[ad_1]

حداقل 30 نفر در اواخر ژانویه پس از صرف غذا در یک رستوران در فنلاند بیمار شدند.

تحقیقات مقامات بهداشت عمومی در شهر کوکولا ، معروف به کارلبی ، سالمونلا را در پشت این بیماری یافت.

اولین عفونت در 27 ژانویه ثبت شد و از 29 ژانویه هیچ بیماری گزارش نشده است. شایعترین علائم شامل اسهال ، تب و درد شکم است.

رستوران سیگرید پس از مشکوک شدن به یک منقل ، تمیز و ضد عفونی شدیدی شد. عملیات در رستوران طبق معمول ادامه دارد.

محصول یخ زده مشکوک
سالمونلا در ابتدا در نمونه های غذایی و سطح مشاهده نشد. نمونه های اضافی در رستوران ، از کارکنان و از غذا گرفته شد.

نتایج اولیه نشان می دهد که منبع احتمالی عفونت یک محصول منجمد برای استفاده در آشپزخانه های تجاری است. یافته ها بعداً در ماه فوریه پس از انجام تحقیقات بیشتر تأیید خواهد شد. به گفته مقامات دولتی ، فروش محصول مربوطه در کشور به حالت تعلیق درآمده است.

دو شیوع مختلف سالمونلا در ماه دسامبر در فنلاند گزارش شد.

اولین شیوع در شهر رووانیمی 20 نفر را درگیر کرد ، اما هیچ منبعی یافت نشد. حادثه دوم در شهر میشلی منجر به هشت بیماری شد و علت آن کدو تنبل آلوده اسپانیا بود که برای سالاد استفاده می شد.

این تایپ در انستیتوی بهداشت و رفاه فنلاند (THL) انجام شد و موارد نیز به آژانس غذایی فنلاند (Ruokavirasto) گزارش شد. در سال 2019 ، 200 مورد از سالمونلوز در THL گزارش شده است ، که در آن عفونت در فنلاند به دست آمده است.

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. براساس CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند در معرض خطر بیشتری برای بیماری جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی که علائم عفونت سالمونلا را پیدا کرده است باید به دنبال مراقبت پزشکی باشد. افراد بیمار باید در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری سالمونلا به پزشکان خود بگویند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، بیشتر در معرض بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی قرار دارند. برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی از خود نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir