[ad_1]

میزان نسبتاً آهسته شیوع ناشی از مواد غذایی در سه ماهه اول و همچنین سال گذشته در طی بیماری همه گیر COVID-19 ادامه یافت. در پایان سه ماهه اول ، فقط چند هفته تعطیل ، فقط سه شیوع چند جانبه توسط مراکز فدرال کنترل و پیشگیری از بیماری به طور فعال در حال بررسی است ، که معمولاً در ارتباط با سازمان غذا و دارو یا خدمات بازرسی و ایمنی مواد غذایی USDA است.

هر کوره حداقل مسئول یک مرگ است.

سه تحقیق باز گزارش شده تاکنون در سه ماه اول سال 2021 شیوع E. coli در 2 فوریه از یک منبع غذایی ناشناخته است. کانون لیستریا در 12 فوریه مرتبط با نقاشی دیواری پرسو ساخته شده توسط El Abuelito Cheese Inc. و شیوع اخیر سالمونلا در 23 فوریه مربوط به دست زدن به لاک پشت های کوچک است.

اپیدمی E. coli ممکن است جدی ترین باشد. وی مسئول 16 عفونت در پنج ایالت است که منجر به 9 مورد بستری در بیمارستان و یک مورد مرگ می شود. تحقیقات فعال است ، اما بدون منبع غذایی شناخته شده هنوز منجر به تشنج نشده است ،

CDC گفت “نگران افزایش تعداد بیماری های جدی و بستری شدن در بیمارستان در این شیوع است”.

  • هر کسی با هر یک از این علائم شدید E. coli باید سریعاً با یک ارائه دهنده خدمات بهداشتی تماس بگیرد:
  • اسهال و تب بالاتر از 102 درجه.
  • اسهال بیش از سه روز طول می کشد.
  • اسهال خونی
  • چنان استفراغ می کنید که نمی توانید مایعات را پایین نگه دارید.
  • علائم کم آبی مانند کمبود ادرار ، خشکی دهان و گلو و سرگیجه هنگام ایستادن.

CDC می گوید افراد با این علائم می توانند به رفع شیوع کمک کنند. آنها باید آنچه در هفته قبل از شروع بیماری خورده اند را بنویسند ، بیماری را به بخشهای بهداشت محلی یا ایالتی گزارش دهند و به س questionsالات مقامات بهداشت عمومی در مورد بیماری پاسخ دهند.

برای عفونت های E. coli
علائم عفونت E. coli در افراد مختلف متفاوت است ، اما اغلب شامل گرفتگی شدید معده و اسهال است که اغلب خونین است. بعضی از بیماران ممکن است تب بالا نیز داشته باشند. بیشتر بیماران در طی پنج تا هفت روز بهبود می یابند. با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) ، دیگران ممکن است علائم و عوارض شدید یا تهدید کننده زندگی داشته باشند.

حدود 5 تا 10 درصد از عفونت های تشخیص داده شده با E. coli به یک عارضه بالقوه تهدید کننده زندگی از نارسایی کلیه مبتلا می شوند که به عنوان سندرم همولیتیک اورمیک (HUS) شناخته می شود. علائم HUS شامل تب ، درد شکم ، احساس خستگی بسیار زیاد ، کاهش دفعات ادرار ، کبودی یا خونریزی و رنگ پریدگی غیر قابل توضیح است.

بسیاری از افراد مبتلا به HUS طی چند هفته بهبود می یابند ، اما برخی از آنها دچار آسیب دیدگی دائمی یا مرگ می شوند. این وضعیت در افراد در هر سنی ممکن است رخ دهد ، اما بیشتر در کودکان زیر پنج سال به دلیل سیستم ایمنی نابالغ ، افراد مسن به دلیل ضعف سیستم ایمنی بدن و افرادی که دارای نقص سیستم ایمنی مانند بیماران سرطانی هستند ، دیده می شود.

افرادی که علائم HUS را تجربه می کنند باید فوراً به فوریت های پزشکی مراجعه کنند. افراد مبتلا به HUS احتمالاً در بیمارستان بستری می شوند ، زیرا این بیماری می تواند سایر مشکلات جدی و مداوم مانند فشار خون بالا ، بیماری مزمن کلیه ، آسیب مغزی و مشکلات عصبی را ایجاد کند.

شیوع دیگر ، که قبلاً کشنده شده است ، شامل 22 بیماری سالمونلا در هفت کشور است ، مربوط به مواردی که لاک پشت های کوچک را به عنوان حیوانات خانگی درمان می کنند. یک مورد مرگ و هشت مورد بستری در بیمارستان علت این شیوع است.

CDC هشدار می دهد لاک پشت های خانگی حتی اگر سالم و تمیز به نظر برسند می توانند میکروب های سالمونلا را در مدفوع خود حمل کنند. این میکروب ها می توانند به راحتی به لاک پشت ها ، آب در مخازن و همه چیز در منطقه ای که در آن زندگی می کنند و پرسه بزنند ، سرایت کنند. افراد از لمس لاک پشت ها یا چیزهایی در اطراف خود و سپس دست زدن به دهان و خوردن میکروب های سالمونلا بیمار می شوند.

CDC به فروشگاه های حیوانات خانگی هشدار داده است كه لاك پشت هایی با طول پوسته كمتر از چهار اینچ نفروشند و به مشتریان اطلاع دهند كه سالمونلا و سایر بیماری ها بین حیوانات و انسان ها تقسیم می شود.

درباره عفونت های سالمونلا
باکتری های سالمونلا معمولاً به نظر نمی آیند ، بو نمی دهند و طعم بدی ندارند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. براساس CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند در معرض خطر بیشتری برای بیماری جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی که غذاهای خارج شده خورده باشد و علائم عفونت سالمونلا را پیدا کند باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشد. افراد بیمار باید در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری سالمونلا به پزشکان خود بگویند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، به احتمال زیاد به بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی مبتلا می شوند.

برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی از خود نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

همچنین در بین ده بستری شدن در بیمارستان ، یک مورد مرگ رخ داد ، از جمله شیوع لیستریا ، که مربوط به نقاشی دیسک کیوسکو فوق الذکر است ، ساخته شده توسط Abuelito Cheese Inc. این 11 بیماری در چهار کشور رخ داده است.

در 27 فوریه ، شرکت El Abuelito Cheese Inc. حمله به پنیر نقاشی دیجیتال را گسترش دهید. این پنیرها در همان مکان نقاشی دیواری آلوده تولید یا بسته بندی می شوند.

پرسو فرسکو با تاریخ های خرید و فروش تا 28.03.21

  • مارک های تجاری: El Abuelito ، Rio Grande ، Rio Lindo
  • محصول با نام تجاری 5 پوند El Abuelito می تواند از فروشگاه ها بسته بندی شده و بدون برچسب مارک یا مارک تجاری دیگری به فروش برسد.

کوسیلو (اواکساکا ، نخ پنیر) با تاریخ خرید و فروش تا 16.04.21

  • مارک های تجاری: El Abuelito، El Viejito، El Paisano، El Sabrosito، La Cima، Fine Cheese، San Carlos، Ideal
  • بسیاری از محصولات پرسیلو به صورت عمده (کیسه هایی با وزن 5-14 پوند) به فروش می رسید. این محصولات را می توان در فروشگاه ها بسته بندی مجدد و بدون برچسب مارک به فروش رساند یا با مارک دیگری برچسب گذاری کرد

Requeson (ریکوتا) با تاریخ های خرید و فروش تا 14.03.21

  • مارک های تجاری: El Abuelito، El Viejo
  • این محصولات در ظروف صدفی 12 اونسی به فروش می رسید.

درباره عفونت های لیستریا
غذای آلوده به لیستریا مونوسیتوژنز ممکن است به نظر نرسد و بوی آن خراب نباشد ، اما هنوز هم می تواند باعث عفونت های جدی و گاه تهدید کننده زندگی شود. هر کسی که هر کالای خارج شده ای را خورده باشد و علائم عفونت لیستریا در او ایجاد شده است ، باید به دنبال درمان پزشکی باشد و پزشکان خود را از قرار گرفتن در معرض لیستریا مطلع کند.

همچنین ، هرکسی که هرکدام از فرآورده های خارج شده را خورده باشد ، باید از نظر علائم در هفته های آینده تحت نظر باشد ، زیرا ممکن است تا 70 روز پس از قرار گرفتن در معرض لیستریا برای ایجاد علائم لیستریوز طول بکشد.

علائم عفونت لیستریا ممکن است شامل استفراغ ، حالت تهوع ، تب مداوم ، درد عضلانی ، سردرد شدید و سفتی گردن باشد. برای تشخیص عفونت های لیستریا که ممکن است بیماری های دیگر را تقلید کند ، آزمایشات آزمایشگاهی خاصی لازم است.

زنان باردار ، افراد مسن ، کودکان خردسال و افرادی مانند بیماران سرطانی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند به ویژه در معرض خطر بیماری جدی ، عفونت های تهدید کننده زندگی و سایر عوارض هستند. اگرچه زنان باردار آلوده فقط می توانند علائم خفیف مانند آنفلوانزا داشته باشند ، اما عفونت های آنها می تواند منجر به تولد زودرس ، عفونت نوزاد یا حتی تولد مرده شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir