[ad_1]

مقامات در حال تحقیق در مورد اپیدمی دیگر E. Coli O157: عفونتهای H7 با منشا ناشناخته هستند. این سومین شیوع در طی سه هفته است. اگرچه CDC می گوید علت آن ناشناخته است ، اما همچنین می گوید كه كاهو استخراج شده از رومین نتیجه مثبتی برای شیوع سویه پاتوژن داشت.

در تاریخ 6 نوامبر ، Tanimura & Antle مستقر در کالیفرنیا تمام سران ایالات زیر را فراخوانی کرد: AK ، OR ، CA ، TX ، AR ، OK ، IN ، NE ، MO ، TN ، WI ، NM ، SC ، WA ، NC ، OH ، VA ، MA ، PR و IL. مقامات شرکت در بیانیه ای گفتند که پس از کشف وزارت کشاورزی و توسعه روستایی میشیگان ، E. coli در مارک رومانیایی Tanimura & Antle به عنوان بخشی از برنامه نمونه برداری معمول ، این برداشت صورت گرفت.

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها امروز گفتند که سویه ای که در میشیگان پیدا شد با بیماران تایید شده با شیوع همزمان است. تا به امروز ، ده ها بیمار در شیوع سوم وجود دارد. آنها در شش کشور توزیع شده اند. پنج نفر آنقدر بیمار بودند که مجبور شدند در بیمارستانها بستری شوند.

“در حال حاضر ، اطلاعات اپیدمیولوژیک و پیگیری کافی برای تعیین اینکه آیا افراد بیمار به خوردن کاهو Tanimura & Antle romaine مبتلا شده اند ، کافی نیست. با توجه به شیوع CDC ، تحقیقات در حال انجام است تا مشخص شود آیا محصولات اضافی می توانند به شیوع E.coli آلوده شوند.

CDC برای بررسی هر سه شیوع با سازمان غذا و دارو همکاری می کند. FDA امروز تأكید كرد كه علت در دو شیوع اول مشخص نشده است.

“سویه E. coli یافت شده در نمونه میشیگان سومین سویه جداگانه است که از نظر ژنتیکی با سویه های ایجاد کننده دو حالت مختلف چند حالت مختلف کانون Shiga-toxin تولید E. coli O157: H7 که FDA و CDC در تاریخ 28 اکتبر اعلام کرد. در حال حاضر ، هیچ ماده غذایی خاصی با هیچ یک از این شیوع ها ارتباط ندارد. “

بیماری های شیوع جدید از تاریخ 2 سپتامبر تا 14 اکتبر آغاز شد. افراد بیمار 8 تا 62 سال دارند. از یازده بیمار با اطلاعات موجود ، 5 نفر در بیمارستان بستری شدند. هیچ کشته ای گزارش نشده است. بیماران در کالیفرنیا ، ایلینوی ، میشیگان ، اوهایو ، پنسیلوانیا و ویرجینیا زندگی می کنند.

مقامات فدرال می گویند بیماران اضافی احتمالاً در هر سه شیوع شناسایی می شوند به دلیل زمانی که بیمار بیمار می شود و بیماری گزارش می شود. طبق CDC ، این ممکن است چهار هفته طول بکشد.

در مورد عفونت های E. coli
هرکسی که هر یک از رژگونه های درگیر را خورده باشد (در اینجا توضیح داده شده است) و دچار علائم عفونت E. coli شده است ، باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشد و درمورد قرار گرفتن در معرض این باکتری ها را به پزشک خود بگوید. برای تشخیص عفونتهایی که ممکن است بیماریهای دیگر را تقلید کنند ، آزمایشات خاصی لازم است.

علائم عفونت E. coli در افراد مختلف متفاوت است ، اما اغلب شامل گرفتگی شدید معده و اسهال است که اغلب خونین است. بعضی از بیماران ممکن است تب هم داشته باشند. بیشتر بیماران در طی پنج تا هفت روز بهبود می یابند. طبق مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها ، ممکن است علائم و عوارض شدید یا تهدید کننده زندگی در دیگران ایجاد شود.

حدود 5 تا 10 درصد از عفونت هایی که با E. coli تشخیص داده می شوند ، یک عارضه بالقوه تهدید کننده زندگی برای نارسایی کلیه دارند که به سندرم همولیتیک اورمیک (HUS) معروف است. علائم HUS شامل تب ، درد شکم ، احساس خستگی بسیار زیاد ، کاهش دفعات ادرار ، کبودی یا خونریزی و رنگ پریدگی غیر قابل توضیح است.

بسیاری از مبتلایان به HUS طی چند هفته بهبود می یابند ، اما برخی از آنها دچار آسیب دیدگی دائمی یا مرگ می شوند. این وضعیت در افراد در هر سنی ممکن است رخ دهد ، اما بیشتر در کودکان زیر پنج سال به دلیل سیستم ایمنی نابالغ ، افراد مسن به دلیل ضعف سیستم ایمنی بدن و افرادی که دارای نقص سیستم ایمنی مانند بیماران سرطانی هستند ، دیده می شود.

افرادی که علائم HUS را تجربه می کنند باید سریعاً به فوریت های پزشکی مراجعه کنند. افراد مبتلا به HUS احتمالاً در بیمارستان بستری می شوند ، زیرا این بیماری می تواند سایر مشکلات جدی و مداوم مانند فشار خون بالا ، بیماری مزمن کلیه ، آسیب مغزی و مشکلات عصبی را ایجاد کند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir