شیوع لیستریا در سوئیس خطر آلودگی مجدد به پنیر را نشان می دهد


بر اساس یک مطالعه ، شیوع طولانی مدت لیستریا در سوئیس که منجر به کشته شدن 10 نفر شد ، با محصولات پنیر پاستوریزه مرتبط است.

محققان در مجله Emerging Infection Diseases گفتند: این حادثه خطر آلودگی مجدد پنیر را در هنگام تولید تأکید می کند و نیاز به نمونه گیری معمول از محصولات ، تجهیزات تولید و محیط تولید را تأکید می کند.

شیوع دوسالانه لیستریا مونوسیتوژنز نیز منجر به 34 مورد تایید آزمایشگاهی شد. این حادثه در سراسر کشور به آلودگی دائمی گاوداری لبنیات با لیستریا مونوسیتوژنز منتقل شد. نتایج تحقیقات شامل لبنیات Käserei Vogel بود که دارای نقایص بهداشتی در محل تولید در اشتاینربرگ ، شویتز بود.

در تحقیقات اولیه منبعی یافت نشد
در سال 2018 ، اداره بهداشت عمومی سوئیس (SFOPH) 52 مورد لیستریوز را ثبت کرد. از 6 مارس تا 31 ژوئیه 2018 ، با این حال ، افزایش سروتیپ 4b لیستریا مونوسیتوژنز توسط 13 مورد ثبت شد. تعیین توالی ژنوم کل (WGS) بر روی این سویه ها انجام می شود. دوازده مورد از 13 جدایه با هم ارتباط نزدیک دارند.

SFOPH تحقیقات شیوع را آغاز کرد و برای ارزیابی قرار گرفتن در معرض مواد غذایی با استفاده از یک پرسشنامه استاندارد با بیماران تماس گرفت. با این حال ، تحقیقات منجر به غذای مشکوک نشده و وسیله نقلیه عفونت ناشناخته مانده است.

در موج دوم ، تاریخ شروع از 22 ژانویه تا 26 مه 2020 است. 27 مورد دیگر از عفونت های لیستریا مونوسیتوژنز سروتیپ 4b گزارش شده است. چهار بیمار بیمارستانی بودند که بیماری های زمینه ای داشتند. داده های مبتنی بر پرسشنامه برای حمایت از فرضیه مواد غذایی در دسترس نبود. در مجموع 22 سویه در یک خوشه باریک بر اساس WGS گروه بندی شده اند.

میانگین سنی بیماران 81 سال با دامنه کمتر از 1 تا 99 سال بود. 18 نفر از 34 نفری که مبتلا شده اند ، زن هستند. یک مورد انتقال از مادر به کودک در نزدیکی تولد و 10 مورد مرگ گزارش شده است.

در پایان آوریل 2020 ، Käserei Vogel به آزمایشگاه كانتون اطلاع داد كه لیستریا مونوسیتوژنز را از نمونه پنیر نرم (بری) تهیه شده از شیر پاستوریزه پیدا كرده است. تجزیه و تحلیل بخشی از کنترل کیفیت معمول تولید کننده بود که در سوئیس اجباری است. ایزوله پنیر در مقایسه با WGS با فشار شیوع همزمان شده است.

WGS به نشان دادن ارتباط نزدیک بین جدا شده های پنیر و محیط زیست و پیوند موارد لیستریوز از سال 2018 به شیوع آن در سال 2020 کمک کرد.

به گفته محققان ، جداسازی و تایپ WGS لیستریا مونوسیتوژنز از این نمونه کنترل کیفیت پنیر ، اطلاعات مهمی را فراهم می کند که اجازه می دهد منشا آلودگی مشخص شود.

یافته های نمونه گیری
مقامات زنجیره توزیع لبنیات را ردیابی کردند. تولید کننده چندین خریدار را تهیه می کند که پنیر را به خرده فروشان در سوئیس عرضه می کنند. به خریداران گفته شد که دیگر عرضه محصولات از تولید کننده را متوقف کنند.

این یافته ها باعث نمونه برداری از محیط زیست در سایت تولیدی Käserei Vogel شد. در مجموع 50 نمونه از سینی های تامپون ، چنگ پنیر ، دستگاه های چربی زدایی ، کانال های سینک ، برس ، اسفنج های مخصوص شستشو ، سینی ها ، دستگیره درها ، بلوغ زیرزمین های زیرزمین و دیوارها گرفته شد.

لیستریا مونوسیتوژنز در 11 نمونه محیطی شناسایی شد و هر پنج جدایه توالی مربوط به سویه شیوع بود. این نتایج منجر به برداشت 26 مورد از جمله بری ، پنیر گوسفندی و بز و پنیرهای ارگانیک در اوایل ماه مه شد و تولید آن متوقف شد.

به دنبال توقیف محصولات درگیر و هشدار عمومی از طرف سازمان ایمنی غذا و دامپزشکی فدرال ، هفت مورد لیستریوز ناشی از شیوع بیماری گزارش شد. آخرین بیمار شناخته شده در 20 مه نمونه گیری شد و در 25 مه 2020 به SFOPH گزارش شد.

در ماه آگوست ، دادستانی شویتز برای تحقیق در مورد اتهامات علیه صاحب شرکت پنیر ، پرونده جنایی را در رابطه با این حادثه آغاز کرد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>