[ad_1]

St. Paul ، مستقر در MN ، J&J Distributing تقریباً 33 کیلوگرم سالاد آماده گوشت و مرغ و محصولات بسته بندی قابل تقلب را به خاطر می آورد لیستریا مونوسیتوژنز (Lm) ، مطابق با بخش خدمات ایمنی و بازرسی مواد غذایی وزارت کشاورزی ایالات متحده (FSIS).

سالادها و بسته بندی های کاملاً آماده که در قفسه پایدار نیست در 23 فوریه 2021 تولید و بسته بندی شده و در برچسب بسته بندی تاریخ فروش تا 28 فوریه 2021 قید شده است. محصولات زیر قابل انصراف هستند:

  • 9 اونس ظرف پلاستیکی “COBB SALAD” روی برچسب محصول.
  • 10 اونس ظرف پلاستیکی “از آنجا که زندگی خوشمزه است. tastebuds Bacon Lettuce بسته بندی گوجه فرنگی آووکادو ”روی برچسب.
  • 10 اونس ظرف پلاستیکی “از آنجا که زندگی خوشمزه است. tastebuds Turkey Ranch Club Wrap ”روی برچسب.
  • 10 اونس ظرف پلاستیکی “از آنجا که زندگی خوشمزه است. tastebuds Chicken Caesar Wrap »روی برچسب.
  • 12 اونس ظرف پلاستیکی “از آنجا که زندگی خوشمزه است. tastebuds سالاد مرغ به سبک جنوب غربی ”روی برچسب.
  • 12 اونس ظرف پلاستیکی به همراه سالاد مرغ به سبک برچسب جنوب غربی.

محصولاتی که باید برداشت شوند باید شماره استقرار ‘EST را داشته باشند. 38450 ”در داخل شاخص تأیید USDA. این اقلام به فروشگاههای مینه سوتا و ویسکانسین حمل می شد.

این آلودگی زمانی تشخیص داده شد که شرکت از آزمایشگاه شخص ثالث تأیید دریافت کرد که نمونه از سطح محصول تماس مثبت است Lm.

هیچ گزارش تأیید شده ای در مورد عوارض جانبی ناشی از مصرف این محصولات وجود ندارد. هر کسی که نگران آسیب یا بیماری است باید با ارائه دهنده خدمات بهداشتی تماس بگیرد.

مصرف غذای آلوده به Lm می تواند باعث لیستریوز شود ، یک عفونت جدی که عمدتا افراد مسن ، افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف و زنان باردار و نوزادان آنها را مبتلا می کند. افراد خارج از این گروه های خطر کمتر تحت تأثیر قرار می گیرند.

لیستریوز می تواند باعث تب ، دردهای عضلانی ، سردرد ، سفتی گردن ، گیجی ، از دست دادن تعادل و تشنج شود ، گاهی اوقات اسهال یا سایر علائم گوارشی وجود دارد. عفونت تهاجمی در خارج از دستگاه گوارش گسترش می یابد. در زنان باردار ، عفونت می تواند باعث سقط جنین ، تولد نوزاد مرده ، زایمان زودرس یا عفونت تهدید کننده زندگی نوزاد تازه متولد شده شود. علاوه بر این ، عفونت های جدی و گاه کشنده در افراد مسن و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند. لیستریوز با آنتی بیوتیک درمان می شود. افرادی که در معرض خطر هستند و علائم شبیه آنفولانزا را طی دو ماه پس از خوردن غذای آلوده تجربه می کنند ، باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشند و در مورد خوردن غذای آلوده به ارائه دهنده خدمات بهداشتی اطلاع دهند.

FSIS نگران است که ممکن است برخی از محصولات در یخچال های مصرف کننده باشد. به مصرف کنندگانی که این محصولات را خریداری کرده اند توصیه می شود آنها را مصرف نکنند. این محصولات باید دور ریخته یا به محل خرید بازگردانده شوند.

FSIS به طور منظم بررسی اثربخشی بارگیری را انجام می دهد تا تأیید کند که شرکت های توقیف کننده بارگیری را به مشتریان خود اطلاع می دهند و اقدامات لازم برای اطمینان از عدم دسترسی محصول دیگر به مصرف کنندگان انجام شده است. در صورت موجود بودن ، لیست (های) توزیع خرده فروشی در وب سایت FSIS به آدرس www.fsis.usda.gov/recalls منتشر می شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir