می زنند که 2111 گونه حشره در حدود 140 کشور جهان مصرف می شود (جونگما ، 2017) ، اما افزایش تولید برای رقابت با منابع غذایی و خوراک متداول و کاهش هزینه ها ضروری است.

ایمنی و خطر آلرژن ها
خطرات احتمالی ایمنی غذایی برای حشرات خوراکی بیولوژیکی است ، از جمله باکتری ها ، ویروس ها ، قارچ ها ، انگل ها ، خطرات شیمیایی ، از جمله مایکوتوکسین ها ، آفت کش ها ، فلزات سنگین ، ضد میکروبی و خطرات فیزیکی.

پتانسیل خطرات آلرژی زا نیز با این نتیجه گیری که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است پوشش داده می شود. افرادی که قبلاً به سخت پوستان حساسیت دارند ، به دلیل واکنش متقابل مواد حساسیت زا ، به ویژه در برابر واکنش به حشرات خوراکی آسیب پذیر هستند. همچنین خطری در ارتباط با ایجاد حساسیت به مواد حساسیت زا حشرات هنوز ناشناخته وجود دارد.

خطرات ایمنی خوردن حشرات به گونه ها ، محیط پرورش یا جمع آوری آنها ، نوع خوردن آنها و روش های تولید و فرآوری بستگی دارد. به گفته مدیریت ، ارزیابی خطر ایمنی مواد غذایی به شناسایی روشهای بهداشتی و بهداشتی کمک می کند.

تحقیقات قبلی برخی موارد گزارش شده از بوتولیسم را در آفریقا مربوط به مصرف حشرات و سمیت هیستامین در تایلند مرتبط با خوردن حشرات سرخ شده شناسایی کرده است.

فائو گفت تولید بی خطر حشرات باید شامل تلاش برای جلوگیری ، شناسایی ، شناسایی و کاهش نگرانی های مربوط به ایمنی مواد غذایی باشد. وقتی حشرات از طبیعت برداشت شده و به صورت خام مصرف می شوند ، خطرات می تواند بیشتر باشد. نگرانی های ایمنی بسته به طبیعی یا اصلاح شده بودن حشرات متفاوت است.

حشرات به طور کامل مصرف می شوند و می توانند آلودگی های خوراک یا مواد تولید مثل را جمع کنند. به دلیل کوچک بودن آنها ، می توان آلوده سازی حشرات جمع آوری شده را دشوار دانست و در طول زنجیره تولید و فرآوری هرگونه آلودگی ایجاد شود.

بر اساس این گزارش ، حشرات کشاورزی تحت شرایط کنترل شده بهداشتی و استفاده از تکنیک های بهداشتی درمانی باید برخی از خطرات مانند آلودگی میکروبی را کاهش دهند. تجزیه و تحلیل نشان می دهد که تحقیقات بیشتری در مورد چگونگی رشد ایمن ، فرآوری ، جمع آوری ، فرآوری ، ذخیره و حمل حشرات و محصولات مبتنی بر حشرات مورد نیاز است.

برای اطمینان از فرار حشرات از امکانات تولید باید اقدامات احتیاطی انجام شود. برخی از گونه های غذایی و خوراکی نیز آفات و ناقل بیماری های ناشی از غذا مانند سوسک و مگس خانگی هستند. اگر گونه های حشرات پرورشی بومی منطقه نباشند و در صورت فرار بتوانند در طبیعت زنده بمانند ، پس احتمالاً بر اکوسیستم محلی تأثیر می گذارند.

تحقیقات بیشتری برای ایجاد ثبات قفسه و ایمنی محصولات مبتنی بر حشرات مورد استفاده در غذای انسان و خوراک دام مورد نیاز است. اطلاعات مربوط به مصرف حشرات انسانی درک درستی از قرار گرفتن در معرض آلاینده ها ، میکروب شناسی و شیمیایی را بهبود می بخشد.

هیچ قانونی وجود ندارد
به طور کلی ، هیچ حدی برای حشرات تحت پوشش تولید ، ارزیابی ریسک ، اقدامات کنترل کیفیت و تجاری سازی در حمایت از تجارت حشرات مانند غذا و خوراک وجود ندارد.

اکثر کشورها فاقد قانون ، استانداردها ، برچسب ها و سایر مقررات خاص حشرات برای تنظیم تولید و تجاری حشرات در زنجیره های تأمین غذا و خوراک هستند. این نبود چنین چارچوبی مانع عمده ای در ایجاد بازارهای حشرات و محصولات حشره ای است.

مناطقی که مصرف حشرات در آنها زیاد است در مناطقی است که معمولاً یک سنت محلی است و بیش از حد تنظیم نمی شود. در بعضی از کشورها ، که حشرات معمولاً به عنوان غذا یا خوراک تلقی نمی شوند ، طبق قانون ، آنها را آفات آلوده به غذا می نامد.

از ژانویه 2018 ، تمام محصولات مبتنی بر حشرات برای مصرف انسان در محدوده مقررات جدید مواد غذایی اتحادیه اروپا قرار می گیرند.

استفاده از غذا برای حشرات خوراکی یا بخشی از حشرات تحت نظارت سازمان غذا و داروی آمریکا است.

حشرات خوراکی وقتی برای استفاده به عنوان غذا یا مواد تشکیل دهنده در کانادا در نظر گرفته شوند غیر جدید محسوب می شوند. غذای حیوانات خانگی مبتنی بر حشرات در بازار کانادا به فروش می رسد.

پیشنهادات برای غلبه بر عدم تمایل عمومی شامل انتقال مزایای خوردن حشرات یا قرار دادن آنها در موارد آشنا مانند ماکارونی ، میله های پروتئینی و چیپس تورتیلا ، به جای بازاریابی حشرات کامل است. مصرف کنندگان همچنین برای خرید حشرات خوراکی فرآوری شده مانند پودر یا آرد ، که از حشرات خشک شده و آسیاب شده تهیه می شوند تا به عنوان ماده ای در کالاهای پخته شده استفاده شوند ، به سیستم عامل های آنلاین مراجعه می کنند.

در این گزارش آمده است ، توسعه روش های استاندارد برای احراز هویت محصولات مبتنی بر حشرات ، زمینه دیگری است كه باید مورد توجه قرار گیرد ، زیرا برچسب گذاری نامناسب بر اعتماد به نفس مصرف كننده تأثیر می گذارد و ممكن است خطر آلرژی ایجاد كند.

راهنمای کلاهبرداری غذایی
دفتر منطقه ای فائو در آسیا و اقیانوسیه نیز اخیراً مقاله ای در مورد جنبه های اصلی تقلب در مواد غذایی و اقدامات مقامات برای جلوگیری از این مشکل را منتشر کرده است.

تقلب در غذا غالباً ناشی از سود است ، اما برخی اشکال می توانند سلامتی مشتری را تهدید کنند. علاوه بر این ، بر اعتماد مصرف کننده به صنعت و سازمان های دولتی تأثیر منفی می گذارد. بعنوان مثال می توان به افزودن شکر به عسل ، فروش گوشت گاو ساده مانند گوشت گاو واگیو یا تزریق ژل میگو برای بزرگتر نشان دادن و وزن بیشتر آنها اشاره کرد.

این راهنما اشاره می کند که به نظر می رسد مداخلات قانونی همراه با استفاده از ابزارهای تکنولوژیکی یک راه امیدوار کننده برای حل این مشکل است. این راهنما نمونه هایی از مداخلات مانند اتخاذ تعریفی از تقلب غذایی و استفاده از دستگاه های قابل حمل ، بارکد DNA و فناوری بلاکچین را ارائه می دهد. چالش های جدید در زمینه مقابله با تقلب غذایی نیز به رشد تجارت الکترونیکی مواد غذایی در منطقه آسیا و اقیانوسیه مربوط می شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir