شیوع جدید E.coli در 5 کشور باعث کشته شدن یک نفر می شود: منبع غذا ناشناخته مانده است


منبع غذایی مسئول شیوع جدید E. coli O157: H7 در پنج کشور ناشناخته مانده است. شانزده بیماری ، 9 بستری شدن در بیمارستان و یک مرگ با همه گیری های متعددی مرتبط بوده است – اکنون تحت تحقیقات فعال سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) ، سرویس بازرسی و ایمنی غذا USDA (FSIS) و چندین سرویس بهداشتی دولتی است.

مراکز فدرال کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) در آتلانتا این نقشه را منتشر کرده است که محل زندگی افراد بیمار را نشان می دهد.

این بیماری ها از تاریخ 23 دسامبر 2020 تا 7 ژانویه 2021 شروع می شوند. این نمودار زمان بیماری افراد را نشان می دهد. بیماری های اخیر هنوز نمی توانند گزارش شوند ، زیرا معمولاً 2 تا 4 هفته طول می کشد تا بیماری با شیوع همراه باشد.

افراد بیمار از 10 تا 95 سال سن دارند و میانگین سنی آنها 31 سال است و 88٪ آنها زنان هستند. از 12 نفر با اطلاعات موجود ، 9 نفر در بیمارستان بستری شدند. از 11 فرد دارای اطلاعات ، 3 نفر به نوعی نارسایی کلیه مبتلا شدند که سندرم همولیتیک اورمیک (HUS) نامیده می شود. یک مرگ از واشنگتن گزارش شده است.

مقامات بهداشت عمومی ایالتی و محلی با مردم مصاحبه می کنند تا بفهمند در طول هفته قبل از بیماری چه غذاهایی می خورند.

محققان بهداشت عمومی از سیستم PulseNet برای شناسایی بیماری هایی که ممکن است بخشی از این شیوع باشد استفاده می کنند. CDC PulseNet یک پایگاه داده ملی از اثر انگشت DNA باکتریهایی را که باعث بیماریهای غذایی می شوند ، مدیریت می کند. اثر انگشت DNA بر روی باکتریها با استفاده از روشی به نام توالی یابی ژنوم کامل (WGS) انجام می شود.

WGS نشان داد كه باكتري هاي حاصل از نمونه هاي بيماران از نظر ژنتيكي با هم ارتباط نزديكي دارند. این بدان معناست که افراد مبتلا به این شیوع احتمالاً از خوردن همان غذا بیمار می شوند.

WGS همچنین نشان داد که این سویه کانونی قبلاً به منابع مختلفی از جمله کاهو چاودار ، گوشت گاو و آب تفریحی مرتبط بوده است. برای شناسایی منبع این شیوع اطلاعات بیشتری لازم است.

علائم اشرشیاکلی

  • بیشتر افراد به تولید سم شیگا آلوده شده اند اشرشیاکلی گرفتگی شدید معده ، اسهال (اغلب خونین) و استفراغ را تجربه می کنید.
    • علائم معمولاً 3 تا 4 روز پس از مصرف باکتری ها شروع می شود.
    • بیشتر افراد پس از 5 تا 7 روز بدون درمان بهبود می یابند.
  • برخی از افراد ممکن است به نوعی نارسایی کلیه (سندرم همولیتیک اورمیک ، که به آن HUS نیز گفته می شود) مبتلا شوند و باید در بیمارستان بستری شوند.
  • برای اطلاعات بیشتر در مورد اشرشیاکلی، نگاه کن اشرشیاکلی صفحه پرسش و پاسخ.

چه باید کرد

در صورت داشتن هر یک از این شرایط جدی سریعاً با ارائه دهنده خدمات بهداشتی خود تماس بگیرید اشرشیاکلی علائم:

  • اسهال و تب بالاتر از 102 درجه فارنهایت
  • بیش از 3 روز اسهال که بهبود نمی یابد
  • اسهال خونی
  • آنقدر استفراغ که نمی توانید مایعات را در خود نگه دارید
  • علائم کم آبی ، مانند:
    • زیاد ادرار نمی کند
    • خشکی دهان و گلو
    • هنگام ایستادن احساس سرگیجه می کنید

اگر علائم آن را دارید E. coli ، به ما کمک کنید تا این شیوع را برطرف کنیم:

  • آنچه را که در طول هفته قبل از بیماری خود خورده اید ، یادداشت کنید.
  • بیماری خود را به بخش بهداشت محلی یا ایالتی خود گزارش دهید.
  • در مورد بیماری خود به س healthالات بهداشت عمومی پاسخ دهید.

این چهار مرحله ایمنی غذا را دنبال کنیدنماد خارجی برای جلوگیری از بیمار شدن از E. coli:

  • تمیز: دستها ، وسایل و سطوح را مرتباً بشویید. میوه ها و سبزیجات را قبل از خوردن ، برش یا لایه برداری بشویید.
  • بصورت جداگانه: غذایی را که جدا از گوشت خام ، مرغ و غذاهای دریایی طبخ نمی شود ، نگه دارید.
  • پختن: برای اطمینان از اینکه غذای خود را در دمایی کاملاً پخته که میکروب ها از بین برود از دماسنج استفاده کنیدنماد خارجی.
  • سرد: غذاهای یخچالی که به سرعت خراب می شوند. غذا را در یخچال و نه در پیشخوان آب کنید.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>