ساندرا اسکین از پیو به عنوان معاون وزیر امور خارجه USDA برای ایمنی غذا منصوب شد


دولت جدید در واشنگتن هنوز معاون وزیر برای ایمنی غذا منصوب نکرده است ، اما او یک “بازیکن انرژی” را به عنوان معاون وزیر ایمنی غذا منصوب کرد. او ممکن است بلافاصله منصوب شود ، زیرا کار USDA نیازی به تأیید سنا ندارد.

ساندرا اسکین ، (بالا) ، که مدتها به عنوان مدیر پروژه ایمنی غذا در The Pew Charitable Trusts شناخته می شد ، به عنوان نقش جزئی در سازمان ایمنی غذا USDA (OFS) نامیده می شود. در این نقش ، اسکین شناخته شده بود که کشورهای مختلف را گرد هم آورده تا روی راه حل های مشترک برای چالش های ایمنی مواد غذایی کار کنند.

وی کار ایمنی غذایی پیو را در کارزار خیریه اعتماد برای کاهش خطرات بهداشتی از عوامل بیماری زای مواد غذایی ، همکاری با دولت فدرال ، صنعت و سایر سهامداران برای بهبود ایمنی مواد غذایی هدایت می کند.

تا زمانی که رئیس جمهور کاندیدا شود و سنای آمریکا معاون وزیر USDA در مورد ایمنی غذایی را تأیید کند ، اسکین مسئول OFS مسئول اجرای اولویت های مدیریت ایمنی غذایی بایدن خواهد بود.

اگرچه بسیاری از افراد علی البدل در گذشته خدمت کرده اند ، اما اسکین احتمالاً جایگزین مدیر سابق سرویس ایمنی و بازرسی مواد غذایی (FSIS) پل کیکر می شود که در دوره انتقال “علی البدل” بود.

همکاری نزدیک با سهامداران و شرکای دولتی غذا ، OFS رهبری و چشم انداز تنها آژانس خود ، FSIS را فراهم می کند تا اطمینان حاصل کند که منابع ملی گوشت ، مرغ و محصولات تخم مرغ ایمن ، سالم و دارای برچسب مناسب هستند.

وی پیش از پیوستن به پیو ، مشاور سیاست عمومی سازمان های مصرف کننده و منافع عمومی بود ، و مشاوره های استراتژیک و خط مشی را در مورد موضوعات مربوط به حمایت از مصرف کننده ، از جمله ایمنی غذا ، ایمنی مواد غذایی و برچسب گذاری و تبلیغات مواد غذایی و دارویی ارائه می داد.

علاوه بر این ، اسکین یک وکیل دولت فدرال ، نماینده قانونگذاری فدراسیون مصرف کنندگان آمریکا ، معاون مدیر پروژه ایمنی محصول – ابتکار پیو در دانشگاه جورج تاون بود و عضو بسیاری از کمیته های مشورتی فدرال بود.

اسکین مدرک لیسانس کلاسیک و نشانه شناسی را از دانشگاه براون و دکترای حقوق را از دانشگاه کالیفرنیا هستینگز در کالج حقوق دریافت کرد.

او اغلب درمورد مسائل ایمنی غذا اظهارنظر می کند. اخبار ایمنی مواد غذایی چندین نمونه از مطالب ارسالی خود را که طی سال گذشته پیشنهاد شده است ، جمع آوری کرده است ، از جمله:

  • تصمیم سازمان غذا و دارو در اواخر سال گذشته مبنی بر عدم اجباری شدن توقیف ماهی تن زرد ، که حداقل 50 نفر را در 11 کشور تحت تأثیر قرار داد ، تهدید به تضعیف یک ابزار اصلی آخرین راه حل برای محافظت از مصرف کنندگان در برابر غذاهای خطرناک است. رهبران FDA باید روند خود را معکوس کنند و از شرکت مسئول این محصولات بخواهند آنها را از بازار حذف کند.
  • سالمونلا ناشی از مواد غذایی سالانه بیش از 1 میلیون بیماری در ایالات متحده ایجاد می کند و هیچ نشانه ای از کاهش آن وجود ندارد با استفاده از مرغ ، گوشت پرمصرف در ایالات متحده و منبع قابل توجهی از این عفونت ها ، راهکارهایی برای کاهش آلودگی سالمونلا در سراسر زنجیره تولید مرغ می تواند تأثیر این بیماری را کاهش دهد. هیچ واکسن دفع کننده وجود ندارد سالمونلا عفونت در انسان ، اما برنامه های واکسیناسیون برای مرغ و بوقلمون – در ترکیب با سایر مداخلات در مزرعه – به کاهش قابل توجه آلودگی برخی از گونه ها یا سروتیپ های زیادی که انسان از آنها بیمار می شود ، کمک کرده است. این پیشرفت دلگرم کننده است.
  • تلاش های م toثر برای جلوگیری از بیماری های منتقله از غذا ، نیازمند همکاری گسترده و بهبود یافته در کل سیستم ایمنی غذایی است تا اطمینان حاصل شود که عوامل بیماری زای نوظهور را می توان در اسرع وقت شناسایی و رسیدگی کرد. هماهنگی پیشرفته بین دست اندرکاران صنعت و بخش عمومی ، همراه با انتشار اطلاعات شناسایی و سایر داده های نظارتی که می توانند هشدارهای اساسی را ارائه دهند ، برای افزایش پاسخ ایالات متحده به خطرات جدید یا در حال رشد ایمنی غذایی بسیار مهم است. بدون چنین مراحل ، منابع غذایی آمریکایی به طور غیرقابل قبولی در برابر آلودگی با سویه های جدید باکتری ها و سایر عوامل بیماری زا آسیب پذیر خواهند بود.
  • سازمان غذا و دارو در 13 ژوئیه طرحی را برای برنامه های خود برای بهبود ایمنی مواد غذایی طی دهه آینده در میان تعدادی از چالش ها ، از جمله شیوع مکرر بیماری های سبزیجات برگ دار و تغییر در راه رسیدن مواد غذایی به مصرف کنندگان ، ارائه داد. این سند با عنوان “دوره ای جدید از ایمنی غذایی دقیق تر” بر نقش اصلی تجزیه و تحلیل علت ریشه (RCA) در ایجاد سیستم های قوی تر برای کاهش آلودگی و بیماری های انسانی تأکید می کند.
  • با توجه به گزارش اخیر سازمان غذا و داروی آمریكا ، بر اساس گزارش اخیر سازمان غذا و داروی آمریكا ، باكتریهای خطرناك E.coli كه در اواخر سال 2019 باعث سه شیوع بیماری منتقله از غذا شده است ، به احتمال زیاد از چرای گاو در نزدیكی مزارع با كاهو یا سبزیجات برگ دار ناشی می شوند. یافته های FDA روشن می سازد كه تولیدكنندگان ، پرورش دهندگان و م agenciesسسات محلی ، ایالتی و فدرال باید با هم كار كنند تا از آلودگی سبزیجات برگ دار از عوامل بیماری زا كه اغلب در مواد دامی مدفوع وجود دارد جلوگیری كنند. این مشکل ایمنی غذایی توسط یک صنعت یا تنظیم کننده قابل حل نیست.

وزیر کشاورزی تام ویلساک حمایت خود را ابراز داشت و گفت: “تجربه عمیق ساندرا در ایمنی مواد غذایی تعهد USDA را برای اطمینان از تامین ایمن و مطمئن مواد غذایی به مصرف كنندگان تقویت می كند و از ایمنی بازرسان گوشت فدرال و كارگران در سراسر زنجیره غذایی حمایت می كند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>