صنعت گوشت و مرغ می گوید که تاکتیک های این شرکت برای ایمن نگه داشتن کارمندان نسبت به بیشتر کارها با ادامه شیوع بیماری همه گیر عمل کرده است.


“کارمندان اصلی” در سال گذشته اجازه سقوط کامل اقتصاد را نداده اند ، و اغلب این تصور را می دهند که ویروس کرونا این مشاغل را در زمره خطرناک ترین مشاغل قرار داده است.

کار در کارخانه های گوشت و مرغ ، به ویژه در بهار سال 2020 ، یکی از خطرناک ترین ها محسوب می شود ، زیرا شیوع موضعی به دلیل میزان بالای عفونت و مرگ باعث بسته شدن موقت می شود.

با بزرگ همه گیر شدن اولین سالگرد خود ، نمای طولانی تر دیدگاه جدیدی را ارائه می دهد. اپراتورهای گوشت و مرغ می گویند تغییراتی که ایجاد کرده اند باعث شده است که امکانات آنها بیشتر از بیشتر در مکان های امن تری برای کار باشد.

آنها با استناد به داده های مستقل نشان می دهند که میزان آلودگی به COVID-19 در بین کارگران گوشت و مرغ بیش از پنج برابر کمتر از کل جمعیت ایالات متحده و 95 درصد کمتر از بالاترین میزان بیماری در صنعت است. در ماه مه سال 2020

تاریخ اعلام شده از شبکه گزارش غذا و محیط زیست (FERN) نشان می دهد که بخش گوشت و مرغ به طور متوسط ​​فقط 4.81 مورد ثبت شده جدید در هر 100000 کارگر در روز در فوریه 2021 داشته است ، در حالی که این رقم در 26.15 مورد در هر 100000 نفر از کل جمعیت ایالات متحده است.

جولی آنا پوتس ، رئیس و مدیر عامل شرکت گوشت آمریکای شمالی گفت: “تقریباً یک سال پس از اولین موارد گزارش شده COVID-19 در این بخش ، ما سپاسگزاریم که اقدامات جامع ارائه شده در بهار سال 2020 برای محافظت از کارگران فداکار ما ادامه دارد.” موسسه

“تاکنون ، ذخایر واکسن محدود شده است ، اما ما از دولت های فدرال و ایالت می خواهیم که به سرعت دسترسی به واکسن های طولانی مدت را افزایش دهند تا از 500000 زن و مردی که غذا را روی میز آمریکایی نگهداری می کنند و اقتصاد مزرعه ما کار می کند ، محافظت کند.”

اعضای م Instituteسسه گوشت اقدامات پیشگیری چند لایه ای از COVID-19 را اجرا کرده اند که مطابق با دستورالعمل های بهداشت عمومی هستند و یا اینکه مطالعات مستقل کاهش قابل توجهی در انتقال COVID-19 را تأیید می کنند.

دانشگاه پزشکی نبراسکا دریافت که ترکیبی از استتار جهانی و موانع فیزیکی به طور قابل توجهی موارد را در 62 درصد از مراکز گوشت مورد بررسی کاهش می دهد. تجزیه و تحلیل منتشر شده در لانست در ژوئن سال 2020 نشان داد که فاصله 3 فوت و استفاده از ماسک های صورت انتقال را حدود 80 درصد کاهش می دهد و استفاده از محافظ چشم انتقال را حدود 65 درصد کاهش می دهد.

اقدامات اصلی اعمال شده در تسهیلات شرکت کننده شامل:

  • استفاده از اقدامات کنترل و کنترل ورود
  • استفاده از پوشش های صورت و سایر تجهیزات محافظ شخصی ؛
  • افزایش فاصله فیزیکی و کاهش نقاط جمع آوری از طریق اقداماتی مانند تغییر الگوی حرکتی ، مکان های استراحت / غذا خوردن اضافی ، شیفت های توزیع شده و استراحت ها.
  • نصب موانع فیزیکی در تولید غذا و سایر مکان ها مانند اتاق های استراحت و کافه ها ، جایی که فاصله فیزیکی امکان پذیر نیست.
  • افزایش اقدامات بهداشتی و ضدعفونی کننده ، نظافت اضافی کارکنان ؛
  • بهبود تخلیه هوا و تهویه
  • مطالب آموزشی و آموزشی در مورد علائم و پیشگیری از COVID-19 ، اغلب به چندین زبان. و
  • افزایش انعطاف پذیری در سیاست های تعطیلات.

برآورد صنعت از هزینه اجرای این اقدامات به یک میلیارد دلار می رسد.

اعضای م Instituteسسه گوشت متعهد به ادامه این اقدامات اثبات شده و حمایت سریع از واکسیناسیون کارگران خط اول گوشت و مرغ به سرعت و با اطمینان هستند. بسیاری از آنها حتی می توانند به انتشار واکسن در همه آمریکایی ها کمک کنند.

FERN گزارش می دهد که 57000 کارگر گوشت و مرغ به ویروس COVID-19 آلوده شده اند و تاکنون 284 مورد مرگ گزارش شده است. بسیاری از مرگ ها در اوایل همه گیری اتفاق افتاد.

تجزیه و تحلیل NAMI به احتمال زیاد برای محافظت از صنعت در گزارش آینده بازرس کل (IG) درخواست شده توسط سناتور مایکل بنت ، D-CO استفاده می شود. بنت این نظریه را رایج کرد که شیوه های صنعتی “به شیوع ویروس در این امکانات کمک می کند”.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>