[ad_1]

FDA تحقیقات خود را در مورد شیوع سالمونلا میامی با بیانیه عمومی در یک کلمه به پایان رساند: بسته شد.

بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو ، منبع این عوامل بیماری زا که حداقل 64 نفر را آلوده کرده است ناشناخته مانده است. آژانس در به روزرسانی هفتگی خود درمورد شیوع ، تحقیقات را با همان سر و صدای کمی که شروع کرده بود ، پایان داد. اعلامیه اولیه FDA یک ورودی تک ردیفی در جدول بروزرسانی شیوع هفتگی است.

تا دیروز ، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری اطلاعاتی در مورد شیوع آن منتشر نکرده اند. CDC در 14 آوریل ، روز اعلام FDA ، به درخواست اظهار نظر پاسخ نداد.

در اطلاعیه اصلی شیوع بیماری در 13 ژانویه ، جدول تحقیق هفتگی CORE FDA 48 بیمار را در این شیوع ذکر کرده است. FDA هنوز مشخص نکرده است که کدام کشورها درگیر این شیوع هستند.

جدول تحقیق CORE نشان می دهد که پیگیری انجام شده و نمونه ها جمع آوری و آزمایش شده اند. هیچ اطلاعات اضافی در مورد تحقیقات ارائه نشده است. جدول شیوع بیماری مردم را به صفحاتی با اطلاعات عمومی در مورد سالمونلا و روند تحقیقات FDA هدایت می کند.

سخنگوی FDA گفت ، هنگامی که شیوع به به روزرسانی هفتگی CORE اضافه شد اخبار ایمنی مواد غذایی آژانس به سادگی اطلاعات کافی در مورد تلاش برای ردیابی جزئیات را ندارد.

“اگر در ورودی این ستون نوشته شده است” هنوز مشخص نشده است “، ما شواهد کافی برای تعیین اینکه کدام غذای خاص مردم در این مرحله از تحقیقات دریافت می کنند ، نداریم.” تحقیقات گسترده در مراحل بسیار متفاوتی خواهد بود و هنگامی که تحقیقات ردیابی را به اندازه کافی محدود کردیم تا بتوانیم یک ماده غذایی احتمالی را به عنوان وسیله نقلیه مشکوک شناسایی کنیم ، این اطلاعات را به اطلاع عموم می رسانیم. ” اخبار ایمنی مواد غذایی.

“پس از جستجوی سیگنال هایی که می تواند یک هشدار اولیه در مورد شیوع بیماری باشد و سپس یافتن اینکه یک محصول غذایی با تنظیم FDA احتمالاً باعث شیوع می شود ، این شیوع به یک تیم واکنش منتقل می شود. در آن زمان ، اطلاعات مربوط به این شیوع در جدول تحقیق CORE منتشر خواهد شد. “

تحقیقات بدون انتشار اطلاعات بیشتر خاتمه یافت.

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. مطابق CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض خطر بیماری جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی که علائم عفونت سالمونلا را پیدا کرده است باید به دنبال مراقبت پزشکی باشد. افراد بیمار باید هر گونه تماس احتمالی با باکتری سالمونلا را به پزشك خود اطلاع دهند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، به احتمال زیاد به بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی مبتلا می شوند.

برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی از خود نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir