سهامداران مجدداً بر نیاز به سیاستهای مدرن تر گوشت و مرغ تأکید می کنند


کمک کرد

توسط ایلانا کورچیا

فدراسیون مصرف کنندگان آمریکا (CFA) روز سه شنبه از بخشی از کنفرانس های سیاست ملی مجازی خود با عنوان “روز جدید ایمنی غذایی USDA؟” رونمایی کرد.

سخنرانان دکتر پاتریشیا گریفین ، رئیس گروه اپیدمیولوژی بیماری های روده ای در مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها بودند. سارا سورشر ، معاون امور تنظیم مقررات در مرکز علم در جهت منافع عمومی (CSPI) ؛ و مایک روباچ ، مدیر عامل گروه Robach و معاون سابق ایمنی مواد غذایی شرکت های بزرگ در کارگیل.

نام مایک روباچ آشنا به نظر می رسید ، بنابراین من یک جستجوی سریع در دسک تاپ انجام دادم و با دادخواست سالمونلا مارلر کلارک برای سال 2020 روبرو شدم. همانطور که در دادخواست ذکر شد ، روبچ ، در نقش قبلی خود در کارگیل ، با همکاری The Pew Charitable Trusts در سال 2014 برای توسعه مجموعه ای از توصیه ها برای “بهبود سیستم نظارت بر ایمنی مواد غذایی گوشت و طیور” و “تبدیل سیستم فعلی به یک سیستم علمی و مبتنی بر ریسک”. “این پروژه پس از درگیر شدن کارگیل در شیوع سالمونلا در سال های 2009 ، 2011 و 2012 انجام شد. در خلاصه نشست سهامداران 2014 آمده است:” ابتکار کارگیل شرکت:

  1. بر اساس بهداشت عمومی: اگرچه پیشرفت هایی حاصل شده است ، محصولات گوشت و مرغ همچنان وسیله قابل توجهی برای انتقال بیماریهای منتقله از طریق غذا به ایالات متحده است.
  2. مبتنی بر علمی: در سیستم تأیید که بیش از 100 سال پیش ایجاد شده است ، از علمی ترین ابزار برای محافظت از مصرف کنندگان در برابر آلودگی های بیماریزا استفاده نمی شود. و
  3. مالی: مودیان مالیاتی هر ساله 1 میلیارد دلار برای یک سیستم تأیید هزینه می کنند که نمی تواند به طور موثر سطح امنیتی مطلوبی را تأمین کند. “

اکنون ، هفت سال پس از ابتکار عمل ، روباخ ، سورشر و گریفین نگرانی های مشابهی را در کنفرانس CFA ابراز داشته اند. آنها می گویند سیستم بازرسی گوشت و مرغ USDA ، که بیش از یک قرن پیش به جای تأمین امنیت غذایی در کشور ، برای مقابله با بیماری های حیوانات استفاده می شد ، قدیمی و “باستانی” است. آنها همچنین می گویند که سالمونلا و کمپیلوباکتر مربوط به مرغ اکنون مسئول سالانه حدود 635000 بیماری در ایالات متحده هستند. سالمونلا همچنان دلیل اصلی بیماری های ناشی از مواد غذایی باکتریایی در ایالات متحده و به دنبال آن کمپیلوباکتر است و شیوع سالمونلا در طی 20 سال گذشته تقریباً بدون تغییر باقی مانده است.

هر یک از شرکت کنندگان در بحث نیز راه حل های بالقوه را پیشنهاد می دهد. روباچ توصیه کرد که USDA نقش ارزیابی ریسک را در سیستم نظارت خود تقویت کند – احتمالاً با تأسیس یک آژانس ارزیابی ریسک مستقل جدید و برنامه بازرسی فعلی خود را برای در نظر گرفتن این خطرات مختلف ، به جای حفظ “یک طرفه” فعلی خود ، به روز کند. – مناسب برای همه “برنامه. وی همچنین پیشنهاد داد که آژانس قبل از برداشت مداخله کند و برچسب های موجود در محصولات گوشت و مرغ را به روز کند تا عملکردهای ایمن حمل و نقل را منعکس کند.

گریفین یک رویکرد چند وجهی را پیشنهاد کرد ، از جمله “اقدامات کشاورزی” مانند بهداشت و واکسیناسیون. روش های کشتارگاه ، مانند استانداردهای کارآیی مدرن ؛ و “روش های خرده فروشی” ، مانند توافق نامه خرید و استانداردهای صنعت. وی گفت: فرانسه و انگلستان با استفاده از واکسیناسیون طیور ، هدف گیری برخی از سروتیپ ها ، اقدامات بهداشتی مزرعه ، قوانین و تحقیقات ، عفونت های سالمونلا را به میزان قابل توجهی کاهش داده اند. به همین ترتیب ، Sorscher از “استانداردهای عملی و مبتنی بر ریسک برای هدف قرار دادن انواع سالمونلا که برای سلامت عمومی و کمپیلوباکتر جدی تر هستند” حمایت می کند.

در 19 ژانویه 2020 ، مارلر کلارک LLP دادخواست فوق را برای سالمونلا ، به نمایندگی از CFA و سایرین ، از سازمان بازرسی مواد غذایی و ایمنی غذایی USDA درخواست كرد كه “سروتیپ های شیوع” زیر را به عنوان سروتیپ های بهداشت عمومی اعلام كند ، در محصولات گوشت و مرغ زناكار باشيم:[5]، 12: من: – ، Infantis ، Javiana ، Litchfield ، Mbandaka ، Mississippi ، Montevideo ، Muenchen ، Newport ، Oranienburg ، Panama ، Poona ، Reading ، Saintpaul ، Sandiego ، Schwarzengrund ، Senftenberg ، Stanley ، Thompson ، Typhi و Typhimurium.

درباره نویسنده: ایلانا کورسیا وکیل دادگستری در شرکت حقوقی مارلر کلارک در سیاتل است. وی دانشجوی سال دوم حقوق در دانشکده حقوق دانشگاه سیاتل است. کورچیا در سال 2019 لیسانس علوم غذایی را از دانشگاه فلوریدا دریافت کرد. وی سابقه تجربه قبلی به عنوان کارآموز روابط عمومی در سازمان غذا و داروی آمریکا و به عنوان محقق آزمایشگاه در دانشگاه فلوریدا را دارد.

یادداشت ویراستار: بیل مارلر از Marler Clark LLP ناشر News Safety Food است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>