[ad_1]

طبق اعلام سازمان ایمنی مواد غذایی ایرلند (FSAI) ، شکایات مصرف کنندگان در سال 2020 شامل مو در غذا ، شیشه در سوپ و حشرات و مدفوع جوندگان در محصولات است.

در مجموع 2،772 شکایت توسط خط مشورتی FSAI طی سال گذشته رسیدگی شده است ، که 34٪ مربوط به غذاهای ناخواسته و 30٪ مربوط به استانداردهای بهداشتی ضعیف است.

این کاهش 3،460 شکایت در سال 2019 است. به گفته مقامات ، این کاهش تا حد زیادی تأثیر COVID-19 را نشان می دهد ، جایی که بسیاری از مشاغل مواد غذایی به طور موقت برای مدت طولانی در طول سال تعطیل شده اند.

طبق FSAI ، آلودگی غذا با اشیا foreign خارجی اغلب در سال 2020 ثبت می شود. این گزارش ها شامل ادعاهایی درباره مواد غذایی حاوی حشرات ، پلاستیک ها و اشیا دیگر است.

نمونه هایی از شکایات شامل مویی است که چندین بار در تعدادی از غذاها گزارش شده است. یک فنجان سوپ و رشته فرنگی سرخ شده. حشرات زنده که از طریق برنج می خزند. و حلزون ها در یک بسته اسفناج و یک کیسه میوه مخلوط منجمد. قطعات کوچک سنگ ، پروانه و فضولات جوندگان در غذا نیز ذکر شد.

شکایات مربوط به استانداردهای بهداشتی ضعیف در اتاق های غذا به نقل از موش های زنده و شواهدی از فعالیت جوندگان در یک کافه. عدم رعایت بهداشت شخصی کارکنان ، بوی فاضلاب در اتاق های غذا ؛ و آب گرم برای شستن دستها وجود ندارد.

کاهش شکایات مسمومیت غذایی
در کل 937 شکایت مربوط به غذای نامناسب ، 823 مورد مربوط به استانداردهای بهداشتی ، 100 مورد مربوط به اطلاعات نادرست برچسب های مواد غذایی و 78 مورد عدم نمایش اطلاعات در مورد مواد آلرژی زا بوده است. در سال 2019 ، تقریبا 800 شکایت از مسمومیت غذایی مشکوک ثبت شد ، اما این میزان در سال 2020 به 429 مورد کاهش یافت.

خط مشاوره همچنین 7767 پرسش از افراد شاغل در بخش خدمات غذایی ، تولیدکنندگان ، خرده فروشان ، محققان ، توزیع کنندگان و مشاوران را انجام داد. برخی از عناوین اصلی قانون گذاری در مورد الزامات برچسب گذاری مواد غذایی ، مکمل های غذایی ، درخواست انتشارات FSAI ، اطلاعات Brexit و جزئیات مربوط به راه اندازی تجارت غذایی بود.

تأثیر COVID-19 و Brexit در مشاغل غذایی منجر به تحقیق در مورد ویروس کرونا 720 و شرکت های اتحادیه اروپا 569 تحقیق در انگلیس شده است.

پیش از این ، FSAI گزارش داده بود که 42 سفارش تجارت مواد غذایی در سال گذشته صادر شده است ، در حالی که 125 مورد در سال 2019 صادر شده است. این به دلیل تأثیر همه گیری است ، زیرا شرکت ها برای بخشی از سال 2020 بسته شده اند.

پاملا بیرن ، مدیر اجرایی FSAI ، مشاغل را به استفاده از منابع موجود فراخواند تا اطمینان حاصل کند که از نظر قانونی مطابقت دارند.

“در طول بیماری همه گیر COVID-19 ، خط مشاوره ما یک منبع ارزشمند برای مصرف کنندگان بود ، آنها همچنان با شکایت در مورد ایمنی مواد غذایی و بهداشت در مشاغل مواد غذایی با ما تماس می گرفتند ، حتی با محدودیت های سطح 5 که منجر به تعطیلی موقت بسیاری از مواد غذایی شد. مشاغل ، “او گفت.

“تعداد روزافزون شکایات به ما نشان می دهد که مصرف کنندگان همچنان از حق خود در مورد غذای سالم و همچنین از استانداردهای بهداشت و ایمنی مواد غذایی که باید در تمام مشاغل مواد غذایی استفاده شود ، آگاه می شوند.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir