سابقه ایمنی غذایی ویلسک پر از دستاوردها است ، و شاید یک یا دو بار


تحلیل و بررسی

تام ویلساک اکنون یکی از اعضای باسابقه کابینه است که به عنوان وزیر کشاورزی خدمت می کند و اکنون رئیس جمهور منتخب جو بایدن می خواهد ویلساک مجدداً به عنوان آن وزیر خدمت کند ، جلسه ای که رئیس سابق USDA را برای هرگونه بازرسی ، از جمله سابقه ایمنی مواد غذایی.

ایمنی غذا یکی از مأموریت های مهم USDA است ، با خدمات ایمنی و بازرسی مواد غذایی (FSIS) ، وظیفه ارائه خدمات بازرسی برای فرآوری گوشت و مرغ ، همراه با تولید صدف و ماهی را دارد. FSIS سالانه حدود 1 میلیارد دلار برای ایمنی مواد غذایی هزینه می کند. j آژانس حدود 10 هزار کارمند دارد که بیشتر آنها برای بازرسی از م privateسسات خصوصی تنظیم شده توسط FSIS منصوب می شوند.

ویلساک پیش از اولین انتصاب خود به عنوان وزیر کشاورزی ، فرماندار آیووا بود که مسئولیت ایمنی غذا ، از جمله بازرسی از رستوران را داشت. او رستوران تیلور را در مارشال تاون ، آیووا ، به دلیل ظروف پخت و پز که برای تهیه ساندویچ گوشت شل Maid-Rite استفاده می شد ، رد کرد و مراقبت های غیرمعمول انجام داد. Maid-Rites از دهه 1920 مورد علاقه های آیووا بوده است.

ظروف اصلی دارای نقص طراحی بودند که باعث آلودگی متقابل می شد. هنگامی که ویلساک دفتر فرمانداری را ترک کرد ، ایالت از امتناع عقب نشینی کرد ، و خدمتکار تیلور در بازرسی های خود پس از ویلساک تخلفات قرمز دریافت کرد. حدود 5 سال طول خواهد کشید تا وضعیت ایمنی مواد غذایی برطرف شود.

بر اساس امتناع ویلساک ، طبق گفته بازرسان ، تیلور مشتریان خود را در معرض “غذاهای حیوانی خام که به اندازه کافی از غذاهای آماده یا آماده برای غذا جدا نشده اند” قرار می دهد.

هنگامی که وی برای اولین بار وزیر کشاورزی شد ، ویلساک مجبور شد به رئیس جمهور اوباما در تعیین معاون وزیر امور خارجه USDA برای ایمنی غذا کمک کند. این دفتر تحت قانون سازماندهی مجدد USDA در سال 1994 تأسیس شده است. این نیاز به تعیین رئیس جمهور و تأیید سنای ایالات متحده دارد. این بالاترین سطح ایمنی مواد غذایی در دولت فدرال است. معاون وزیر ایمنی غذا دولت ایالات متحده را در زمینه ایمنی غذایی بین المللی رهبری می کند.

انتصاب اوباما به عنوان دکتر الیزابت هاگن در آگوست 2010 توسط سنای آمریکا تأیید شد. وی افسر ارشد پزشکی USDA بود. دستاوردهای ایمنی غذایی در دوره هاگن قابل توجه بود و ویلساک مطمئناً در این اعتبار مشارکت داشت. کار برجسته ترین هاگن در اعلام شش سویه اضافی E. coli و نیاز به برچسب گذاری مکانیزه گوشت گاو بود. همچنین استانداردهای عملکرد سالمونلا برای طیور را به روز کرد و اولین استاندارد در نوع خود را برای کمپیلوباکتر معرفی کرد.

تمام این دستاوردها در زمینه ایمنی غذایی بر روی ساعت Vilsack مشاهده می شود.

هاگن USDA را در دسامبر 2013 به سمت بخش خصوصی ترک کرد. اوباما انتصاب جدیدی را به سمت معاون وزارت بهداشت USDA برای امنیت غذایی تعیین نکرد. برایان رونهلم ، معاون معاون هاگان ، در آن نقش ادامه داد و مدیر FSIS ، آل المانزا ، به عنوان معاون وزیر منصوب شد و مسئولیت های خود را در USDA افزایش داد.

در آن زمان ، برخی از مدیران ارشد FSIS گفتند اخبار ایمنی مواد غذایی بدون معاون وزیر ایمنی غذایی تأیید شده ، آنها نمی توانستند به طور موثری با ویلزاک طرح کنند.

افراد دیگری که با سالهای ویلساک آشنا هستند می گویند که وزیر امور خارجه کاملاً به ایمنی مواد غذایی متعهد بوده و راهنمایی های مهمی در نظارت بر به روزرسانی های مهم ایمنی مواد غذایی ارائه داده است. آنها تلاش ها برای تشدید الزامات نظارتی و افزایش تعامل مصرف کنندگان با اقدامات ایمنی غذا را برجسته می کنند. ویلساک همچنین به تسهیل تغییرات عملیاتی کمک کرد که غذاهای غیر ایمن را از تجارت باز نگه دارد ، از جمله استفاده از روش های پیشرفته آزمایش ، تمرکز بیشتر برچسب گذاری نامناسب و روند علمی دقیق تر.

به طور خلاصه ، دستاوردهای ایمنی غذایی ویلسک شامل موارد زیر است:

  • ممنوعیت سویه های اضافی E. coli (STEC) تولید کننده shiga-toxin – قبل از دولت اوباما ، فقط سم شیگا تولید کننده E. coli O157: H7 زنا محسوب می شد. سایر STEC ها ، از جمله E. coli O26 ، O103 ، O45 ، O111 ، O121 و O145 – که در آن اغلب به عنوان سویه های Big Six STEC شناخته می شوند – همانند تقلبی O157: H7 نیستند. در سال 2011 ، Ch. ویلساک نقش مهمی در ایجاد سیاست تحمل صفر برای محصولات گوشت گاو خام که حاوی این شش نوع هستند ، بازی می کند.
  • استانداردهای کاهش پاتوژن برای محصولات گوشت مرغ که اغلب خریداری می شود – در سال 2016 ، USDA اولین استاندارد کاهش پاتوژن در نوع خود را برای قطعات مرغ ، از جمله سینه مرغ و بال صادر کرد. در حالی که از سال 1996 استانداردهای عملکردی برای مرغهای کامل وجود دارد ، این استانداردها برای افزایش سطح سالمونلا که ممکن است هنگام پردازش پرندگان به قطعاتی که بطور معمول در فروشگاهها فروخته می شوند ، وجود ندارد ، که 80 نشان می دهد درصد مرغی که برای خرید موجود است. ایجاد این استاندارد جدید برای قطعات مرغ باعث کاهش قرار گرفتن در معرض سالمونلا و کمپیلوباکتر می شود و احتمال بیماری های ناشی از غذا را کاهش می دهد.
  • سیاست آزمایش و نگهداری – در سال 2012 ، USDA شركتهاي گوشت و مرغ را ملزم كرد تا تمامي محصولات آزمايشگاهي را تا پايان آزمايشات ميكروبي و شيميايي براي خطرات مضر نگهداري كنند. اجرای این سیاست آزمایش و نگهداری باعث جلوگیری از تعدادی برداشت و به میزان قابل توجهی مصرف کنندگان در معرض محصولات گوشتی خطرناک قرار گرفت.
  • برچسب زدن گوشت لطیف مکانیکی – وقتی فرآورده گوشتی از نظر مکانیکی نرم می شود ، با سوزن یا تیغه های کوچک سوراخ می شود که می تواند عوامل بیماری زا را از سطح داخل هل دهد و به گونه ای ساخته می شود که از سایر محصولات گوشتی متفاوت ، غیر قابل تشخیص است. در سال 2016 ، USDA شرکت های گوشتی را ملزم به افشای اینکه آیا یک محصول از نظر مکانیکی نرم شده است تا خطر احتمالی مصرف کنندگان را برجسته کند و اطمینان حاصل کند که آنها از نحوه به حداقل رساندن این خطر از طریق پخت مناسب آگاه هستند.

سوابق ایمنی غذایی ویلسک همچنین شامل فن آوری های مدرن و سیستم های ردیابی و گزارشگری داخلی ، همکاری های بین آژانس های پیشرفته و معرفی ابزارهای مصرف کننده گرا برای کمک به محافظت از خانواده ها در برابر بیماری های ناشی از غذا است.

یک متخصص ملی ایمنی مواد غذایی گفت: “مردم نباید رویکرد دست کم گرفته شده او را با کمبود دانش یا دلسوزی نسبت به ایمنی غذایی صادر شده اشتباه بگیرند.” “تجربه قبلی او در USDa شروع قابل توجهی به او می دهد و به او این امکان را می دهد تا درسهایی را که از دوره قبلی خود آموخته است برای حل مشکلات مهم در انتظار ، از جمله سرعت خط استفاده کند.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>