[ad_1]

سازمان غذا و دارو به دارندگان شرکت El Abuelito Cheese Inc هشدار داده است. برای حضور لیستریا در آنها تسهیلات تولید هشت ماه پیش در ژوئن 2020 اخیراً ، این شرکت بسیاری از محصولات پنیر را در ارتباط با همه گیر کنونی فراخواند.

پنیر نرم El Abuelito منبع احتمالی برق است لیستریا مونوسیتوژنز شیوع که دارد ، مانند از آخرین بروزرسانی مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ، 10 نفر بیمار شدند. نه نفر از آنها چنان بیمار بودند که مجبور به بستری شدن در بیمارستان شدند. بیماران به پنج کشور تقسیم می شوند. تازه ترین فردی که تایید شده بود آلوده است ، در 9 فوریه بیمار شد.

این تعداد احتمالاً افزایش می یابد ، زیرا ممکن است قبل از اضافه شدن بیماران به بیماری های همه گیر عمومی ، یک ماه یا بیشتر در آزمایش و گزارش عفونت تأخیر داشته باشد. همچنین ، ممکن است 70 روز پس از قرار گرفتن در معرض باکتری قبل از بروز علائم طول بکشد.

نامه هشدار FDA در ژوئن سال جاری منتشر شد و شرح یک بازرسی معمول FDA است که در فوریه سال 2020 انجام شد.نامه های آرینگ اغلب تا زمانی که یک شرکت ماه ها تا سال ها برای اصلاح مشکلات شناسایی شده در بازرسی ها دریافت نکند ، صادر نمی شود. به شرکت ها 15 روز کاری فرصت داده می شود تا به نامه های هشدار دهنده پاسخ دهند.

در هنگام بازرسی از پایگاه تولید پنیر El Abuelito Inc. ، FDA تامپون های محیطی را از مکان های مختلف در مناطق درمان جمع آوری کرد. دو مبادله مثبت است لیستریا خاکستری و لیستری بی ضرر.

طبق اخطار نامه ، “حضور لیستریا نشان می دهد که شرایط برای بیماری زایی مطلوب است لیستریا مونوسیتوژنز برای حضور در تاسیسات (El Abuelito Cheese Inc.). “

FDA این را توصیه می کند مصرف کنندگان ، رستوران ها و خرده فروشی ها نباید پنیرهای El Abuelito را بخورند ، بفروشند یا از آنها سرو کنند. این شامل ، اما محدود به پنیرهای El Abuelito نیست. علاوه بر این ، FDA اضافه می کند که مصرف کنندگان نباید پنیرهای برداشت شده از مارک های ریو ریو و ریو لیندو را بخورند ، بفروشند یا از آنها سرو کنند.

هشدار نامه شامل اطلاعات زیر است.

شرکت پنیر ال ابوئیلیتو
پترسون ، نیوجرسی

پس از مشاهده بازرسان گونه های غیر بیماری زا لیستریا در تاسیسات تولیدی ، شرکت پنیر نیوجرسی توسط FDA مطلع شد.

در نامه هشداردهنده مورخ 4 ژوئن 2020 ، FDA بازرسی از 14 ژانویه تا 6 فوریه 2020 را در تأسیسات تولید پنیر El Abuelito Cheese Inc توصیف کرد. در حین بازرسی ، محققان FDA نقض جدی تجزیه و تحلیل فعلی در مورد خطرات روشهای خوب تولید و کنترل پیشگیرانه مبتنی بر ریسک برای تنظیم مواد غذایی انسانی را پیدا کردند.

بازرسی FDA منجر به صدور فرم FDA 483 شد. موارد نقض قابل توجه به شرح زیر است:

تجزیه و تحلیل خطر و کنترل پیشگیرانه مبتنی بر ریسک:

  1. این شرکت برای شناسایی و ارزیابی خطرات شناخته شده یا قابل پیش بینی منطقی برای تعیین خطراتی که نیاز به کنترل پیشگیرانه دارند ، تجزیه و تحلیل خطر را برای هر نوع ماده غذایی تولید ، فرآوری ، بسته بندی یا نگهداری نشده در مرکز آنها انجام نداده است. به طور خاص ، این شرکت عوامل بیماریزای محیطی مانند لیستریا مونوسیتوژنز و سالمونلا را شناسایی و ارزیابی نکرده است تا مشخص کند که آیا عوامل بیماری زای محیطی خطری نیاز به کنترل پیشگیرانه دارند یا خیر. تاسیسات آنها مواد غذایی RTE تولید می کند که قبل از بسته بندی در معرض محیط قرار می گیرند. مواد غذایی بسته بندی شده تحت درمان قرار نمی گیرند یا در غیر این صورت شامل یک اقدام کنترل (مانند فرمولی که برای پاتوژن کشنده است) است که به طور قابل توجهی عامل بیماریزا را کاهش می دهد. لیستریا مونوسیتوژنز یک بیماری زای محیطی است که یک خطر شناخته شده یا قابل پیش بینی منطقی برای پنیرها ، به ویژه پنیرهای نرم ، مانند نقاشی دیو است.
  2. این شرکت کنترل های پیشگیرانه را شناسایی یا اجرا نکرده است تا اطمینان حاصل کند که تمام خطرات نیاز به کنترل های پیشگیرانه به میزان قابل توجهی به حداقل رسیده یا جلوگیری شده و مواد غذایی تولید شده ، فرآوری شده ، بسته بندی یا نگهداری شده توسط تأسیسات آنها جعل نخواهد شد. کنترل پیشگیرانه ، در صورت لزوم ، شامل کنترل تأسیسات و مواد غذایی ، کنترل فرآیند ، کنترل آلرژن مواد غذایی ، کنترل بهداشتی ، کنترل زنجیره تأمین و طرح توقیف است. به عنوان مثال ، فرآوری غذاهای RTE در معرض محیط معمولاً به کنترل های بهداشتی برای کنترل عوامل بیماری زای محیطی مانند لیستریا مونوسیتوژنز نیاز دارد. کنترل پیشگیرانه منوط به اجزای مدیریت کنترل پیشگیرانه است تا با در نظر گرفتن ماهیت کنترل پیشگیرانه و نقش آن در سیستم ایمنی غذایی تأسیسات ، از تأثیر کنترل پیشگیرانه اطمینان حاصل شود.
  3. آنها برای هیچ یک از محصولات تولید شده در تأسیسات خود ، برنامه کتبی ایمنی غذا را تهیه یا تهیه و اجرا نکرده اند. طرح ایمنی مواد غذایی باید شامل موارد زیر باشد:
  4. تجزیه و تحلیل خطر کتبی ؛
  5. کنترل پیشگیرانه مکتوب
  6. برنامه نوشته شده برای زنجیره تامین ؛
  7. طرح یادآوری کتبی ؛
  8. رویه های مکتوب برای نظارت بر اجرای کنترل پیشگیرانه ؛
  9. اقدامات اقدام اصلاحی مکتوب
  10. روشهای معاینه کتبی.

پاسخ این شرکت نشان می دهد که آنها در حال کار با یک مشاور HACCP برای تهیه برنامه ایمنی مواد غذایی خود برای گیاه خود هستند. FDA در بازرسی بعدی FDA ، کفایت و اجرای برنامه ایمنی مواد غذایی خود را ارزیابی خواهد کرد.

علاوه بر موارد نقض شده در بالا ، FDA نظرات زیر را ارائه داد:

