عفونت لیستریا در انگلیس در حال کاهش است ، اما شیوع آن پایدار است


با توجه به کاهش عفونت های لیستریا در سال 2019 ، طبق گزارش بهداشت عمومی انگلیس (PHE) ، تعداد شیوع آن مانند سالهای گذشته باقی مانده است.

در مجموع 142 مورد لیستریوز در انگلیس و ولز گزارش شده است ، در حالی که 157 سال قبل. این نشان دهنده کاهش 11.5 درصدی در مقایسه با میانگین تعداد شش سال گذشته است.

در انگلیس در سال 2019 چهار شیوع لیستریوز بررسی شد. برای دو نفر از آنها ، با سه و دو مورد بالینی ، منبع عفونت ناشناخته بود. شیوع بین المللی پنج نفر از سال 2018 تا 2019 مربوط به گوشت خوک از رومانیایی است.

ترکیدن ساندویچ لیستریا
ساندویچ های دیگر درگیر در بیمارستان های خدمات بهداشت ملی (NHS) ارائه می شوند. شیوع این بیماری در شمال غربی انگلیس پس از آلوده شدن دو بیمار به لیستریا مونوسیتوژنز در همان بیمارستان کشف شد و متعاقباً درگذشت. موارد دیگر بعداً در هفت اعتماد NHS با استفاده از توالی ژنوم کامل (WGS) شناسایی شد.

بین 16 مه و 14 ژوئن 2019 ، 9 مورد تأیید شده مربوط به شیوع شناسایی و هفت نفر کشته شدند. همه این نه نفر در بیمارستان های تهیه شده توسط The Good Food Chain ، سازنده ساندویچ درگیر ، مورد مراقبت قرار گرفتند. مصرف ساندویچ های از پیش بسته بندی شده توسط این شرکت برای هشت نفر تأیید شده است.

لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از ساندویچ مرغ و نمونه مرغ پخته شده تهیه شده توسط سازنده ساندویچ و تولید کننده گوشت به نام North Country Cooked Meats به عنوان سویه شیوع با تجزیه و تحلیل WGS تأیید شد.

ماه مه در اوج ماه لیستریوز در سال 2019 بود ، و شیوع این نتیجه را تحت تأثیر قرار داد. در سال های 2017 و 2018 ، این اعداد در ماه جولای به اوج خود رسیدند ، در آن ماه ها هیچ شیوع نداشت.

به طور کلی ، فراوانی فراوانی مخصوص سن در افراد 80 سال به بالا بیشتر است. از 26 مورد در گروه های سنی 10 تا 19 ، 20 تا 29 و 30 تا 39 ، 24 زن بودند که 19 مورد مربوط به بارداری بود.

راه سخت
نتیجه لیستریوز در دوران بارداری همچنان شدید است و یک سوم عفونت ها منجر به سقط جنین یا مرده زایی می شود. در سال 2019 ، 25 مورد ، که کمتر از یک پنجم موارد است ، مربوط به بارداری است که قابل مقایسه با سالهای گذشته است. در میان موارد مرتبط با بارداری ، 64٪ از حاملگی ها منجر به تولد زنده و 36٪ حاملگی یا سقط جنین می شود.

در میان 117 مورد غیر باردار 23 مرگ وجود دارد ، در حالی که از سال 2013 تا 2018 به طور متوسط ​​43 مرگ در میان موارد گزارش شده است.

شناخته شده است که از 23 مورد مرگ ، 15 مورد لیستریوز را به عنوان علت مرگ ثبت کرده اند. این میزان مرگ و میر 12.8٪ را نشان می دهد ، در مقایسه با 8.5 previous در سال قبل.

لندن با 35 آلودگی بالاترین میزان بروز را داشت ، در حالی که شرق انگلیس با 7 مورد کمترین میزان بروز را داشت. ولز سه مورد را ثبت کرد.

بروز لیستریوز در مردان کمتر از زنان است ، اما گزارش ها در مردان 60 تا 69 ساله هفت برابر بیشتر از زنان در این محدوده سنی است.

پنج حادثه مورد بررسی قرار گرفت ، از جمله موارد پراکنده در سال 2019 ، که از نظر میکروبیولوژیکی به غذا یا محیط مغذی مربوط بودند با شناسایی همان سویه لیستریا مونوسیتوژنز با تعیین توالی کل ژنوم.

“به عنوان یک عفونت غالب ناشی از غذا ، این بیماری جدی تا حد زیادی قابل پیشگیری است. این ضروری است که موارد پراکنده بیماری ها و گروه های بیماری همچنان تحت نظارت و بررسی قرار گیرند تا از ارزیابی مداوم خطر در زنجیره غذایی مطلع شوند. “

درباره عفونت های لیستریا
غذای آلوده به لیستریا مونوسیتوژنز ممکن است به نظر نرسد و بوی آن خراب نباشد اما هنوز هم می تواند عفونت های جدی و گاه تهدید کننده زندگی ایجاد کند. افرادی که علائم عفونت لیستریا دارند باید به دنبال درمان پزشکی باشند و در صورت مواجهه احتمالی با لیستریا به پزشکان خود بگویند.

بعد از قرار گرفتن در معرض لیستریا ممکن است 70 روز طول بکشد تا علائم لیستریوز ایجاد شود.

علائم عفونت لیستریا ممکن است شامل استفراغ ، حالت تهوع ، تب مداوم ، درد عضلانی ، سردرد شدید و سفتی گردن باشد. برای تشخیص عفونت های لیستریا که ممکن است بیماری های دیگر را تقلید کند ، آزمایشات آزمایشگاهی خاصی لازم است.

زنان باردار ، افراد مسن ، کودکان خردسال و افراد مبتلا به سرطان که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند به ویژه در معرض خطر بیماری جدی ، عفونت های تهدید کننده زندگی و سایر عوارض هستند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>