[ad_1]

مقامات در نیوزیلند در حال بررسی شش عفونت لیستریا هستند که طی چهار سال منتشر شده و به نظر می رسد مرتبط هستند.

سرویس بهداشت عمومی نلسون مارلبرو (PHS) در 12 ماه گذشته چهار گزارش از لیستریوز دریافت کرده است – هر کدام یک مورد در دسامبر 2019 ، آگوست ، سپتامبر و نوامبر 2020. همچنین دو بیمار تاریخی از 2016 و 2018 وجود دارد.

م Instituteسسه علوم و تحقیقات محیطی (ESR) با آزمایش تأیید کرد که هر شش مورد با هم مرتبط هستند ، به این معنی که می توانند از یک منبع غذایی مشترک باشند.

به نظر می رسد بیماران با هم ارتباط دارند
دکتر اندرو لیندزی ، پزشک بهداشت عمومی و کارگر بهداشت در نلسون مارلبرو ، گفت که تحقیقات در حال انجام است.

“شش مورد وجود دارد که براساس آزمایشات آزمایشگاهی ، به نظر نزدیک با ژنوتیپ مرتبط است. اولین نفر در این گروه در سال 2016 و آخرین نفر در نوامبر سال 2020 مطلع شد “.

“پنج مورد از شش پرونده ای که در حال حاضر تحت بررسی است ، مربوط به نلسون ، مارلبرو و تاسمان است. یک مورد در جای دیگری در نیوزیلند واقع شده است ، اما از نلسون بازدید کرده است. “

لیندزی گفت که به دلیل تعداد اندک موارد و از نظر محرمانه بودن بیمار ، وی قادر به تأیید نیاز افراد به درمان در بیمارستان یا فوت ، یا به اشتراک گذاشتن اطلاعات در مورد سن و جنس نیست.

وزارت صنایع اولیه (MPI) و PHS در تلاشند منبع آلودگی را تعیین کنند. در هفته های اخیر ، MPI سه مورد تشنج مواد غذایی را منتشر کرده است که دو اتاق در نلسون و مارلبرو را تحت تأثیر قرار داده است.

در اوایل این هفته ، ایمنی غذایی نیوزیلند به مردم توصیه کرد محصولات ژامبون Pestell را از شرکت Rai Bacon Company Ltd. ، که به برخی از سوپرمارکت ها و خرده فروشان در سراسر کشور توزیع شده است ، پس دهند ، زیرا ممکن است حاوی لیستریا مونوسیتوژنز باشد. آژانس تأیید کرد که گزارش هایی از بیماری وجود دارد.

لیستریا به یاد می آورد

یکی از محصولات فراخوان شده توسط Pestell’s

دسته های خاص ژامبون شامپاین Pestell ، ژامبون آب پز شده روی استخوان ، ژامبون بدون استخوان ، تکه های ژامبون بدون استخوان و ژامبون تکه تکه شده استخوان تحت تأثیر قرار می گیرند. همچنین شامل ژامبون خرد شده Pestell است که در غذاهای خوشمزه منتخب از سوپرمارکت ها با ماندگاری 7 دسامبر 2020 بدون نسخه ارائه می شود.

شرکت رای بیکن Pestell شروع به یادآوری به عنوان آزمایش توسط مشتری شناسایی لیستریا در محصولات کرد.

در اواسط ماه اکتبر ، به دلیل احتمالی لیستریا در محصولات گوشتی آماده (RTE) در Pak’N Save Blenheim ، یک سوپرمارکت در نیوزیلند ، فراخوان محصول وجود داشت.

Pak’N Save بلنهایم لیستریا را هنگام آزمایش معمول یافت و محصولاتی را که با تاریخ بسته بندی بین 6 و 11 اکتبر 2020 فروخته می شود ، بارگیری کرد.

محصولی به نام Pak’N Save Blenheim

در پایان ماه نوامبر ، یک حمله مجدد به دلیل خطر لیستریا در محصولات گوشتی RTE در فروشگاه وجود داشت. این شامل ژامبون ، مرغ ، سوسیس صحرایی ، پاسترامی و گوشت گاو بود.

ملیندا ساندو ، مدیر ملی خدمات غذایی در نیوزیلند ، گفت لیستریا در محیط رایج است.

“کشف و ضبط قبلی در فروشگاه در ماه اکتبر با کشف لیستریا در برخی از محصولات گوشت بسته بندی شده انجام شد. مراجعه بعدی به MPI و همچنین آزمایشات در فروشگاه ، وجود لیستریا را بر روی تجهیزات نشان داد که منجر به فراخوان احتیاطی شد تا حداقل خطر برای مصرف کنندگان اطمینان حاصل شود. “

آلودگی در Pak’N Save Blenheim رخ داده است. محصولات تولیدکنندگان ذکر شده در بارگیری ها ، که در بسته بندی خودشان در فروشگاه یا جاهای دیگر فروخته می شوند ، تحت تأثیر قرار نمی گیرند.

ارتباط بین تشنج لیستریا در Pak’N Save Blenheim و فراخوان گوشت ژامبون Pestell هنوز در دست بررسی است و نتیجه ای حاصل نشده است. MPI به جستجوی منبع لیستریا ادامه می دهد.

“تحقیقات در مورد منبع لیستریا در Pak’N Save Blenheim ادامه دارد و شامل ردیابی تأمین کنندگان گوشت پخته شده به سوپرمارکت است. Pestell’s ارائه دهنده Pak’N Save Blenheim است “، سخنگوی ایمنی غذایی نیوزلند گفت.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir