سنگاپور در حال برنامه ریزی لایحه ای در زمینه مدیریت ریسک ایمنی مواد غذایی است. به روزرسانی ها را برای شیوع منتشر می کند


در اواخر سال جاری ، سنگاپور لایحه ایمنی و امنیت غذایی را برای مدیریت بهتر خطرات جدید و جدید ارائه می دهد.

آژانس غذایی سنگاپور (SFA) ، که در سال 2019 تشکیل شد ، قانونی را برای تلفیق و تقویت اختیارات رسمی پیشنهاد می کند ، که در حال حاضر در چندین قانون وجود دارد.

دزموند تان ، وزیر امور خارجه توسعه پایدار و محیط زیست ، در اوایل ماه جاری در کمیته تدارکات وزارت توسعه پایدار و محیط زیست (MSE) از طرح ها رونمایی کرد.

این قوانین وضوح بیشتری در چارچوب نظارتی غذاهای جدید ، از جمله اعمال ارزیابی ایمنی اولیه قبل از صدور مجوز بازاریابی ، فراهم می کند. SFA همچنین غذاهای جدید را مورد بازرسی و نمونه برداری قرار می دهد ، مانند سایر غذاها.

این لایحه همچنان الزامات موجود را بر روی برچسب های بسته بندی به شرکت ها تحمیل می کند تا ماهیت واقعی مواد غذایی را نشان دهد و به مصرف کنندگان در انتخاب آگاهانه کمک کند.

شرکت های تحویل غذا مجوز آژانس را ندارند زیرا در تهیه یا پردازش غذا نقش ندارند. SFA در حال بررسی است که آیا این شرکت ها باید اطلاعات بهداشت و پاکیزگی را در سیستم عامل خود ارائه دهند.

امی هوروس ، وزیر ارشد دولت برای پایداری و محیط زیست ، گفت که حوادث ورم معده و روده بیش از 1200 نفر را در سال های 2018 و 2019 تحت تأثیر قرار داده است.

بروزرسانی های شیوع
در همین حال ، وزارت بهداشت (وزارت بهداشت) و آژانس غذایی در سنگاپور در حال تحقیق درباره شیوع 82 بیمار هستند.

مردم بعد از خوردن غذایی که توسط Chilli Api Catering Pte در خیابان بدوک شمالی بین 10 تا 12 مارس تهیه شده بود ، علائم ورم معده و روده را گزارش کردند. در حال حاضر چهارده نفر در بیمارستان بستری هستند و در شرایط پایدار به سر می برند.

SFA فعالیت خود را در صنایع غذایی از اواسط ماه مارس تا اطلاع ثانوی متوقف کرد.

سرانجام ، شیوع مسمومیت غذایی مرتبط با یک رستوران در این کشور در اوایل سال جاری بیش از 100 نفر را تحت تأثیر قرار داد.

مقامات گزارش های مربوط به ورم معده و روده را درگیر کردند که شامل 101 نفر است که بین 6 تا 9 ژانویه از Eng Heritage غذا مصرف کرده اند. ده نفر در بیمارستان بستری شدند ، اما از آن زمان مرخص شده اند.

پروانه بهره برداری توسط آژانس غذایی سنگاپور از 13 ژانویه تا 26 فوریه به حالت تعلیق درآمد. از آن زمان مقامات این اقدام را در میراث مهندسی Eng در مرکز خرید Northpoint City لغو کردند. SFA اعلام کرد که برای اطمینان از مطابقت با الزامات ایمنی غذا رستوران را تحت نظارت دقیق ادامه خواهد داد.

در ابتدا گزارش شد که 26 نفر بیمار هستند و شش نفر به درمان در بیمارستان نیاز دارند. تحقیقات SFA و وزارت بهداشت اعلام كردند كه تحقیقات در مورد علت بیماری همچنان ادامه دارد.

میراث مهندسی Eng کلیه مواد غذایی آماده و ذوب شده ، مواد غذایی و مواد فسادپذیر را دور ریخته و محل های آن از جمله تجهیزات و ظروف را نیز تمیز و ضد عفونی می کند.

از آن زمان ، کارکنان درگیر در تهیه غذا مجدداً حضور داشته و دوره بهداشت مواد غذایی را گذرانده اند. میراث مهندسی همچنین یک افسر آموزش دیده دیگر برای بهداشت مواد غذایی را به جای مقام قبلی منصوب کرد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>