سوئد در حال بررسی افزایش عفونت در یرسینیا است


در هفته های اخیر ، مقامات بهداشت عمومی سوئد از افزایش عفونت در یرسینیا خبر داده اند.

از هفته دوم ژانویه ، بیش از دو برابر بیشتر از افراد در مقایسه با مدت مشابه سالهای اخیر دچار یرسینیوز شده اند.

تعداد بیشتری از بیماران در مناطق استکهلم ، وسترا گوتالند و هالند مشاهده شده است که 33 مورد از 48 مورد گزارش شده از 11 ژانویه را تشکیل می دهد.

بیشتر بیماران بین 11 تا 40 سال سن دارند و زن هستند. پنج دختر و یک پسر در سنین صفر تا 10 نیز مبتلا هستند.

Folkhälsomyndigheten ، آژانس بهداشت عمومی سوئد و واحدهای محلی کنترل عفونت در مناطق آسیب دیده در حال تلاش برای شناسایی منبع عفونت با مصاحبه با بیماران هستند.

آژانس همچنین نمونه هایی را جمع آوری کرده و جدا شده از یرسینیا را از بیماران در آن مناطق پیدا کرده است. برای تعیین اینکه آیا انسانها تحت تأثیر منبع مشترک عفونت قرار گرفته اند ، ایزوله ها تحت توالی کامل ژنومی قرار خواهند گرفت.

شیوع اخیر Yersinia enterocolitica O3 در نروژ ، که 10 نفر را مبتلا کرد ، در کاهو پیدا شد.

سالانه بین 200 تا 300 عفونت یرسینیا در سوئد گزارش می شود. در اواسط سال 2019 ، بیش از 20 نفر در کشور با شیوع در یرسینیا بیمار شدند. چند ماه قبل ، یک اپیدمی دیگر ، که دامن دانمارک را نیز گرفت ، 37 نفر را آلوده کرد و اسفناج تازه وارد شده از ایتالیا یا اسپانیا را درگیر کرد.

آماری برای یرسینیا در اروپا
در همین حال ، به گفته مقامات ، 29 کشور 7،048 مورد تایید شده یرسینیوز در اروپا در سال 2019 را گزارش کردند

بر اساس گزارشی که توسط مرکز اروپایی پیشگیری و کنترل بیماری (ECDC) منتشر شده است ، بالاترین سطح در فنلاند ، لیتوانی و جمهوری چک است.

گزارش یرسینیوز در اکثر کشورها اجباری است ، اما به طور داوطلبانه در بلژیک ، فرانسه ، یونان ، ایتالیا و لوکزامبورگ و براساس روش دیگری در انگلستان انجام می شود. در هلند هیچ سیستم نظارتی وجود ندارد. سیستم های فرانسه ، ایتالیا و اسپانیا پوشش ملی ندارند.

آلمان با 2154 مورد بیشترین و پس از آن فرانسه با 1135 مورد بیشترین موارد را دارد. این کشورها تقریبا نیمی از عفونتهای تایید شده یرسینیا در اروپا را تشکیل می دهند. نوزادان و کودکان تا چهار سال تقریباً یک چهارم موارد تایید شده در سال 2019 را تشکیل می دهند.

ECDC گفت که از 2015 تا 2019 ، روند موارد تایید شده یرسینیوز ثابت است. یرسینیوز چهارمین بیماری شایع ناشی از غذا در اتحادیه اروپا در سال 2019 بود.

Yersinia enterocolitica باعث بیشترین عفونت ها می شود ، اما 10 کشور 74 مورد Yersinia pseudotuberculosis را در سال 2019 گزارش می کنند. هر 14 شیوع Yersiniosis گزارش شده به سازمان ایمنی غذایی اروپا (EFSA) از Yersinia enterocolitica است. آنها 149 بیمار از هفت کشور را درگیر کردند.

تصور می شود که بسیاری از عفونت ها مربوط به خوردن گوشت خوک آلوده خام یا آلودگی متقابل سایر مواد غذایی در طی فرآوری و تهیه گوشت خوک خام باشد. به نظر می رسد شیوع این بیماری توسط سبزیجات خام و سبزیجات آماده مانند کاهو و هویج که برای مدت طولانی در سرما نگهداری شده است ، تشدید می شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>