[ad_1]

هفت نفر به عنوان بخشی از شیوع سالمونلا در فرانسه مربوط به سوسیس گوشت خوک خشک ، به درمان در بیمارستان نیاز دارند.

در مجموع 31 مورد سالمونلوز توسط مرکز مرجع ملی سالمونلا در انستیتوی پاستور کشف شد. Salmonella Bovismorbificans عمدتا جوانان مبتلا به حداقل 17 کودک بیمار را تحت تأثیر قرار می دهد.

سویه ها از 22 سپتامبر تا 14 نوامبر 2020 از بیماران جدا شد. شروع علائم از 22 سپتامبر تا 10 نوامبر بود.

بیماران در هفت قسمت مختلف کشور زندگی می کنند ، در حالی که منطقه Grand-Est بیشترین موارد را با 16 نفر دارد. چهارده مرد و 17 زن بیمار از 1 تا 69 سال تایید شده اند. هفت بیمار در بیمارستان بستری شدند ، اما هیچ مرگ و میر گزارش نشده است.

یافته های تحقیق
طبق گفته Santé publique France ، تقریباً همه بیماران سوسیس خوک خشک از همان مارک را که در چندین مکان از همان سوپرمارکت های زنجیره ای خریداری شده است ، می خورند.

پیوند بین این بیماری و خوردن گوشت خشک خشک شده تولید شده توسط France Salaisons قبلاً توسط اداره کل غذا (DGAL) ، اداره کل بهداشت و Santé publique فرانسه ایجاد شده بود. این شرکت در منطقه رون فرانسه مستقر است.

اخطار را در اسلوونی به خاطر بسپارید

این محصول بالقوه آلوده همچنین در بلژیک ، لوکزامبورگ ، لهستان ، پرتغال و اسلوونی کشف و ضبط شد.

در فرانسه ، چندین دسته سوسیس خشک از مارک Saint Azay که در فروشگاه های E. Leclerc فروخته می شد ، خارج و خارج شد.

France Salaisons همچنین دسته ها و تاریخهای خاصی از یک روزت لیون از 15 برش از مارک Saint Alby و یک روزت را که به 15 برش از مارک Le Flutiau بریده شده بود ، برداشت و به یاد آورد. مونترات از یک روزت ساخته شده توسط France Salaisons بر روی برخی از ساندویچ ها با رزت های چوبی استفاده می کند که باعث یادآوری آن شد.

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. براساس CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض خطر بیماری جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی که غذاهای خارج شده خورده باشد و علائم عفونت سالمونلا را پیدا کند باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشد. افراد بیمار باید در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری سالمونلا به پزشکان خود بگویند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، بیشتر در معرض بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی قرار دارند. برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی از خود نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir