[ad_1]

بر اساس اطلاعاتی که اخیراً منتشر شده است ، بیش از 150 دانش آموز و کارکنان مدرسه در بلژیک در اوایل این ماه در هنگام شیوع ویروس نورو بیمار شدند.

آژانس فدرال ایمنی زنجیره غذایی (FASFC) گزارش داد که مسمومیت غذایی در مدرسه آتنیوم پگاسوس در اوستنده به دلیل وجود گیاهان خام (سبزیجات خام) ایجاد شده است.

FASFC که در فرانسه با نام AFSCA و هلندی با نام FAVV شناخته می شود ، در اوایل دسامبر از این حادثه مطلع شد و با Zorg en Gezondheid ، آژانس بهداشت و بهداشت و Sciensano ، آزمایشگاه مرجع ملی ، تحقیقاتی را برای تعیین منبع آلودگی آغاز كرد.

در مجموع 71 دانشجو و برخی از کارکنان یک روز غایب بودند و از استفراغ ، شکم درد و تب شکایت داشتند.

منبع یابی
تحقیقات اولیه نشان داد که همه دانشجویان و کارمندان بیمار ساندویچ می خورند. FASFC چهار نمونه غذای مانده از سطل مدرسه و هفت نمونه از یک منبع ناشناس که ساندویچ ها را به مدرسه تحویل داده است ، برداشت.

نورو ویروس فقط در نمونه های سبزیجات خام یافت می شود. ویروس موجود در غذا همان ویروس مدفوع بیماران است که اجازه می دهد منبع شیوع آن شناسایی شود.

ژان سباستین والهین ، سخنگوی FASFC ، گفت: یافته های تحقیق نشان داد سبزیجات خام دلیل مسمومیت غذایی است.

“می توان به والدین اطمینان داد ، این حادثه برطرف شده و FASFC همچنان وضعیت را از نزدیک تحت نظر دارد. ما امیدواریم که در این فاصله ، 151 دانشجو و کارمند بیمار دیگر روی پاهای خود قرار گرفته اند. “

اقدامات انجام شده در سطح مدرسه و ارائه دهنده خدمات بهداشتی شامل توالت و اتاق و میزهایی است که وعده های غذایی در آنها ضد عفونی می شود. از کارکنان و دانش آموزان مدارس خواسته شد که به بهداشت دست توجه کنند و از بیماران خواسته شد تا هنگام بهبود در خانه بمانند.

شایعترین علائم نورو ویروس اسهال ، استفراغ ، حالت تهوع و درد معده است. فرد معمولاً 12 تا 48 ساعت پس از قرار گرفتن در معرض نورو ویروس دچار علائم می شود. بیشتر افراد مبتلا به بیماری طی یک تا سه روز بهبود می یابند.

با مصرف مواد غذایی یا مایعات آلوده می توانید به ویروس ویروس مبتلا شوید. لمس سطوح آلوده یا اشیایی که انگشتان را در دهان می گذارد. یا با کسی که آلوده است تماس مستقیم داشته باشد ، مانند اشتراک غذا یا کارد و چنگال با آنها. تنها چند ذره میکروسکوپی نورو ویروس می تواند افراد دیگر را آلوده کند.

فروش آنلاین غذا
FASFC همچنین گفت که به دنبال افزایش برنامه هایی که به شما امکان خرید و فروش غذای خانگی را می دهند ، به فروش آنلاین توجه زیادی می کند. غذاها از طریق وب سایت ها ، برنامه ها یا سیستم عامل های رسانه های اجتماعی برای فروش ارائه می شوند.

آژانس اعلام کرد که نمی تواند یک سیستم دو لایه را که در آن بخش Horeca به شدت تحت تأثیر همه گیری ویروس کرونا قرار گرفته باشد ، اجازه دهد ، بنابراین آشپزهای آماتور و آشپزهای خانگی باید همان شرایط حرفه ای را داشته باشند.

سرآشپزهای آماتور ، که به طور مرتب وعده های غذایی را در خانه تهیه می کنند و آنها را به افراد دیگر می فروشند ، مسئول محصولات فروخته شده هستند و در صورت بروز حادثه مسئول خواهند بود. درخواست مجوز از FASFC قبل از شروع چنین فروشهایی الزامی است. این شامل پرداخت سالانه است.

برخی از آنها در FASFC ثبت نام نمی کنند ، زیرا فعالیت آنها دیگر تصادفی و غیر انتفاعی تلقی نمی شود ، همانطور که در آیین نامه تعریف شده است.

همه سرآشپزها باید مشتریان را از وجود مواد حساسیت زا آگاه کنند. یا به صورت شفاهی یا کتبی ، به عنوان مثال از طریق فهرست ، و یک سیستم نظارت بر خود را شامل مناطقی مانند ردیابی غذا ، بهداشت شخصی ، نظافت آشپزخانه و رعایت تاریخ انقضا معرفی کنید.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir