[ad_1]

به گفته محققان ، مخلوطی از میوه های خشک همراه با شیوع سالمونلا در نروژ حاوی محصولاتی از جنوب شرقی آسیا و آفریقا است.

از اواخر سال 2018 تا اواسط مارس 2019 ، 56 نفر بیمار شدند و 21 نفر در بیمارستان بستری شدند ، اما هیچ مرگ و میر ثبت نشده است.

محققان در مجله Eurosurveillance گفتند: “این اپیدمی با یک تصویر بالینی غیرمعمول و شدید همراه با عفونت های سیستمیک در هفت مورد ، عفونت ادراری در 10 مورد و بستری شدن در 21 مورد از 56 مورد مشخص می شود.”

این مخلوط حاوی میوه هایی از تامین کنندگان مختلف است: آناناس و پاپایای خرد شده از تایلند ، سلاطین از ترکیه ، نارگیل خرد شده از غنا و چیپس موز از فیلیپین. در اکتبر 2018 در کارخانه ای در ایتالیا بسته بندی شد و به عنوان یک محصول آماده به نروژ ارسال شد. در مجموع 4032 کیسه 400 گرمی از هر مخلوط به توزیع کننده نروژی صادر و به فروشگاه های مواد غذایی و سوپرمارکت ها توزیع شد.

33 زن و 23 مرد مبتلا به سالمونلا آگبنی از 2 تا 91 سال سن داشتند. اکثریت را زنان بالای 40 سال تشکیل می دهند. بیماران در 13 از 18 شهرستان نروژ زندگی می کنند. یک نفر عفونت مضاعف با سالمونلا واگنیا و سالمونلا آگبنی داشت.

عفونت های شدید
بیماران بیشتر حالت تهوع ، استفراغ ، درد شکم ، اسهال ، تب و درد مفصل را گزارش کردند ، اما در 9 نفر به عفونت های دستگاه ادراری (UTI) مبتلا شد. سالمونلا آگبنی در 10 مورد از ادرار و در هفت مورد از کشت خون جدا شد ، که در یکی از آنها علاوه بر باکتری ، UTI نیز وجود داشت.

Thee Journal همچنین گزارش داد که محققان می گویند علائم بالینی مشاهده شده و میزان بستری شدن در بیمارستان ممکن است با خواص سروتیپ سالمونلا مبتلا یا این واقعیت که زنان بالای 40 سال بیشتر از سایر گروه های سنی میوه خشک مصرف می کنند ، توضیح داده شود.

مصاحبه های بیماران نشان داد که از هر 20 نفر 19 نفر مخلوط های مختلف آجیل ، میوه های خشک و کشمش مصرف می کنند. سایر اقلام رایج ادویه جات مخصوصاً پونه کوهی برای 16 نفر و محصولات مرغ در 15 مورد است.

در یک مطالعه مورد شاهدی ، مصرف موز خشک و میوه های مخلوط خشک به شدت با بیماری در ارتباط بود. سایر موارد مرتبط با این بیماری پاپایای خشک ، زردآلو خشک و آناناس خشک است.

محققان بر اساس اطلاعات منابع داده ، از جمله پرسشنامه الکترونیکی و رسیدهای فروشگاه های مواد غذایی ، تأیید کردند که از هر 56 بیمار 45 نفر مخلوط میوه را مصرف کرده اند.

مشخص نیست که این آلودگی از کجا رخ داده است
سالمونلا آگبنی در هر 9 کیسه باز و یک دست نخورده “Dryss på – flakes!” eksotisk miks ‘، که آزمایش شده است. سروور دیگر ، سالمونلا گامابا ، از دو بسته سالم پیدا شد.

پیش از این ، شرکت ایتالیایی 17 نمونه از محصولات را گرفته بود ، اما تمام تجزیه و تحلیل های میکروبی برای Salmonella spp منفی بود. آزمایش چیپس پاپایا ، آناناس و موز از طرف تأمین کنندگان منفی بود. مقامات ایمنی غذایی ایتالیا این مرکز را مورد بازرسی قرار دادند و پنج نمونه نارگیل خرد شده را که برای سالمونلا منفی بود ، برداشتند.

یافته ها نشان می دهد که این مخلوط ممکن است به سه سروتیپ مختلف سالمونلا آلوده شده باشد. محققان ادعا می کنند از آنجا که تمام آزمایشات مواد اولیه این مخلوط منفی بوده است ، مشخص نیست که آلودگی در فرآیند تولید کجا رخ داده است.

آنها گفتند: “پیچیدگی منشا مخلوط میوه و کشف سه سرووار مختلف سالمونلا ، لزوم اقدامات دقیق بهداشتی را در تولید چنین محصولات آماده ای نشان می دهد.”

پنج ماده اولیه استفاده شده برای این محصول همچنین در 331 دسته از 66 محصول دیگر با سایر مواد مخلوط شده است که از مارس 2018 در شش کشور اروپایی توزیع شده است. رومانی دقیقاً همان ترکیب نروژ را دریافت کرد ، اما هیچ عفونت دیگری گزارش نشده است.

این مخلوط در اوایل مارس 2019 توسط توزیع کننده نروژی باما گروپن از بازار خارج شد. این محصول از اواسط نوامبر 2018 در سوپرمارکت ها و فروشگاه های مواد غذایی در نروژ به فروش می رسد. پنج محصول مخلوط خشک دیگر که حاوی برخی از مواد همان دسته مواد اولیه مورد استفاده در دسته آلوده هستند نیز پس گرفته شدند ، اما آزمایش آنها منفی است برای سالمونلا.

محققان می گویند این شیوع میوه های خشک را به عنوان یک محصول خطرناک برای عفونت های ناشی از مواد غذایی برجسته می کند ، که به ویژه برای غذاهای آماده بسیار مهم است. برای ارزیابی خطر چنین محصولاتی برای عوامل بیماری زا ، مطالعات بیشتری لازم است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir