رشد مشاغل داخلی نگرانی های ایمنی جدیدی را در بین همه گیر ایجاد می کند


یک گروه غیرانتفاعی صدای خود را به گروهی از نگرانی های فزاینده درباره ایمنی در مورد رشد مشاغل فعال در خارج از خانه های مردم افزوده است.

بنیاد تحقیقات آلرژی ناتاشا اظهار داشت: برای رسیدگی به این مسئله که در طی شیوع ویروس کرونا بیشتر مورد توجه قرار گرفت ، مداخله فوری دولت در مورد استانداردهای ایمنی مواد غذایی مورد نیاز است.

این بنیاد توسط والدین ناتاشا ادنان-لاپاروس تأسیس شد که در سال 2016 پس از واکنش آلرژیک به دانه کنجد در یک باگت درگذشت. این امر به قانون جدیدی در زمینه برچسب گذاری موسوم به قانون ناتاشا کمک کرده است که از اکتبر در انگلستان اجرا می شود.

موضوع غذای خانگی فروخته شده در شبکه های اجتماعی چند سال پیش توسط مجله تجاری The Grocer پوشش داده شد و بنیاد اعلام کرد که این موضوع را پس از تحقیقات BBC در سال 2020 با آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) مطرح کرده است. موارد برجسته در این ماه. هر دو بار ، FSA گفت که “نگران است”.

کار خوب معکوس می شود
داده های FSA و یک سیستم ثبت نام آنلاین که تقریباً 200 مقام محلی استفاده کرده اند نشان می دهد که 44٪ از مشاغل غذایی از اولین محاصره همه گیر در خانه شروع شده اند.

تانیا Ednan-LaPerouse ، بنیانگذار بنیاد ناتاشا ، گفت: ظهور دهها هزار خانه و آشپزخانه تاریک در طی بیماری همه گیر COVID-19 نگرانی های مربوط به ایمنی مواد غذایی را ایجاد کرده است ، به ویژه برای دو میلیون نفر در انگلیس که آلرژی غذایی دارند.

“ما عمیقاً نگرانیم که بسیاری از کارهای خوب در زمینه ایمنی آلرژن ها طی چند سال گذشته با رشد مشاغل تحت نظارت ضعیف ، حتی اگر هرگز ، متوقف شده باشد. بسیاری از آشپزخانه های جدید موفق به ثبت نام در مقامات محلی نمی شوند. “

“دیگران ، حتی در صورت ثبت نام ، بازرسی بهداشت فیزیکی دریافت نمی کنند ، زیرا گوشه گوشه به معنای بازدیدهای ویدئویی مجازی است. در تمام این مدت ، بازرسان بهداشت ، که گویا در صف مقدم مقابله با استانداردهای بهداشتی ضعیف هستند ، از نظر تعداد و منابع بسیار کم هستند.

“اما ما به مداخلات وزیران ، قوانینی برای اطمینان از تنظیم ، بازرسی و ارزیابی مشاغل و تعهدی فوری برای افزایش منابع ایمنی مواد غذایی نیاز داریم. هزینه شکست بسیاری از خانواده ها بسیار زیاد خواهد بود. “

این می تواند افراد را بیمار کند
موسسه Chartered Health Environment (CIEH) گفت شرکت ها اغلب از طریق رسانه های اجتماعی و سایر شبکه ها و برنامه های غیررسمی فروش می کنند. بسیاری از آنها به عنوان مشاغل غذایی ثبت نام نمی کنند ، بنابراین مقامات محلی نمی توانند استانداردهای بهداشتی و تغذیه ای آنها را بررسی کنند.

به گفته نهاد عضو بهداشت محیط ، همه گیری در حال حاضر مقامات محلی و تیم های بهداشت محیط را تحت فشار قرار داده است که منابع نزدیک به نقطه شکست است.

در جلسه FSA در اواخر سال گذشته ، شنیده شد که مشاغل پر خطر می توانند یکی از بازرسی های خود را از دست بدهند تا مقامات محلی بتوانند از پس مانده های ناشی از همه گیری برآیند.

جولی برات ، رئیس CIEH ، گفت که فقط به این دلیل که مردم ممکن است بیماری های ناشی از غذا را به دلیل همه گیری بیماری به پزشک عمومی خود گزارش ندهند ، به معنای وقوع آن نیست.

“COVID تنها چیزی نیست که باعث مرگ افراد می شود ، همچنین مسمومیت غذایی و مواد آلرژی زا. بسیاری از این مشاغل جدید غذایی تولیدکنندگان کوچک با محدودیت محدود هستند. آنها شیوع زیادی در مسمومیت غذایی ایجاد نخواهند کرد ، اما همه احتمال بیماری وجود دارد. این فقط مربوط به پذیرایی نیست ، بلکه در مورد چگونگی بسته بندی ، برچسب گذاری و حمل و نقل مواد غذایی است. او کل زنجیره غذایی را در نظر می گیرد. وی گفت: “افزودن مواد غذایی تأیید نشده به این شبکه خطرات واقعی را ایجاد می کند.”

برات گفت که کار با این تولیدکنندگان مواد غذایی ، به ویژه تولیدکنندگان کوچک ، ضروری است تا آنها بتوانند برای اولین بار با آن مقابله کنند.

“بهترین راه برای انجام این کار این است که شرکت های جدید قبل از افتتاح در مقامات محلی ثبت نام کرده و با تیم های بهداشت محیط خود صحبت کنند. به این ترتیب ، آنها می توانند با اطمینان و آرامش روانی باز کنند که از جوامع محلی خود بدون آسیب رساندن به آنها حمایت می کنند. “

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>