سیستم های تأیید دوئل دور جدیدی از داده های رقابتی را ایجاد می کنند


در ربع قرن گذشته ، سرویس بازرسی و ایمنی مواد غذایی USDA دو گزینه برای بازرسی از خوک ها داشته است. پروژه مدل بازرسی مبتنی بر HACCP یا HIMP به یک خوک جدید تبدیل شده است سیستم بازرسی NSIS یا خلبان در سال 2014 و HIMP ، یا NSIS ، بزرگ شده اند همراه با پروتکل های بازرسی سنتی برای خوک ها که برای دهه ها استفاده می شود.

خدمات ایمنی و بازرسی مواد غذایی (FSIS) HIMP را به عنوان سیستم بازرسی گوشت و مرغ منعطف تر ، کارآمدتر و کاملاً یکپارچه راه اندازی کرده است.

در این بیانیه آمده است: “سیستم HIMP ، برخلاف سیستم بازرسی سنتی ، كنترل بیشتری بر ایمنی مواد غذایی و سایر فعالیتهای حفاظت از مصرف كننده در گیاه دارد ، با تمرکز كاركنان آژانس بر روی فعالیتهای لاشه و سیستم بازرسی.” USDA.

“FSIS انتظار دارد این سیستم منجر به افزایش ایمنی مواد غذایی و سایر مزایای مصرف کنندگان شود و به FSIS این امکان را می دهد تا از منابع داخلی خود با استفاده موثرتر استفاده کند.”

در طول 25 سال ، خلبانان HIMP یا NSIS و بازرسان سنتی داده های زیادی را با تجزیه و تحلیل های مختلف ارائه داده اند.

قانون سیستم جدید بازرسی پرندگان (NPIS) در سال 2014 نهایی بود ، اما سرویس بازرسی خوک های جدید (NSIP) تا سال 2019 نهایی شد. پرونده های مختلفی علیه قانون نهایی برای خوک ها تشکیل شد ، برخی از آنها به مسئله سرعت خط ، که شامل سرعت خارج کردن حیوانات ذبح شده از کف اتاق قتل است

سه گروه از فعالان ، مرکز ایمنی غذا ، غذا و آب و انجمن های کشاورزی بشردوستانه شاکی یکی از این پرونده ها هستند. آنها به روشهای تاریخی استفاده از داده ها برای بازرسی های آزمایشی و سنتی پرداختند تا ادعا کنند که میزان آلودگی گیاهان آزمایشی بالاتر از گیاهان سنتی است.

اما سخنگوی م Instituteسسه گوشت آمریکای شمالی (NAMI) گفت که این فعالیت ها منجر به داده هایی می شود که “اساساً دارای نقص هستند و نشان می دهد که آنها وظایف اساسی مورد نیاز بازرسان FSIS را در هر دو مرکز سنتی و NSIS درک نمی کنند.”

سازمان غذا و آب ، برای شاکیان ، تجزیه و تحلیل نقض FS-2 را برای HIMP و موسسات سنتی انجام داد.

طرفداران مصرف کننده نتیجه گرفتند که به طور قابل توجهی تخلفات نظارتی مواد مدفوع و گوارشی در لاشه گیاهان آزمایشی بیشتر از گیاهان سنتی است.

FSIS ادعا می کند که NSIS با استفاده بهتر از منابع آژانس ، به پردازنده ها اجازه می دهد تا خطوط را تغییر شکل دهند و سرعت را تغییر دهند ، کارایی کشتار خوک را بهبود می بخشد.

مرکز ایمنی غذا دریافت که گیاهان NSIP تخلفات گیاهان سنتی را تقریباً دو برابر کرده اند. این گیاهان NSIP همچنین دو برابر بیشتر احتمال دارد که برای آلودگی ذکر شوند.

چنین تخلفاتی در FS-2 برای رعایت استانداردهای ایمنی مواد غذایی ، از جمله مواد مدفوع ، مواد گوارشی یا بلعنده و شیر ، تمام موادی است که ممکن است حاوی عوامل بیماری زای انسانی باشد ، از جمله سالمونلا. FSIS سیاست تحمل صفر در برابر نقض FS-2 را دارد. نقض FS -2 بر روی لاشه مجاز نیست.

NAMI در مقایسه سیب و پرتقال ، که ادعا می کند در قلب تجزیه و تحلیل آب و غذا قرار دارد ، یک استثنا قائل شد. به گفته وی ، تسهیلات NSIP وظایف بازرسی بیشتری نسبت به گیاهان سنتی دارند و مشمول مقررات اضافی هستند. یک بازرس در کارخانه NSIP 24 جسد را در مقابل 12 بازرس سنتی بررسی می کند.

NAMI گفت: “از نظر آماری ، اگر با بررسی 24 جسد به صورت آفلاین کار بررسی تخلف FS-2 را انجام دهید ، احتمالاً تخلفات بیشتری پیدا خواهید کرد.”

آلودگی سالمونلا در گوشت خوک علت حدود 69000 بیماری در سال است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>