[ad_1]

مقامات بهداشت عمومی ایرلند از سه شیوع سالمونلا خبر داده اند که حداقل 34 نفر را مبتلا کرده است.

دو مورد از این سه شیوع توسط سالمونلا انتریتیدیس و دیگری توسط سالمونلا میکاواسیما ایجاد شده است. دو مورد از این حوادث حل نشده باقی مانده اند ، در حالی که مورد دیگر مربوط به محصولات مرغ است.

طبق گفته مرکز نظارت بر سلامت (HPSC) ، آژانس نظارت بر بیماری های عفونی ایرلند و بخشی از سرویس اجرایی خدمات بهداشتی (HSE) ، 23 مورد از عفونت ها آزمایشگاهی تأیید شده است.

شش نفر در اولین شیوع سالمونلا انتریتیدیس بیمار شدند. چهار زن و دو مرد از اوایل ژوئن تا 21 اکتبر شروع بیماری داشتند. دو بیمار 1 تا 2 ساله بودند ، یکی 15-19 ساله و سه نفر بالای 25 سال داشتند.

مقامات HSE گفتند اخبار ایمنی مواد غذایی که تحقیقات روش بالقوه انتقال ، از جمله غذا یا منبع ، از جمله غذا را شناسایی نکرده است.

یک بیماری همه گیر با منبع غذایی مشکوک
شیوع دوم سالمونلا انتریتیدیس دارای 12 بیمار تأیید شده است. سه نفر در سال 2019 مربوط به سفر به کشور دیگر بیمار شدند ، اما 9 مورد در سال 2020 مربوط به سفر نبود. اولین مورد امسال در ماه فوریه بود و آخرین بیماری در ماه سپتامبر گزارش شد.

زنان و مردان به طور مساوی تحت تأثیر قرار گرفتند و دامنه سنی بیماران از چهار منطقه کشور از 11 ماه تا 38 سال بود. چهار نفر در بیمارستان بستری شدند ، سه نفر توسط پزشكان معاینه شدند و دو نفر در بخشهای اورژانس مشاهده شدند. همه بهبود یافتند.

بسیاری از بیماران ، اما نه همه بیماران ، مصرف محصولات مرغ را گزارش می کنند. به گفته HSE ، تحقیقات در ایرلند و اروپا در حال انجام است ، جایی که در سه سال گذشته نیز مشابه مشابه شناسایی شده است.

مشخص شد که نمونه های ارسال شده به آزمایشگاه مرجع ملی سالمونلا و شیگلا از یک نوع سویه بوده و همچنین با نمونه های شناسایی شده در انگلستان مطابقت دارد.

نزدیک به 400 نفر در سال 2020 در انگلیس پس از خوردن محصولات مرغ منجمد به سالمونلا آلوده شدند. بیشتر بیماران در انگلیس زندگی می کنند ، اما اسکاتلند ، ولز و ایرلند شمالی نیز موارد دارند. تقریبا نیمی از بیماران کودکان 16 ساله یا کمتر هستند.

در پایان ماه سپتامبر ، آلدی دسته های خاص و خرما مرغ سوخاری جنوبی و فیله مرغ را به خاطر آورد زیرا ممکن است حاوی سالمونلا باشد. مرغ مورد استفاده برای این محصول از لهستان است.

شیوع میکاواشیما شامل 17 نفر بود که 16 نفر از آنها در سال 2020 و یک نفر در سال 2019 بیمار شدند. شروع بیماری در این سال از اواخر آگوست تا اواخر اکتبر متفاوت است. نه زن و هفت مرد بین بیست سال به بالا تحت تأثیر قرار گرفتند.

با وجود تحقیقات ، هیچ ماده غذایی مشخص یا منبع دیگری از عفونت برای شیوع یافت نشد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir