سفرهای خارجی مربوط به یک سوم بیماری بیماری زایی روده در کانادا است


گزارش اخیر از کانادا ، سالمونلا و کمپیلوباکتر را به عنوان دو عامل بیماری زای اول درگیر در بیماری های روده در این کشور نشان می دهد ، که گوشت خرده فروشی یکی از منابع احتمالی است.

FoodNet Canada ، برنامه آژانس بهداشت عمومی کانادا ، داده های مورد استفاده برای گزارش سالانه خود را از برنامه نظارت خود تنظیم کرد. مقامات این داده ها را در سال 2019 جمع آوری کردند. داده های ارائه شده توسط “سایت های نگهبان” در بریتیش کلمبیا ، آلبرتا و انتاریو. این گزارش همچنین شامل یافته های اولیه ای از کبک برای بخشی از سال است. کارمندان کبک این برنامه را تا ژوئیه 2019 آغاز نکردند.

علاوه بر خرده فروشی گوشت ، آب و کود حیوانات تولید کننده مواد غذایی ، داده ها نشان می دهد سفر از نظر شیوع بیماری های بیماری زای روده به عنوان یک مخرج مشترک است. 30 درصد از کل بیماران تایید شده مربوط به سفرهای خارج از کانادا هستند.

این گزارش بر روند بروز پاتوژن های روده ای و همچنین روند شیوع این عوامل بیماریزا در سه منبع بالقوه بیماری متمرکز است.

سایر یافته های کلیدی

  • منابعی مانند کشاورزی و آب ممکن است مسئول عفونت ها باشند ، با این تفاوت که بین سایت ها تفاوت وجود دارد. به عنوان مثال ، سالمونلا در کود مرغ مرغ گوشتی رایج است ، اما شیوع آن در بریتیش کلمبیا به میزان قابل توجهی افزایش یافته است ، اما در منطقه آلبرتا در سال 2019 به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.
  • اکثر موارد بالینی شیگاتوکسیژنوز E. coli (STEC) در سال 2019 به دست آمده است. افزایش قابل توجهی در مسافرت و فرکانس اندمیک وجود دارد ، عمدتا از سایت مشاهده آلبرتا ، جایی که همه توسط نمونه های مدفوع STEC برای غیر O157 تأیید شده است. گروههای آزمایش شدند.
  • در سال 2019 ، نمونه برداری از آبهای سطحی برای آزمایش STEC برای اولین بار آغاز شد. شیوع STEC در این سایت ، 27٪ ، مشابه توزیع ترکیبی آب آبیاری در بریتیش کلمبیا و آلبرتا در سال 2019 است که 28٪ است.

“نظارت مستمر بر بیماری های انسانی و قرار گرفتن در معرض بالقوه برای اطمینان از تداوم سلامت و ایمنی کانادایی ها مهم است. “جمع آوری و ادغام اطلاعات در تمام م allلفه های نظارت بر FoodNet کانادا – انسان ، خرده فروشان ، مزارع و آب – به روشی بهبود یافته و استاندارد امکان تجزیه و تحلیل توزیع زیرگونه ها بین موارد انسانی و منابع احتمالی قرار گرفتن در معرض را در طول زمان فراهم می کند.” به نویسندگان گزارش

“این گزارش یک گزارش سالانه جامع دنبال خواهد کرد ، که شامل تجزیه و تحلیل گسترده تر از روند موقتی و اطلاعات مربوط به زیرگروه ها برای دیدگاه یکپارچه در مورد بیماری روده از قرار گرفتن در معرض بیماری است.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>