[ad_1]

آخرین شیوع لیستریوز در سال 2020 در کتاب ها است. پس از یک دوره پنج ماهه در 28 ژانویه 2021 رسماً تعطیل اعلام شد.

از گزارش نهایی شیوع:

  • 12 نفر مبتلا به سویه کانونی لیستریا از فلوریدا ، لوئیزیانا ، ماساچوست و نیویورک گزارش شده است. مورد تأیید شده دیگری نیز از گزارش قبلی اضافه شد.
    • هر 12 نفر در بیمارستان بستری شدند. یک مرگ از فلوریدا گزارش شد.
  • شواهد اپیدمیولوژیک نشان داد که گوشت خوشمزه منبع احتمالی این شیوع است.
    • در مصاحبه با 11 بیمار ، همه آنها از خوردن گوشت به سبک ایتالیایی ، مانند سالامی ، مورتادلا و پروشیو خبر دادند. آنها از خرید غذاهای خوشمزه گوشت از قبل بسته بندی شده و گوشت برش خورده در پیشخوان های غذای خوشمزه در مکان های مختلف خبر می دهند.
  • هیچ نوع ظرافت خاص یا تأمین کننده مشترک مشخص نشده است.
  • گوشت های شیرین ، که به آنها گوشت ناهار یا برش نیز گفته می شود ، می تواند باشد لیستریا باکتری ها همیشه مراحل ایمنی غذا را دنبال کنید تا جلوگیری از بیمار شدن از لیستریا در گوشت های عالی، حتی زمانی که هیچ شیوع فعلی وجود ندارد.

گزارش 22 اکتبر 2020

اولین گزارش شیوع در کل 10 نفر آلوده به همان سویه بود لیستریا مونوسیتوژنز و از سه کشور بودند. لیستی از این شرایط اولیه و تعداد موارد در هر یک از آنها را می توانید در صفحه نقشه موارد گزارش شده بیابید.

لیستریا نمونه های افراد بیمار از 6 آگوست 2020 تا 3 اکتبر 2020 جمع آوری شده است. افراد بیمار 40 تا 89 سال ، با میانگین سنی 81 سال. هشتاد درصد افراد بیمار زن هستند. هر 10 بیمار در بیمارستان بستری شدند. یک مرگ از فلوریدا گزارش شد.

شواهد اپیدمیولوژیک نشان می دهد که گوشت خوشمزه منبع احتمالی این شیوع است.

مقامات بهداشت عمومی ایالتی و محلی با افراد بیمار در مورد غذاهایی که در طول یک ماه قبل از بیمار شدن می خورند مصاحبه کردند. از 9 نفری که مصاحبه شد ، همه گزارش کردند که غذاهای خوشمزه گوشت به سبک ایتالیایی مانند سالامی ، مورتادلا و پروتشیو می خورند. آنها از خرید غذاهای خوشمزه گوشت از قبل بسته بندی شده و گوشت برش خورده در پیشخوان های غذای خوشمزه در مکان های مختلف خبر می دهند.

لیستریا باکتری ها می توانند به راحتی به سایر مواد غذایی و سطوح سرایت کنند. باکتری های موجود در یک غذای خوشمزه آلوده می توانند به سایر غذاهای خوشمزه گوشت و پنیرها در ویترین های رایج یا تجهیزات ظرافت مواد غذایی سرایت کنند. تحقیقات پیگیری در حال انجام است تا مشخص شود آیا نوع خاصی از گوشت لذیذ یا تأمین کننده مشترک مربوط به بیماری وجود دارد.

افرادی که بیشتر در معرض خطر بیماری هستند لیستریا به آنها توصیه می شود که از خوردن گوشت ظریف ، مگر اینکه در دمای داخلی 165 درجه فارنهایت گرم شوند و یا بلافاصله قبل از سرو گرم شوند.

گزارش 4 دسامبر 2020

از آخرین به روزرسانی در 23 اکتبر 2020 ، یک فرد بیمار به تحقیقات اضافه شده است.

شواهد اپیدمیولوژیک نشان می دهد که گوشت خوشمزه منبع احتمالی این شیوع است.

مقامات بهداشت عمومی ایالتی و محلی با افراد بیمار در مورد غذایی که در طول یک ماه قبل از بیماری خورده بودند مصاحبه کردند. از 10 نفری که مصاحبه شد ، همه گفتند که غذاهای لذیذ گوشتی به سبک ایتالیایی مانند سالامی ، مورتادلا و پروتشیو می خورند. آنها از خرید غذاهای خوشمزه گوشت از قبل بسته بندی شده و گوشت برش خورده در پیشخوان های غذای خوشمزه در مکان های مختلف خبر می دهند.

محققان به طور ناموفق در تلاشند تا نوع خاصی از ظرافت یا تأمین کننده شایع مربوط به بیماری را شناسایی کنند.

تنها شیوع دیگر لیستریوز در سال گذشته شامل 36 مورد تأیید شده در 17 کشور با 31 بستری در بیمارستان و چهار مرگ بود.

عامل این شیوع قارچ های انوکی را که منقضی شده بود و باید از بازار خارج می شد یادآوری کرد. شیوع این بیماری در ماه ژوئن پایان یافت.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir