[ad_1]

مقامات در سنگاپور در حال بررسی این هستند که آیا دو مورد تب تیفوئید مربوط به غذا خوردن در یک مرکز غذایی است.

وزارت بهداشت (MOH) و آژانس غذایی سنگاپور (SFA) گفتند که دو نفر پس از پخت و پز در خیابان Clemenceau Hooi Kee در مرکز سنگاپور بیمار شدند.

هر دو نفر بین 2 تا 18 ژانویه چندین بار در این مکان غذا خوردند. آنها بعداً در بیمارستان بستری شدند. از آن زمان ، یکی مرخص شده و دیگری در بیمارستان در وضعیت پایداری است.

SFA عملیات غذایی را در رستوران Hooi Kee تا اطلاع ثانوی متوقف کرده است.

سالمونلا تیفی
این آژانس به افرادی که از رستوران Hooi Kee غذا می خورند و سپس دچار تب طولانی می شوند توصیه کرد که با پزشک عمومی خود مشورت کرده و تاریخچه غذای خود را به پزشک خود بگویند.

تب حصبه یک عفونت باکتریایی است که توسط سالمونلا تیفی ایجاد می شود. مواردی که ممکن است آلوده باشد شامل غذاهای خام یا آماده مصرف مانند شیر خام یا فرآورده های شیر ، غذاهای دریایی و محصولات تازه از جمله میوه ها و سبزیجات است.

فرد مبتلا معمولاً تب طولانی دارد که ممکن است با علائم دیگری مانند سردرد ، بدن درد ، استفراغ ، اسهال یا یبوست همراه باشد. افراد آلوده می توانند آن را به دیگران انتقال دهند. از راه های جلوگیری از تب تیفوئید می توان به بهداشت دست ، جابجایی ایمن ، آشپزی و غذا خوردن اشاره کرد.

قبل از بازگشت به کار ، همه دست اندرکاران غذا که در محل آسیب دیده کار می کنند باید مجدداً حضور داشته باشند و دوره ایمنی مواد غذایی را گذرانده و آزمایش منفی برای عوامل بیماری زا انجام دهند. قبل از شروع این کار ، افسر (ها) بهداشت مواد غذایی تعیین شده نیز باید مجدداً حضور داشته باشند و دوره ممیزی بهداشت مواد غذایی و آشامیدنی را طی کنند. گفته می شود که این خروجی محل ها ، از جمله تجهیزات و ظروف را تمیز و تمیز می کند.

WHO در غرب اقیانوس آرام پشتیبانی می کند
در همین حال ، واحد نظارت و پزشکی قانونی آژانس غذایی سنگاپور از سال 2020 تا 2024 به عنوان مرکز نظارت بر آلودگی مواد غذایی سازمان بهداشت جهانی (WHO) تعیین شده است.

این بخش تحت نظارت مرکز ملی علوم غذایی (NCFS) از تخصص خود در زمینه عوامل بیماری زا و سموم غذایی برای حمایت از اقدامات ایمنی غذایی سازمان بهداشت جهانی در منطقه اقیانوس آرام غربی استفاده خواهد کرد.

این شامل ارائه کمک فنی و خدمات آزمایش برای بررسی حوادث ایمنی غذا ، با تمرکز بر آلاینده های شیمیایی و سموم طبیعی و ارائه داده ها برای نظارت بر سطح آلاینده های شیمیایی در حال ظهور و سموم طبیعی در مواد غذایی است. داده ها به عنوان راهنما برای تعیین استانداردهای غذایی در سطح منطقه ای و بین المللی استفاده می شود.

تانگ لی کیم ، معاون رئیس SFA ، گفت که وی اهمیت همکاری با نهادهای بین المللی و سایر آژانس های ایمنی مواد غذایی را تشخیص داده است.

وی گفت: “این نام شاهدی بر توانایی آزمایش و تحقیقات NCFS است ، كه برای حمایت از مأموریت ما برای اطمینان و اطمینان از عرضه مواد غذایی بی خطر به سنگاپور حیاتی است.”

این یکی از این دو سایت است و دیگری مرکز ملی ارزیابی ریسک ایمنی مواد غذایی چین (CFSA) است.

تاكشی كاسایی ، مدیر منطقه ای WHO در اقیانوس آرام غربی ، گفت كه SFA عضو ارزشمندی در شبكه مراكز همكار است.

“ما خوشحالیم که از سال 1992 با همکاری سازمان ایمنی غذایی سنگاپور برای بهبود ایمنی مواد غذایی در اقیانوس آرام غربی همکاری کردیم و امیدواریم سالهای بیشتری همکاری کنیم.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir