عفونت های هپاتیت A در انگلیس ، احتمالاً مربوط به خرما است


مقامات در انگلیس در حال بررسی نزدیک به 30 عفونت مرتبط با هپاتیت A هستند که برخی از آنها مربوط به خرما است.

طبق گزارش Public Health England (PHE) ، از ابتدای سال جاری ، 28 بیمار در مناطق مختلف انگلستان وجود دارد.

این آژانس افزود که تعدادی از مردم گزارش کردند که با خوردن خرما ، مطالعات اپیدمیولوژیک و آزمایش محصول ادامه دارد.

ابطال تاریخ Sainsbury
PHE و آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) در حال بررسی موارد غیر مسافرتی هپاتیت A هستند و کار را ادامه می دهند تا ببینند آیا اقدامات پیشگیری اضافی لازم است یا خیر.

“در نتیجه این تحقیقات ، Sainsbury داوطلبانه تاریخ Taste the Difference Medjool را به خاطر آورد و سهام را از قفسه ها برداشت. این یک اقدام احتیاطی است که توسط تجارت انجام شده است. “

“اگر ثابت شود که مواد غذایی خطرناک در بازار عرضه شده است ، اقدامات مناسب برای کاهش خطر انجام می شود ، که ممکن است شامل برداشت و برداشت اضافی محصولات باشد.”

بهترین حالت قبل از تاریخ با کد منبع یا وب سایت K0014 EW در یک بسته 200 گرم و 500 گرمی است. فروش آنها از 24 دسامبر سال 2020 انجام می شود.

Sainsbury براساس شواهد اپیدمیولوژیک از PHE فراخوان صادر کرد ، اما آلودگی هپاتیت A در تاریخ ها تأیید نشده است ، و تاکنون نتایج منفی به دست آمده است.

“ما از مشتریانی که این محصولات را با این کد تأمین کننده خاص خریداری کرده اند می خواهیم آنها را نخورند و در مراجعه بعدی برای خرید مواد غذایی و سایر موارد مهم ، آنها را به نزدیکترین فروشگاه Sainsbury بازگردانند. لطفا توجه داشته باشید که بسته های فاقد این کد تحت تأثیر قرار نمی گیرند. “

محصولی از اردن
محصول ذکر شده از طرف واردکننده ای تهیه می شود که فقط خرمای اردن را به Sainsbury عرضه می کند. تحقیقات اپیدمیولوژیک و تحقیقات زنجیره تأمین ارتباط بالقوه ای را نشان داده است ، زیرا یک فرد بیمار خرما از آن تأمین کننده می خورد.

این سوپرمارکت در تاریخ خرما تعدادی تأمین کننده دارد و تحویل توسط فرد درگیر در این حادثه را متوقف کرده است. سازنده ذکر شده در محصول بارگیری شده است Progressive Agricultural Investment Co.

کیت فالکارد ، معاون سرویس ملی عفونت در PHE ، گفت که از ابتدای سال تاکنون تعدادی از موارد مرتبط با هپاتیت A در انگلیس و ولز شناسایی شده است.

“اگرچه این موارد از نظر جغرافیایی توزیع شده است ، اما توالی ژنومی سه سویه ویروس هپاتیت A را كه از نزدیك به هم مرتبط هستند ، شناسایی كرده و تحقیقات در مورد یك منبع مشترك احتمالی ادامه دارد. خطر برای بهداشت عمومی کم است. بهداشت مناسب ، به ویژه شستن دست ها ، برای جلوگیری از شیوع هپاتیت A مهم است. “

هپاتیت A وقتی کسی ویروس را از طریق تماس نزدیک با فرد آلوده یا خوردن غذا یا نوشیدنی آلوده ، بلعیده است ، شیوع پیدا می کند. دوره کمون معمولاً 14 تا 28 روز است اما ممکن است 50 روز طول بکشد تا علائم ایجاد شود. علائم ممکن است تا دو ماه ادامه داشته باشد و شامل خستگی ، حالت تهوع ، معده درد و زردی (زردی پوست یا چشم) باشد. اکثر افراد بیماری طولانی مدت ندارند.

بهترین راه برای جلوگیری از این موارد واکسیناسیون است ، اما رعایت اصول بهداشتی عمومی مانند شستن دست ها ، به ویژه پس از توالت رفتن و قبل از دست زدن به غذا ، می تواند از انتقال جلوگیری کند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>