[ad_1]

مهم نیست که شرکت های تولیدکننده محصولات غذایی و آشامیدنی چه محصولی تولید می کنند یا رشد می کنند ، آنها یک هدف ساده و متحد کننده دارند: تهیه کالای بی خطر برای مصرف کنندگان.

با این وجود ، روش دستیابی شرکت های مواد غذایی و آشامیدنی به همان اندازه محصولات ارائه شده به مشتریان متنوع است. برنامه ها و مقررات مختلف تولیدکنندگان و تأمین کنندگان کالا را به سمت فرآیندهای ایمنی مواد غذایی در کارخانه ها و بسته بندی ها هدایت می کنند. این موارد شامل قانون مدرنیزاسیون ایمنی غذا ، کالیفرنیا / آریزونا ، توافق نامه های بازاریابی برگ سبز ، طرح جهانی ایمنی مواد غذایی (GFSI) ، کنسرسیوم خرده فروشی انگلیس و استانداردهای عملکرد خوب کشاورزی است.

یک شرکت تولید مواد غذایی یا آشامیدنی بسته به تنوع تولیدی که دارد ، حتی ممکن است روش های ایمنی داخلی داخلی مختلفی داشته باشد. به عنوان مثال ، FSMA سازمان غذا و دارو ، قوانین سختگیرانه تری را برای ردیابی برخی ماهی ها و پنیرها ، تخم مرغ ، محصولات تازه بریده شده ، سبزیجات برگ دار و سایر میوه ها و سبزیجات ارائه می دهد.

با افزایش مقررات ایمنی غذایی – و تقاضای مشتری برای پیروی از برنامه های مختلف – افزایش می یابد ، بنابراین نیاز به جمع آوری ، ذخیره و اشتراک اطلاعات با تنظیم کنندگان و شرکای زنجیره تأمین افزایش می یابد.

شرکت های بیشتری به منظور کنترل نظارت بر ایمنی مواد غذایی و همچنین جمع آوری داده های مورد استفاده برای افزایش کارایی کلی کارخانه های تولید و انبارهای بسته بندی ، به نرم افزار مدیریت کارخانه روی آورده اند.

برای اطلاعات بیشتر روی تصویر کلیک کنید.

همان ، اما متفاوت است
نرم افزار SafetyChain ، تهیه کننده نرم افزار مدیریت گیاهان ، مستقیماً با مدیران شرکت و پرسنل کارخانه کار می کند تا سیستم عامل ها را متناسب با نیازهای تولید کنندگان بسته بندی مواد غذایی ، نوشیدنی و مصرف کننده بسته بندی کند.

باری ماکسون ، مدیرعامل و بنیانگذار SafetyChain ، گفت: معاون کیفیت مشتری یک بار چیزی را بیان کرد که روند و تنظیمات SafetyChain را برای مشتریان جدید تأکید می کند: همه شرکت های مواد غذایی و آشامیدنی همان کار را می کنند – متفاوت.

این همان جایی است که معمار راه حل SafetyChain ، برندون رایت ، از آن ناشی می شود.

رایت گفت: “من قصد دارم که با آنها از امکانات استفاده کنم و سعی کنم بفهمم روند آنها چگونه کار می کند ، چگونه این روند ایجاد چیزها با مردم ارتباط برقرار می کند و این دو قسمت چگونه با داده ها ارتباط برقرار می کنند.” “چگونه این داده ها را جمع آوری کنیم ، چه ایمنی غذا ، مدیریت فرایند یا انطباق؟”

این فرآیند ، که SafetyChain آن را “طراحی” می نامد ، ستون فقرات پلت فرم را با فرمهایی پیکربندی می کند که از دریافت تا درجه حرارت ردیابی ، محصول نهایی ، بررسی های نگهداری و بهداشتی و اقدامات اصلاحی انجام شده در صورت عدم رعایت پارامترها را پوشش می دهد.

ماكسون اول گفت: “(شركت ها) می توانند فرم های خاص خود را برای جمع آوری داده ها و داده های روند بنا به خواسته و نیاز خود ایجاد كنند ، زیرا شخصی كه مخلوط ویژه روغن زیتون را درست می كند ، اندازه آن را متفاوت از شخصی كه زغال اخته را در این زمینه جمع می كند اندازه گیری خواهد كرد.”

طبق گفته ماکسون ، زمانی که سیستم عامل نیروگاه فعال و در حال اجرا بود ، “ما از قبل زیرساخت بزرگی را که برای حفظ عملکرد در زمان واقعی نیاز دارید ، درک کردیم ، در مورد انطباق فکر کردیم ، در مورد پشتیبان گیری از داده ها ، نحوه کار کردن ، اگر WiFi در دسترس نیست ، برای امنیت ، نیازهای عملیاتی و سهولت استفاده برای کارگران خط تولید. “

در طی یک وبینار SafetyChain اخیر که شامل استفاده از نرم افزار مدیریت گیاه از Blue Bell Creameries است ، تولید کننده لبنیات روند ایجاد پروژه ای را که شامل تصویب این سیستم عامل است بیان کرد.

“در حالی که ما در حال ساخت این فرم ها بودیم و آموزش ها را انجام می دادیم و افراد بیشتری را جذب می کردیم ، (کارمندان) در واقع این را خریدند و به من مراجعه کردند و گفتند ،” هی ، ما می توانیم این کار را انجام دهیم یا آن را تغییر دهیم ، آن را آسان تر و موثر تر کنیم ، “جوش کالیچ ، مدیر ایمنی مواد غذایی و بل بل بل ، در وبینار 23 مارس گفت:” بنابراین ما تخفیف های بسیار بیشتری نسبت به آن دریافت کردیم.

کالیچ پیشنهاد می کند که شرکت ها شامل کارمندانی باشند که از پتانسیل داده در طول فرایند برنامه ریزی هیجان زده هستند. وی گفت: بازخورد فرم های متناسب با نیازهای امکانات خاص مهم است.

وی گفت: “من مردی را انتخاب کردم که اشکال را خیلی خوب می دانست و نسبت به او بسیار پرانرژی و بسیار مثبت بود.” ” . . بزرگترین چیز جذب مردم است. قوی ترین افراد خود را پیدا کنید ، افرادی که می خواهند با او کار کنند. “

رایت گفت ، سیستم عامل کارخانه برای تغییر و یا تغییر نیاز تولیدکنندگان به روز شده یا اضافه شده است ، این امر بسیار مهم است زیرا فناوری اجازه می دهد پیشرفت ها با سرعت بیشتری اجرا شود.

وی گفت: “روزهای” این روشی است که ما همیشه انجام داده ایم “دیگر نیست.” “اکنون این” چگونه می خواهیم این کار را انجام دهیم؟ “

پایداری
با توجه به علاقه مصرف کنندگان به روش تولید و فرآوری محصولات شرکت های بسته بندی مواد غذایی ، آشامیدنی و مصرفی ، تولیدکنندگان از رد پای کربن ، میزان استفاده از منابع و میزان تولید زباله ردیابی می کنند.

گزارش های پایداری بیشتر در تأمین شفافیت مشتریان و مصرف کنندگان رایج است. رایت گفت اگر سازنده آن را در روند برنامه ریزی بگنجاند ، سیستم عامل های مدیریت نیروگاه همچنین می توانند اطلاعات پایداری را در حمایت از اقدامات ESG جمع آوری کنند.

رایت گفت: “ما واقعاً اینجا هستیم تا این شرکت ها را قادر به استفاده از اطلاعاتی که اتفاق می افتد ، کنیم.” “اگر آنها بتوانند نحوه فیلمبرداری آن را بفهمند ، ما می توانیم این کار را انجام دهیم.”

به عنوان مثال ، ماکسون گفت ، لبنیات می توانند منابع را در زمان واقعی کنترل کنند.

وی گفت: “اگر شما پردازنده شیر هستید و در حال انجام فرآیندی (تمیز در محل) هستید ، مقدار زیادی آب و برق را در این فرآیند قرار می دهید.” “فقط با توانایی اندازه گیری داده ها در زمان واقعی ، می توانید به اپراتور کمک کنید تا این فرآیند را اصلاح کند تا مصرف آب کاهش یابد و هزینه های برق شما کاهش یابد.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir