[ad_1]

در این ماه نزدیک به 20 نفر در سوئد به دلیل مسمومیت با هیستامین در ماهی ویتنامی بیمار شدند.

اپیدمی غذا در اوایل آوریل 19 نفر را در استکهلم تحت تأثیر قرار داد.

میهمانانی که در سه رستوران مختلف در استکهلم ماهی تن می خورند علائم مسمومیت با هیستامین را گزارش کرده اند.

هر سه رستوران فیله ماهی منجمد با ماندگاری یکسان را از همان تأمین کننده خریداری کردند ، این نشان می دهد که مقادیر بالای هیستامین قبل از ورود ماهی تن به سوئد از ویتنام از طریق هلند ظاهر شده است.

مشکل تکراری
در ماه مارس ، مقامات ایتالیایی شیوع ناشی از هیستامین در فیله ماهی منجمد از ویتنام ، از طریق هلند را گزارش کردند ، اما تعداد افراد مبتلا را اعلام نکردند.

در سال 2020 ، سوئد طی سه ماه سه شیوع مسمومیت با هیستامین در ماهی تن را از ویتنام ثبت کرد.

این شیوع حدود 60 نفر را تحت تأثیر قرار داد ، اما ارتباط مستقیمی نداشت ، زیرا صدا از دسته های مختلف می آمد. بیماران از مناطق مختلف سوئد جنوبی و مرکزی آمده بودند.

علائم مسمومیت غذایی با هیستامین می تواند از چند دقیقه تا چند ساعت پس از مصرف سم متغیر باشد. متوسط ​​دوره کمون قبل از بیماری معمولاً یک ساعت است.

شایعترین علائم هیستامین ، که به آن مسمومیت ماهی اسکوبروئید نیز گفته می شود ، احساس گزگز یا سوزش در دهان ، تورم صورت ، بثورات پوستی ، کهیر و خارش پوست ، حالت تهوع ، استفراغ یا اسهال است. آنها معمولاً ظرف چند ساعت و بدون مداخله پزشکی از بین می روند.

تولید هیستامین به دلیل ذخیره سازی در دمای نامناسب با حمل و نقل نامناسب غذا همراه است. پس از تولید ، هیستامین با پخت و پز یا دمای نرمال از بین نمی رود.

قوانین جدید و آزمایش سالمونلا
در همین حال ، سوئد قانون جدیدی را در این ماه وضع كرد كه شامل مقامات كنترل مواد غذایی می شود و می توانند بدون اعلام هویت آنها به عنوان یك آژانس رسمی تا آن زمان اقدام به خرید كنند. این امر باعث می شود که بررسی اینکه آیا مواد غذایی موجود در بازار ادعا می شود مصرف کنندگان را گمراه نمی کند یا خیر و آیا برای سلامتی مضر است ، راحت تر می شود.

این مربوط به خریدهای از راه دور مانند تجارت الکترونیکی و فروشگاه های فیزیکی است. در اوایل قانون ، هیچ حمایتی از مقامات برای اقدام بدون سخنرانی وجود نداشت. این تغییرات برای انطباق قوانین داخلی با مقررات اتحادیه اروپا انجام شد.

سرانجام ، دولت به شورای کشاورزی سوئد و انستیتوی دامپزشکی سوئد ماموریت داد تا امکان انجام اقدامات پیشگیری و مدیریت موثر وجود سالمونلا در حیوانات مزرعه را بررسی کند.

طی سال گذشته ، تعداد موارد سالمونلا در حیوانات تولید کننده غذا و در گله های خوک افزایش یافته است. این امر منجر به افزایش هزینه های صاحبان حیوانات و دولت در مبارزه با شیوع می شود.

این کار منابع احتمالی عفونت را کشف می کند و شامل دانش جدیدی از روش های تجزیه و تحلیل است. یافته ها تا پایان ژانویه 2022 گزارش خواهد شد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir