شیوع کارکنان مراقبت های بهداشتی مرتبط با سوشی ؛ بیش از 150 بیمار


مقامات بهداشت عمومی کارولینای شمالی تحقیقات خود را در مورد شیوع بیماری ناشی از مواد غذایی مرتبط با خشکسالی به پایان رسانده و گفته اند که آنها قادر به تعیین علت دقیق بیماری بیش از 150 نفر نیستند.

طبق گفته مدیر بهداشت اتحاد بهداشتی Cabarrus ، فقط تعداد معدودی از افراد بیمار که سوشی مشکوکی را که در دو فروشگاه مواد غذایی هریس تیتر فروخته شده بود ، می خورند که نمونه هایی را برای آزمایش پاتوژن تهیه کنند. مقامات همچنین یک نمونه سوشی را آزمایش کردند.

تمام نمونه های بیمار و نمونه محصول برای شناسایی عامل ایجاد کننده بیماری برای طیف وسیعی از عوامل بیماری زا مورد آزمایش قرار گرفتند.

کریستال سوینگر ، مدیر بخش گفت: “افرادی که با آنها مصاحبه کردیم یا به پزشک مراجعه نکردند زیرا آنها در محلی بودند که احساس می کردند بدترین وضعیت را پشت سر گذاشته اند یا در دکتر بودند و فقط آزمایش COVID انجام شد.” محیط اخبار ایمنی مواد غذایی.

“ما یک صفحه گسترده با علائم و مدت زمان ایجاد کردیم ، و مدیر سی دی و اپیدمیولوژیست ایالتی ما افرادی را انتخاب کرد که هنوز دارای فعالیت بیماری زا به اندازه کافی بالا بودند تا نمونه برداری مفید باشد. از این افراد ما فقط 5 نمونه برای ارسال نمونه دریافت کردیم – ما مجموعه را تحویل دادیم و پیشنهاد دادیم آن را تحویل بگیریم. آنچه من آن را نمونه ششم می نامم در واقع مجموعه ای از سوشی ها بود که به آزمایشگاه انواع مختلف ارسال شده است – 4 سینی مختلف با رول های مختلف سوشی. از بین تمام گفته ها ، همه منفی بودند. “

آخرین بیماری در تاریخ 1 دسامبر سال 2020 گزارش شد. اولین بیماری ها در اواسط ماه نوامبر گزارش شدند. Time پیشنهاد کرده است که نتایج آزمایشات منفی می تواند به این دلیل باشد که عوامل بیماری زا قبلاً در زمان نمونه گیری دو دوره انکوباسیون را طی کرده اند و در سطوحی که در آزمایش های آزمایشگاهی قابل تشخیص است ، دیگر فعال نیستند.

شیوع این بیماری به سرعت پیشرفت کرد ، در 20 نوامبر “بیش از 10 بیمار” گزارش شد و پنج روز بعد 159 نفر گزارش شدند. همه بیماران گزارش کردند که سوشی مخلوط خورده اند. بیماران گزارش کردند که از 13 تا 19 نوامبر از سایت های George W. Liles یا Concord Parkway Harris Teeter سوشی خورده اند ، همراه با استفراغ ، اسهال ، تب ، دردهای عضلانی و گرفتگی شکم.

این سوشی از کیوسک های AFC Sushi در هر دو فروشگاه Harris Teeter تهیه شده است.

در طول مصاحبه های بیمار ، بیش از 85 خانوار افراد بیمار را گزارش کردند. با استفاده از داده های معاملات کارت وفاداری ، هریس تاتر 429 خانوار را که محصولات سوشی را در محل زندگی خود در کنکورد ، کارولینای شمالی خریداری کرده اند شناسایی و به آنها اطلاع داد. 107 معامله سوشی اضافی بدون استفاده از کارت وفاداری انجام شد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>