[ad_1]

مقامات بهداشت عمومی در سوئد تحقیق در مورد افزایش عفونت های کمپیلوباکتر در مرغ هایی را که برای تولید گوشت پرورش داده شده اند پس از بازگشت به سطح نرمال به پایان رسانده اند.

از ماه آگوست ، افزایش عفونت های کمپیلوباکتر مرتبط با جوجه های گوشتی سوئدی مشاهده شده است. قبل از شروع دوباره افزایش پرونده ها در ماه اکتبر ، در ماه سپتامبر کاهش موقت وجود داشت.

این امر به طور موازی با افزایش نسبت گله های گوشتی کمپیلوباکتر مثبت تا نیمه دوم نوامبر ادامه دارد.

از آگوست تا نوامبر ، چندین نفر که در یک کشتارگاه بزرگ اداره می شدند و توسط کرونفگل در سورم لند اداره می شد نیز بیمار شدند.

Folkhalsomyndigheten (آژانس بهداشت عمومی سوئد) گزارش می دهد که همین گونه کمپیلوباکتر در بیماران و جوجه های گوشتی شناسایی شده است. بیشتر ایزوله های مربوطه از کشتارگاه Sörmland می آیند ، که درگیر عفونت های شغلی نیز بوده است.

به سطوح پایین تر برگردید
در مجموع 50 مورد از 21 سپتامبر تا 27 سپتامبر گزارش شده است ، قبل از اینکه در اواسط اواخر اکتبر به حدود 100 مورد در هفته برسد. در ماه نوامبر حدود 70 تا 80 عفونت هفتگی وجود داشت و در دو هفته گذشته این رقم حدود 30 مورد در هفته است.

شیوع این بیماری در تمام مناطق کشور با کمی بیشتر مرد نسبت به زنان بیمار و عفونت به ویژه در افراد بین 40 تا 70 سال گسترده بود.

Ricard Drisselius ، میکروبیولوژیست از Folhalsomindigeten ، گفت: بین 23 و 29 نوامبر و 30 نوامبر تا 6 دسامبر تعداد افراد مبتلا به کمپیلوباکتریوز کاهش چشمگیری داشته است ، از تقریبا 70 مورد گزارش شده به حدود 30 مورد.

“به نظر می رسد تعداد موارد در حدود 30 مورد از 7 تا 12 دسامبر است و گزارش های موسسه ملی دامپزشکی سوئد (SVA) نشان می دهد که نسبت گله های کمپیلوباکتر مثبت از 2 تا 8 نوامبر به سطح پایین بازمی گردد. قبل از افزایش بزرگ در اواسط ژوئیه ، “او گفت.

“علاوه بر این ، ما همچنین از مقامات بهداشت حیوانات اطلاعاتی دریافت کردیم که تمیز کردن ناکافی جعبه های حمل و نقل ارسال شده به مزارع مختلف از کشتارگاه در Sörmland احتمالاً به گسترش بین مزارع کمک کرده است. شایان ذکر است که سلولهای حمل و نقل کثیف نیز به طور قابل توجهی در شیوع گسترده در سوئد در سال 2016-2017 نقش داشتند. با این حال ، سازنده سپس اعلام کرد که به دلیل اتصال آسیب دیده ، سلول ها با آب کثیف شستشو داده می شوند. “

مرغ خانگی باعث شیوع کمپیلوباکتر در سال 2016 تا 2017 شد ، بزرگترین شیوع مواد غذایی که بیش از 50 سال در سوئد شناسایی شده است. این امر منجر به حدود 5000 مورد بیماری کمپیلوباکتر شد که از اوت 2016 تا مه 2017 از سطح نرمال در کشور ثبت شده است.

Folkhalsomyndigheten اظهار داشت: برای تولیدکنندگان مرغ مهم است که سعی کنند خطر ابتلا به عفونت را کاهش دهند و مصرف کنندگان همیشه هنگام استفاده از مرغ تازه بهداشت مواد غذایی را رعایت کنند.

Kronfagel و دانشگاه علوم کشاورزی سوئد (SLU) در حال کار بر روی پروژه ای برای کاهش کمپیلوباکتر و سایر باکتری های بیماری زا در مرغ آماده مصرف هستند. تولید و کشتار در حال بررسی برای یافتن راه حلهایی است که بتواند میزان باکتریهای بیماریزا را کاهش دهد.

هشدار تابستان استرالیا
در همین حال ، یک آژانس بهداشتی در ایالت استرالیا از مردم می خواهد که به دنبال افزایش اخیر موارد ورم معده و روده ناشی از کمپیلوباکتر ، مراقب هنگام دست زدن به غذا باشند.

با توجه به منطقه بهداشت محلی نیو ساوت ولز (SNSWLHD) ، با ورود این منطقه به تابستان های گرمتر ، ورم معده و روده افزایش می یابد.

در یک هفته در ماه نوامبر ، 26 نفر در SNSWLHD با کمپیلوباکتر گزارش شدند ، در حالی که در همان زمان 14 نفر در سال 2019 بودند. واحد بهداشت در حال بررسی است که آیا بین موارد اخیر یا منابع مشترک عفونت ارتباطی وجود دارد یا خیر.

آوریل ویتوین ، مدیر بیماریهای عفونی SNSLWHD ، گفت: گاستروانتریت باکتریایی اغلب از طریق آب یا غذای آلوده و یا گاهی اوقات از طریق تماس مستقیم با فرد آلوده منتشر می شود.

“کمپیلوباکتر اغلب با مصرف طیور آلوده ارتباط دارد. مهم است که اطمینان حاصل کنید که مرغ کامل قبل از خوردن خوب پخته شده است. بهترین محافظت در برابر کمپیلوباکتر این است که بلافاصله پس از دست زدن به پرندگان خام و قبل از فرآوری هرگونه غذای پخته یا آماده ، دستان خود را بشویید. دستان خود را به مدت حداقل 10 ثانیه قبل از دست زدن و خوردن غذا کاملاً با آب و صابون بشویید. “

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir