شیوع سالمونلا ونزوئلا با نزدیک به 500 بیمار ادامه دارد


حدود 500 نفر در یک کشور ونزوئلا به دلیل شیوع سالمونلا بیمار شدند.

انستیتوی بهداشت Anzoatiguense (سالودانز) گزارش داد كه 480 نفر از نظر سالمونلا مثبت آزمایش شده اند كه بیشتر آنها از مناطق ال كارمن و سن كریستوبال در شهرداری سیمون بولیوار بودند.

در اواسط دسامبر سال 2020 ، آژانس نشان داد که 240 کودک و بزرگسال پس از افزایش قابل توجه در سالمونلوز در ماه قبل تحت تأثیر قرار گرفته و تحت نظارت در مراکز مختلف بهداشتی قرار گرفته اند.

در تحقیقات انجام شده تاکنون آب آلوده به عنوان منبع عفونت شناسایی شده است ، اما مقامات نوعی سوسیس برزیلی را در پشت برخی شیوع ها رد نمی کنند. آنها مردم را به خرید غذا و آب از مکانهای بهداشتی که دارای مجوزهای لازم هستند ، فراخواندند.

همچنین به افراد توصیه شده است که از استانداردهای بهداشتی خوبی در خانه مانند آب جوش پیروی کنند و مواد غذایی را قبل از مصرف به اندازه کافی شسته و بپزند.

به دلیل افزایش عفونت ها ، مقامات در حال ضد عفونی کامیون ها با آب و بازرسی از مشاغل فروش آب آشامیدنی و مواد غذایی هستند. گروهی متشکل از شش بازرس روزانه از چنین شرکت هایی بازدید می کنند.

برخی از مبتلایان گزارش کرده اند که آب به طور منظم به آنها نمی رسد و هنگامی که می رسد ، ابری رنگ است و بو دارد.

سالمونلا در آرژانتین
در همین حال ، مقامات بهداشتی در استان آرژانتین تقریباً 700 مورد عفونت سالمونلا را در سال 2020 ثبت کردند.

وزارت صحت عامه اعلام کرد که 671 مورد سالمونلا در استان سالتا آزمایشگاهی تأیید شده است. در طول سال 881 مورد مشکوک وجود داشته است.

چند ماه اول سال 2020 تعداد بیشتری از موارد مشاهده شد. بین مارس و اواسط سپتامبر عفونت های جداگانه ای وجود داشت ، اما از اواخر سپتامبر 2020 ، 310 مورد تایید شده ثبت شده است.

شیوع سالمونلوز در سالتا معمولاً از اواسط سپتامبر تا اواخر فوریه بیشتر است. ماههای تابستان آرژانتین از دسامبر تا فوریه است.

بیشترین دامنه سنی مبتلا بین 5 تا 9 سال با 163 مورد است و پس از آنها کودکان 0 تا 4 سال در مکان دوم و 10 تا 14 سال در مکان سوم با 111 بیمار قرار دارند. مردان کمی بیشتر از زنان بیمار بودند.

مقامات بهداشتی همچنین هشدار برای سندرم همولیتیک اورمیک (HUS) صادر کرده اند ، زیرا این بیماری در تابستان بیشتر دیده می شود و عمدتا کودکان را درگیر می کند. HUS نوعی نارسایی کلیه است که با عفونت های E. coli مرتبط است. نکاتی برای اطمینان از پخته شدن مناسب گوشت ، شستن دستها با آب و صابون و مصرف فقط شیر پاستوریزه و محصولات لبنی ارائه شده است.

گفته می شود که یک کودک 4 ساله در دسامبر سال 2020 در اثر HUS در سالتا جان خود را از دست داد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>