فائو در پروژه های ایمنی مواد غذایی شرکت دارد


پروژه ای برای تقویت کنترل های رسمی بر روی سیستم های ایمنی مواد غذایی و ارتباطات با خطر در پنج کشور در اروپا و آسیای میانه راه اندازی شده است.

تلاش های تأمین شده توسط ترکیه شامل آذربایجان ، قرقیزستان ، جمهوری مولداوی ، تاجیکستان و ترکیه است. این برنامه شامل رویدادها و فعالیت های توسعه ظرفیت منطقه ای در سطح ایالت است.

در سالهای اخیر ، این کشورها گامهایی را برای بهبود ساختار کنترل مواد غذایی خود برداشته اند تا تمام مراحل تولید و فرآوری مواد غذایی از مزرعه به سفره را پوشش دهد.

با این حال ، سیستم های کشورها در مراحل مختلف توسعه قرار دارند ، بنابراین به گفته مقامات ، این پروژه بر روی نیازهای خاص کشور و چندین چالش مشترک از منظر منطقه ای متمرکز خواهد شد.

سیستم های موثر ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی با ارتقا access دسترسی به بازارهای گسترده ، کلیدی در محافظت از سلامتی و رفاه انسان و بهبود معیشت است.

این پروژه به تبادل دانش و تجربه بین کشورها ، که می تواند از تجربه ترکیه نیز بهره مند شود ، کمک خواهد کرد.

این کار در صلاحیت برنامه همکاری سازمان غذا و کشاورزی (FAO) با ترکیه در زمینه غذا و کشاورزی است.

ایمنی میوه و سبزیجات در قرقیزستان
در همین حال ، یک پروژه دیگر FAO شامل قرقیزستان و بهبود مدیریت ایمنی مواد غذایی در بخش میوه و سبزیجات این کشور است.

اعتبار این کار 570،000 دلار از صندوق توسعه استاندارد و تجارت (STDF) است و از اجرای سیستمهای مدرن مدیریت ایمنی غذایی مبتنی بر ریسک در تولید و فرآوری میوه ها و سبزیجات پشتیبانی خواهد کرد. این به تولیدکنندگان محلی کمک می کند تا از ایمنی محصولات خود اطمینان حاصل کرده و دسترسی به بازارهای داخلی و بین المللی را افزایش دهند ، که عمدتا اعضای اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEU) هستند ، جمهوری قرقیزستان در آگوست 2015 به آن پیوست.

عدنان کرشی ، نماینده فائو در قرقیزستان ، گفت: “این پروژه تأثیر مثبتی در توسعه بخش میوه و تره بار خواهد داشت و فروش میوه ها و سبزیجات قرقیزستان را افزایش می دهد ، که در نهایت منجر به افزایش سودآوری می شود. مزارع کوچک و پردازنده ها در ارتباط با بهبود تولید میوه و سبزیجات. “

وزارت کشاورزی ، غذا و احیای زمین و اتحادیه شرکتهای میوه و سبزیجات (AFVE) نیز در این پروژه شرکت دارند که تا پایان سال 2022 ادامه دارد.

در طی یک کارگاه مجازی در دسامبر سال 2020 ، که توسط FAO برگزار شد ، Dilbara Alimzhanova ، مدیر AFVE ، گفت که تولیدکنندگان به دلیل عدم رعایت الزامات ایمنی مواد غذایی در دسترسی به بازارهای داخلی و صادراتی با مشکل روبرو هستند. دلایل این امر شامل ظرفیت مالی و فنی محدود ، فقدان تخصص فنی و رهنمودها و سیستم های تأیید قدیمی است.

مری کنی ، مسئول ایمنی مواد غذایی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان فائو ، گفت که دانش فنی پرسنل دولت برای انجام بازرسی ها و تجزیه و تحلیل های مبتنی بر ریسک و بررسی رویه های حسابرسی بهبود می یابد.

“در این پروژه ، یک سیستم آموزش استاندارد ایجاد خواهد شد تا ظرفیت سیستم های مدیریت ایمنی غذایی مبتنی بر ریسک پذیرفته شده در سطح بین المللی ، از جمله نقاط کنترل حیاتی برای تجزیه و تحلیل خطر (HACCP) ، روش های تولید خوب (GMP) ، اقدامات بهداشتی مناسب (GHP) ایجاد شود. )) و روشهای خوب کشاورزی (GAP). “

سرانجام ، جلسه نهایی در اواخر سال گذشته به عنوان بخشی از پروژه FAO در مورد پشتیبانی فنی آژانس ایمنی غذایی آذربایجان (AFSA) با اصلاحات نهادی و حاکمیت برگزار شد.

سمینار آنلاین درباره این پروژه بحث کرد ، که در سال های 2019 و 2020 انجام شد. الحان میکاییلوف ، رئیس AFSA ، گفت که این آژانس از تجربه FAO بهره مند می شود و اصل یک رویکرد مبتنی بر ریسک را در نظر می گیرد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>