  • در هنگام بازرسی ، FDA تامپون های محیطی را از مکان های مختلف در مناطق درمان خود جمع می کند. تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی FDA از نمونه زیست محیطی INV1123037 ، جمع آوری شده در 15 ژانویه 2020 ، تأیید دو (2) سواب مثبت برای لیستریا خاکستری و لیستریا آنوئوما بود. هر دو گونه غیر بیماری زا از لیستریا (Listeria spp.) هستند. یکی از سواب های مثبت از سطح مجاور سطح تماس مواد غذایی در لبه های (ویرایش شده) نوار نقاله (ویرایش شده) گرفته شد. علاوه بر این ، تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی FDA از نمونه زیست محیطی INV1123040 که در 29 ژانویه 2020 جمع آوری شد ، تأیید کرد که یک (1) سواب برای لیستریا بی گناه مثبت است. حضور Listeria spp. نشان می دهد که شرایط برای حضور لیستریا مونوسیتوژنز بیماریزا در مرکز آنها مطلوب است. این شرکت فقط محیط خود را از نظر ATP و کلی فرم ها آزمایش می کند. آنها برای Listeria spp. سواب انجام نمی دهند ، که یک شاخص مناسب برای لیستریا مونوسیتوژنز است. همانطور که در بالا ذکر شد ، لیستریا مونوسیتوژنز یک خطر شناخته شده یا قابل پیش بینی منطقی برای پنیر است. کنترل بهداشتی معمولاً برای جلوگیری از آلودگی مواد غذایی توسط RTE مانند پنیر از محیط و نظارت بر محیط زیست برای لیستریا اعمال می شود. معمولاً برای بررسی این کنترلها استفاده می شود.
  • در حین بازرسی FDA ، محققان مشاهداتی را در مورد نیاز احتمالی برای نظارت بر جنبه های خاصی از کار خود انجام دادند که وقتی شرکت آنها نیاز به ایجاد و اجرای برنامه های کنترل پیشگیری را ارزیابی کند ، باید ارزیابی شود. به طور خاص ، آنها تصمیم گیری ضد عفونی کننده خود را کنترل نمی کنند تا اطمینان حاصل شود که غلظت غلظت مواد ضد عفونی کننده درب جلوی آنها ، ضد عفونی کننده (ویرایش شده) حاوی پارچه های سفید مورد استفاده برای پاک کردن تجهیزات یا سطل های ضد عفونی کننده آنها برای خیساندن ظروف است. .
  • FDA خاطرنشان می کند که قسمت 117 شامل الزامات آموزش کارمندان و ثبت سوابق برای آموزش های خاص است. در پاسخ این شرکت آمده است که آنها (ویرایش شده). با این حال ، پاسخ آنها شامل جزئیاتی از زمان وقوع این (ویرایش) یا سوابق مستنداتی که این (ویرایش) شده است ، نمی شود. FDA در بازرسی بعدی میزان کفایت را بررسی می کند.

نامه هشدار دهنده كامل قابل مشاهده است اینجا.

درباره عفونت های لیستریا
غذای آلوده به لیستریا مونوسیتوژنز ممکن است ظاهر یا بوی خراب نداشته باشد ، اما هنوز هم می تواند عفونت های جدی و گاه تهدید کننده زندگی ایجاد کند. هر کسی که هر نوع پنیر فراخوانده ای خورده باشد و علائم عفونت لیستریا در او ایجاد شده باشد ، باید به دنبال درمان پزشکی باشد و در مورد احتمال قرار گرفتن در معرض لیستریا به پزشکان خود بگوید.

همچنین ، هرکسی که هر یک از فرآورده های خارج شده را خورده باشد ، باید از نظر علائم در هفته های آینده تحت نظر باشد ، زیرا ممکن است تا 70 روز پس از قرار گرفتن در معرض لیستریا برای ایجاد علائم لیستریوز طول بکشد.

علائم عفونت لیستریا ممکن است شامل استفراغ ، حالت تهوع ، تب مداوم ، درد عضلانی ، سردرد شدید و سفتی گردن باشد. برای تشخیص عفونت های لیستریا که ممکن است بیماری های دیگر را تقلید کند ، آزمایشات آزمایشگاهی خاصی لازم است.

زنان باردار ، افراد مسن ، کودکان خردسال و افرادی مانند بیماران سرطانی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند به ویژه در معرض خطر بیماری جدی ، عفونت های تهدید کننده زندگی و سایر عوارض هستند. اگرچه زنان باردار آلوده فقط می توانند علائم خفیف مانند آنفلوانزا داشته باشند ، اما عفونت های آنها می تواند منجر به تولد زودرس ، عفونت نوزاد یا حتی تولد مرده شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir