[ad_1]

مقامات فدرال در حال بررسی شیوع جدید بیماری های ناشی از غذا با محصولات بوقلمون هستند که به عنوان منبع احتمالی شناخته شده اند.

در یک لیست چهار کلمه ای در جدول بررسی شیوع ، سازمان بازرسی مواد غذایی و ایمنی غذایی USDA شیوع این بیماری را آشکار کرد: “سالمونلا هادار ، مظنون به بوقلمون.” سخنگوی FSIS گفت اخبار ایمنی مواد غذایی امروز بعد از ظهر جزئیات اضافی باید از مراکز کنترل و پیشگیری بیماری ها ارائه شود.

سخنگوی CDC تأیید کرد که آژانس در حال بررسی شیوع است که شامل عفونت با سالمونلا هدار است. او گفت اخبار ایمنی مواد غذایی از 15 مارس 22 بیمار در 9 کشور گزارش شده است. وی نگفت كه چه موقع تحقیقات آغاز شد یا چه زمانی شخص اول بیمار شد. آژانس گزارشی از شیوع آن منتشر نکرد.

“مردم گزارش می كنند كه محصولات مختلف بوقلمون را می خورند ، اما هنوز مارك یا گونه خاصی شناسایی نشده است. CDC داده های اضافی را برای تعیین منبع عفونت ها جمع آوری می کند “. سخنگوی مرکز ملی CDC برای بیماری های عفونی در حال ظهور و مشترک بین انسان و مشترک گفت:

در سالهای اخیر ، ترکیه به طور فزاینده ای در شیوع مسمومیت غذایی در ایالات متحده شناسایی شده است. این اپیدمی ها در سال 2018 و 2019 به ترتیب شامل خواندن سالمونلا و سالمونلا شوارتزروند است. طبق CDC ، شیوع سال 2019 حداقل هفت نفر را در سه ایالت تحت تأثیر قرار داده است.

این اپیدمی در سال 2018 حداقل 358 نفر را در ایالات متحده در 42 ایالت آلوده کرده است. با توجه به اطلاعات مربوط به شیوع CDC ، یک مرگ تایید شده است. بیماری ها از منابع مختلفی از جمله Jennie-O با غذاهای خام برای انسان و حیوانات خانگی در ارتباط هستند. این شرکت محصولات را فراخواند. در همان زمان ، در سال 2018 ، مقامات در کانادا شیوع خواندن سالمونلا مربوط به محصولات مرغ را بررسی کردند. آزمایش ها شیوع یکسانی را در دو طرف مرز نشان داد.

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. براساس CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض خطر بیماری جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی که هر نوع محصول بوقلمونی خورده باشد و علائم عفونت سالمونلا در او ایجاد شده باشد باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشد. افراد بیمار باید در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری سالمونلا به پزشکان خود بگویند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، به احتمال زیاد به بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی مبتلا می شوند.

برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی از خود نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir