[ad_1]

کمیسیون اروپا براساس درسهایی که از بیماری همه گیر COVID-19 گرفته است ، در حال تدوین گامهایی برای پیگیری در زمان بحران است.

طرح احتمالی مجموعه رویه هایی است که باید در شرایط بحرانی برای اطمینان از تأمین غذا و امنیت غذایی در سراسر اتحادیه اروپا اجرا شود. این بخشهای مختلف مربوط به سیستم غذایی را که ممکن است تحت تأثیر قرار بگیرند ، شامل ایمنی مواد غذایی خواهد کرد.

کمیسیون یک مجمع دائمی با مشارکت کشورهای عضو و ذینفعان بالقوه در زنجیره تأمین غذا ایجاد خواهد کرد. این مجمع به توسعه روش هایی برای بهبود هماهنگی در سطح اتحادیه اروپا و کشورهای عضو در مورد چگونگی نظارت و واکنش به بحران های غذایی کمک خواهد کرد.

در نقشه راه آمده است که هماهنگی در سطح اتحادیه اروپا بهترین است و کشورهای عضو تنها می توانند تأثیرات منفی بر سایر کشورها و زنجیره تامین مواد غذایی اتحادیه اروپا از جمله بازار واحد و تجارت بین المللی داشته باشند.

به گفته کمیسیون ، اعتماد مصرف کننده به سیستم غذایی اتحادیه اروپا می تواند به دلیل عدم کنترل و دستورالعمل های ایمنی غذایی موثر مانند کاهش کنترل های رسمی یا خودآزمایی برای رعایت الزامات ایمنی غذا و خوراک به خطر بیفتد.

بحران COVID-19 نشان داده است که زنجیره تأمین مواد غذایی اتحادیه اروپا به خوبی پاسخ می دهد ، اما در مراحل اولیه مشکلاتی وجود داشت که امنیت غذایی را تهدید می کرد.

برخی از بخشها ، محصولات و گروههای کارگری بیشتر رنج می بردند ، از جمله کمبود کارکنان به دلیل اقدامات بازداشت ، عدم دسترسی به کارگران مرزی یا فصلی ، محدودیت در شرایط کار یا شیوع COVID-19 در کارخانه های فرآوری ، و چالش های ذخیره سازی تولید تقریباً یک شبه ، بخشهای زیادی از منابع تقاضا برای این بخشها یا محصولات ، به ویژه در رستوران ها ، هتل ها و پذیرایی ، و همچنین نیازهای بهداشتی جدید ناپدید شد.

خطر تقلب و اطمینان از ایمنی مواد غذایی
این طرح ها بیش از 65 نظر از شرکت ها و انجمن هایی با مضامین مشترک دریافت کرده است ، از جمله خواستار شناسایی صنایع غذایی به عنوان ضروری و ضرورت شناسایی بحران غذایی.

مرجع ایمنی غذایی اروپا (EFSA) گفت كه باید به ابزارهای موجود مانند RASFF و شبكه هماهنگ كنندگان بحران DG SANTE و چگونگی انطباق آنها با برنامه برای جلوگیری از تكثیر مراجعه شود.

در مواقع بحرانی ، می توان افزایش حوادث کلاهبرداری غذایی را انتظار داشت ، بنابراین سیستم های گزارشگری مانند RASFF باید با اعضای انجمن راه اندازی شود تا هرچه سریعتر و سریعتر به این مسائل رسیدگی کنند.

اتحادیه صنفی دام و گوشت اروپا (UECBV) از طرح احتیاطی استقبال می کند و اقدامات پیشگیرانه را برای جلوگیری از بحران اضافه می کند ، این اقدامات همیشه بهتر از تلاش برای مدیریت چنین حوادثی است.

سازمان مصرف کنندگان اروپا (BEUC) گفته است که وقتی بحران بر سیستم غذایی تأثیر می گذارد ، ارائه اطلاعات جامع در اسرع وقت از یک منبع معتبر در مورد اینکه آیا این یک خطر بالقوه ایمنی مواد غذایی و ارتباطات ناسازگار یا متناقض است ، ضروری است. اجتناب می کند.

سیستم های کنترل توسط COVID-19 نقض شده است ، با کمیسیون به کشورهای عضو این انعطاف را می دهد تا بازرسی ها را انجام دهند ، از جمله امکان ، تحت شرایط خاص ، کارمندان در تجارت مواد غذایی.

“اگرچه ممکن است در طول یک بحران نیاز به اقدامات استثنایی وجود داشته باشد ، اما به ارتباطات شفاف و اطلاعات مربوط به اثرات خاص هرگونه تحریف در زمین نیاز است. علاوه بر این ، اطمینان از اینكه هرگونه ترتیب اضطراری بیش از زمان لازم انجام نگیرد و ایمنی مواد غذایی و سلامت مصرف كننده را به خطر نیندازد ، ضروری است »، طبق BEUC.

BEUC اضافه کرد که در طول یک بحران ، تجار شرور ممکن است وسوسه شوند که فرار کنند و خطر تقلب در مواد غذایی افزایش یابد ، به خصوص اگر سیستم های کنترل مختل شوند. این گروه اظهار داشت: برنامه احتمالی باید با استفاده از افزایش آسیب پذیری مصرف کنندگان ، خطر تقلب در مواد غذایی و کلاهبرداری مربوط به مواد غذایی را مرتفع کند.

انعطاف پذیر و دیجیتال باشید
انعطاف پذیری موقتی با توجه به قوانین اتحادیه اروپا در زمینه برچسب گذاری مواد غذایی ، به استثنای موارد ایمنی مواد غذایی مانند اطلاعات آلرژن ، توسط برخی از کشورهای عضو توافق شده است. کمیسیون به نسخه های الکترونیکی گواهینامه های اصلی و کشورها اجازه می دهد کنترل های رسمی از راه دور را به دلیل همه گیری انجام دهند ، اما از هم اکنون ، این فقط تا ماه فوریه است.

EuroCommerce ، که نمایندگی بخش های خرده فروشی و عمده فروشی است ، از انعطاف پذیری در طول بحران پشتیبانی می کند ، با اشاره به تعدد کنترل های فیزیکی بر ایمنی مواد غذایی و دیجیتالی شدن روندهای اداری ، از جمله بازرسی و بازرسی ایمنی مواد غذایی.

“اگرچه ما همچنان به پشتیبانی از سیستم های کنترل موثر برای حفظ استانداردهای لازم و حفظ ایمنی مصرف کننده ادامه می دهیم ، اما نظر ما این است که این انعطاف پذیری به خوبی کار کرده است ، عمدتا به دلیل کنترل مداوم بر اساس ریسک مشاغل غذایی. به همین ترتیب ، با توجه به EuroCommerce / ، هدف از آن باید پایین نگه داشتن بار اداری حتی الامکان باشد.

به دلیل اقدامات بازداشت و پروتکل های بهداشتی ، ممکن است گمرک مجبور باشد با تعداد کمتری از پرسنل برخورد کند. با توجه به FoodDrinkEurope ، که نشان دهنده بخش مواد غذایی و آشامیدنی است ، یک راه حل می تواند استفاده از کپی های اسکن شده یا گواهی الکترونیکی بهداشتی و گیاهی (SPS) باشد.

CELCAA ، اتحادیه تجارت کشاورزی و غذایی اتحادیه اروپا ، گفت که مقررات کنترل مواد غذایی امکان هماهنگی بین کشورهای عضو و کمیسیون را در صورت بروز مشکلات ایمنی غذا فراهم می کند.

“CELCAA همچنین ایمنی مواد غذایی را با هدف ترویج معرفی فرآیندهای دیجیتال مانند گواهینامه های الکترونیکی و سایر موارد به عنوان ابزاری برای تسهیل جابجایی مواد غذایی کشاورزی و تجهیزات کشاورزی – در دامنه طرح ادغام خواهد کرد – بنابراین به امنیت غذایی کمک می کند. “

Eucolait ، انجمن لبنیات اتحادیه اروپا ، گفت که به نظر می رسد اجزای اصلی سیستم ایمنی غذایی اتحادیه اروپا ، مانند مقررات کنترل رسمی و سیستم TRACES ، به خوبی کار کرده اند. با این حال ، افزایش منابع برای امکان انتقال به گواهینامه الکترونیکی و دیجیتالی شدن به طور کلی ، فضای کارآمدتری را برای اپراتورها در آینده ایجاد می کند.

Freshfel و انجمن دانه های جوانه زده اروپا گفته اند که کمیسیون باید انواع رویدادهایی را که می تواند در بخش مواد غذایی رخ دهد ، مانند بحران های بهداشت انسانی ، بهداشت مواد غذایی و تقلب در مواد غذایی ، تشخیص دهد. این گروه ها انتصاب یک هماهنگ کننده اتحادیه اروپا برای پیشگیری و مدیریت بحران غذا را پیشنهاد کردند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir