[ad_1]

USDA و خدمات ایمنی و بازرسی مواد غذایی (FSIS) ، با همکاری آژانس های بهداشت عمومی ، بیماری های منتقله از غذا مربوط به محصولات تنظیم شده توسط FSIS را بررسی می کند تا مشخص کند کدام محصولات خاص مردم را بیمار می کند تا این محصولات برای جلوگیری از بیماری های بعدی از تجارت خارج شود.

گزارش های سالانه شیوع ، خلاصه ای از اطلاعات شیوع بررسی شده در هر سال مالی ، از جمله تعداد شیوع ، عوامل بیماری زا ، محصولات ، بیماری ها و تعداد شیوع منجر به تشنج محصولات است. گزارش های سالانه همچنین درسهایی را که از بررسی همه گیری پس از عمل آموخته است ، برجسته می کنند.

در اینجا خلاصه ای از این یافته ها برای هر یک از سه سال مالی قبل از مالی 2020 وجود دارد:

2017
در طی سال مالی 2017 ، FSIS هشت مورد را با هماهنگی آژانس های بهداشت عمومی محلی ، ایالتی و فدرال بررسی کرد. حدود 300 بیماری و بیش از 100 بستری در این شیوع تحت تأثیر قرار گرفتند.

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ، شش مورد از این شیوع را به FSIS اطلاع داده اند. شش شیوع بیماری در بیش از یک کشور وجود دارد.

از هشت شیوع مورد بررسی FSIS در سال 2017 ، سالمونلا شایع ترین عامل بیماریزایی است و به دنبال آن STEC و لیستریا مونوسیتوژنز وجود دارد.

سروتیپ های موجود در شیوع سالمونلا در سال 2017 شامل Enteritidis ، Newport و I 4 ،[5]، 12: من: -. در میان شش شیوع سالمونلا ، گوشت گاو ، مرغ و گوشت خوک با بیماری در ارتباط هستند.

به دلیل کمبود اطلاعات در مورد شش شیوع سالمونلا ، FSIS نتوانست اقدامات بیشتری در مورد یک محصول انجام دهد یا اقداماتی را به مصرف کنندگان یا صنعت توصیه کند.

در طول سال مالی 2017 ، دو شیوع اضافی مورد بررسی قرار گرفت ، یکی ناشی از STEC و لیستریا مونوسیتوژنز.

2018
در طول سال مالی 2018 ، FSIS 16 مورد را با هماهنگی آژانس های بهداشت عمومی محلی ، ایالتی و فدرال بررسی کرد. حدود 1400 بیماری و بیش از 400 مورد بستری در بیمارستان شیوع یافته است.

شرکای دولتی در زمینه بهداشت عمومی اغلب FSIS را گزارش می دهند – در 9 مورد از 16 شیوع به 56.3٪ رسیده است. ده یا 62.5 درصد شیوع بیماری در بیش از یک کشور است.

از 16 شیوع بررسی شده توسط FSIS در سال مالی 2018 ، سالمونلا ، در 9 شیوع 56.3 ، شایع ترین پاتوژن است و پس از آن STEC (5 شیوع یا 31.3٪) ، کلستریدیوم و سالمونلا (هر یک). یا لیستریا مونوسیتوژنز (1 یا 6/3 درصد).

گوشت گاو با 6 شیوع 5/37٪ و پس از آن مرغ با 5 شیوع 31.3٪ مسئول است. آنها رایج ترین غذاهای مورد علاقه بودند.

سروتیپ های درگیر در شیوع سالمونلا در سال 2018 شامل Newport، I 4،[5]، 12: من: – ، خواندن ، Typhimurium ، Infantis ، Blockley و Enteritidis.

شیوع STEC توسط یک یا چند گروه گروه زیر ایجاد می شود: O157: H7 و O26.

شش یا 37.5٪ شیوع آن منجر به برداشت محصول شد. FSIS از مشاغل خواسته است محصولات مرتبط با شیوع را پس بگیرند.

2019
در طول سال مالی 2019 ، FSIS 16 مورد را با هماهنگی آژانس های بهداشت عمومی محلی ، ایالتی و فدرال بررسی کرد که شامل حدود 1000 بیماری و بیش از 175 بستری در بیمارستان بود.

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری 11 مورد شیوع ، 68.8٪ را به FSIS اعلام کردند. پانزده یا 93.8 درصد شیوع بیماری در بیش از یک کشور است.

از 16 شیوع مورد بررسی توسط FSIS در سال مالی 2019 ، سالمونلا مسئول 7 مورد ، یا 43.8٪ بود. این شایعترین پاتوژن است و پس از آن STEC با 6 کانون ، 5/37 درصد و لیستریا مونوسیتوژنز با 3 ، 8/18 درصد قرار دارد.

گوشت گاو در 6 شیوع ، یا 37.5٪ شرکت کرد ، در حالی که مرغ در 4 مورد ، یا 25.0٪ شرکت داشت. آنها رایج ترین غذاهای مورد علاقه بودند. سروتیپ های درگیر در شیوع سالمونلا در سال مالی 2019 شامل Blockley ، Enteritidis ، Newport ، Rissen و Schwarzengrund است.

شیوع STEC توسط یک یا چند گروه گروه زیر ایجاد می شود: O157: H7 ، O26 ، O103 و O121.

سه مورد از 18.8٪ شیوع منجر به توقیف محصولات شد. FSIS می خواهد مشاغل از محصولات مرتبط با شیوع بیماری خارج شوند.

جزئیات
کارکنان اپیدمیولوژی کاربردی دفتر علوم بهداشت عمومی پاسخ آژانس را در مورد شیوع بیماری های منتقله از طریق غذا ، که ممکن است شامل محصولات تنظیم شده توسط FSIS باشد ، هماهنگ می کند.

این شامل شیوع هایی است که شامل هر یک از چهار عامل بیماری زای غذایی است که معمولاً بر محصولات تحت تنظیم FSIS تأثیر می گذارد – سالمونلا ، که سم شیگا اشریشیا کلی (STEC) ، لیستریا مونوسیتوژنز (Lm) و کمپیلوباکتر تولید می کند.

FSIS اطلاعات اپیدمیولوژیک ، آزمایشگاهی و بازخورد را جمع آوری و ارزیابی می کند تا مشخص شود آیا ارتباطی بین یک محصول تنظیم شده توسط FSIS و بیماری های انسانی وجود دارد یا خیر.

  • اطلاعات اپیدمیولوژیک شامل جزئیاتی مانند غذاهایی که افراد بیمار خورده اند ، محل خرید این غذاها و محل زندگی آنها است.
  • اطلاعات آزمایشگاهی شامل مقایسه باکتری های نمونه های FSIS و نمونه های افراد بیمار برای بررسی وجود ژنتیکی مشابه یا ویژگی های مشابه است.
  • فعالیت های ردیابی ممکن است شامل مکان یابی ، به عنوان مثال ، فروشگاه های مواد غذایی ، اغذیه فروشی ها یا رستورانی که محصول در آن فروخته شده است یا منبع یک محصول ، مانند کشتارگاه یا فرآوری بازرسی شده توسط فدرال. بسته به شواهد جمع آوری شده در طول تحقیقات ،

FSIS ممکن است به میزان کافی در معرض قرار گرفتن اطلاعات و اطلاعات مربوط به محصول باشد تا بتواند یک یا چند اقدام برای جلوگیری از بیماری های اضافی انجام دهد. این اقدامات ممکن است شامل درخواست یک شرکت برای حذف محصول از بازار و صدور بیانیه مطبوعاتی مبنی بر اینکه این شرکت محصولات داوطلبانه مربوط به بیماری های انسانی را ضبط کرده است یا با صدور اطلاعاتی از نگرانی های احتمالی ایمنی مواد غذایی به مردم اطلاع داده شود. هشدار بهداشت عمومی

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir