[ad_1]

اپیدمی یرسینیا در نروژ حل و اعلام شد و چند روز پس از اعلامیه اعلام شد.

Folkehelseinstituttet (موسسه بهداشت عمومی نروژ) گفت که شیوع ملی Yersinia enterocolitica O3 احتمالاً به دلیل یک محصول سالاد از قبل مخلوط ایجاد شده است.

کمتر از یک هفته زودتر ، آژانس تحقیق در مورد افزایش اخیر عفونت در یرسینیا را اعلام کرد.

شیوع این بیماری از اواسط ماه نوامبر آغاز شد و 10 بیمار تأیید شده را تحت تأثیر قرار داد. همه آنها زنان بین 11 تا 59 سال هستند که در اواسط ماه اواخر نوامبر با آخرین مورد در 26 نوامبر بیمار شدند. سه نفر در ویکن ، دو نفر در اسلو ، اینلاند و وست لند و یک نفر در تلمارک و وستفولد زندگی می کنند.

تحلیل دقیق ادامه دارد
یک تحقیق شامل مقامات محلی ، انستیتوی دامپزشکی و Mattilsynet (سازمان ایمنی مواد غذایی نروژ) است.

تجزیه و تحلیل مصاحبه با بیماران از Folkehelseinstituttet نشان داد که همه گفتند که آنها هفته قبل از بیماری سالاد تازه خرد شده خورده اند. تحقیقات برای تعیین دقیق اینکه کدام ماده اولیه موجود در سالاد آلوده است ادامه دارد.

طبق گفته مقامات ، کاهو ماندگاری کمی دارد و محصولات سالاد مخلوط احتمالاً دیگر در بازار موجود نیست.

هر ساله بین 40 تا 80 مورد یرسینیوز با 60 تا 80 درصد مبتلایان در کشور به Folkehelseinstituttet گزارش می شود.

در بهار 2018 و 2020 ، شیوع Yersinia enterocolitica مورد مطالعه قرار گرفت و با محصولات سالاد همراه بود. در سال 2018 ، حداقل 18 نفر در سراسر کشور بیمار شدند. امسال 23 نفر در ماه مه با سالاد وارداتی همراه با اسفناج مشکوک شدند که به عنوان منبع مشکوک است.

یرسینیوز عفونت ناشی از باکتری Yersinia enterocolitica است. شایعترین علائم در کودکان اسهال ، تب و درد شکم است. در کودکان بزرگتر و بزرگسالان ، درد و تب شکم سمت راست ممکن است علائم اصلی باشد. آنها معمولاً چهار تا هفت روز پس از مواجهه ایجاد می شوند و یک تا سه هفته طول می کشند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir