[ad_1]

تجدید چاپ شده توسط بیل مارلر کاملاً بدون اجازه از ستون تایم یورک در The Packer.

وکیل ایمنی مواد غذایی بیل مارلر چند هفته پیش در کنفرانس سازمان غذا و دارو با ارسال پست در شبکه های اجتماعی به شدت ظاهر خود را تبلیغ کرد. وی در نشریه خود ، ایمنی ایمنی اخبار ، از رئیس جمهور بایدن خواست كه رهبران FDA را به دیدار ماكایلا و لوكاس ، دو كودك مبتلا به شیوع بیماریهای منتقله از غذا ، وادار كند. لوکاس و مارلر همچنین مرکز گزارش اخبار تحقیقاتی قدیمی بودند که آخر هفته گذشته توسط شرکت پخش تلویزیونی کانادا تکرار شد.

بدون تردید ، نگاه کردن به داستان افراد – به ویژه کودکان – که از بیماری های غذایی رنج برده اند دشوار است. مارلر هم در ستون FSN خود و هم در اخبار تحقیقاتی CBC از این موضوع نهایت استفاده را برد. متأسفانه ، نه مارلر و نه خبرنگار تحقیقی چیزی در مورد تلاش های صنعت کاهو برای جلوگیری از شیوع بیماری هایی که باعث بیماری لوکاس می شود ، ذکر نمی کنند.

بگذریم ، آقای مارلر با گفتن داستانی که بچه های کوچک قربانی می شوند ، کشاورزان کاهو خبیث هستند و او شخصیت را بازی می کند ، درآمد زیادی کسب کرده است.

صادقانه بگویم ، تمایل بیل مارلر به شکایت از شرکت های مواد غذایی تأثیر واقعی و قابل توجهی در امنیت منابع غذایی ما داشته است. هیچ کس نمی خواهد تحت پیگرد قانونی قرار گیرد و بسیاری از شرکت ها اقدامات خود را برای جلوگیری از این مسئله پاکسازی کرده اند.

همچنین به اعتبار وی ، مشارکت مارلر در کنفرانس اداره غذا و دارو با جنیفر مک اینتایر از اتحادیه تازه غذای تازه متحده ، تلاش صادقانه ای برای کمک به کشف تلاشهای انجام شده توسط صنعت پیشگیری از شیوع بود.

اما آیا اگر همه بتوانند نوع اطلاعاتی را که جنیفر در این کنفرانس ارائه می دهد ، بشنوند ، عالی نخواهد بود؟ آیا دانستن مواردی از قبیل:

  • آخرین چیزی که کشاورزان کاهو می خواهند این است که مردم از محصول خود بیمار شوند.
  • تولید کنندگان کاهو در کالیفرنیا و آریزونا به عنوان بخشی از یک برنامه سختگیرانه ایمنی مواد غذایی معروف به LGMA گرد هم آمدند.
  • بر اساس این برنامه ، کشاورزان باید اقدامات ایمنی غذایی مورد نیاز را دنبال کنند که بسیار سختگیرانه تر از موارد مندرج در قوانین ایمنی غذایی فدرال برای سایر محصولات است. اقدامات لازم شامل آزمایش اجباری آب است.
  • حسابرسان دولتی سالانه حدود چهار بار از مزارع عضو LGMA بازدید می کنند تا مطمئن شوند که آنها همه روش های لازم را دنبال می کنند.
  • تولید کنندگان سبزیجات در چرخه بهبود مستمر برای بهبود شیوه های ایمنی مواد غذایی در مزارع خود هستند.

سالادهای سبز برای درک بهتر ایمنی مواد غذایی در مزرعه از طریق مرکز ایمنی محصول میلیونها دلار سرمایه در اختیار دارند.

بیل مارلر و بسیاری از مقامات FDA این موضوع را می دانند. آنها برای دیدن برنامه های LGMA فعلی در کالیفرنیا و آریزونا بودند. در مکالمات شخصی خود با آنها بازخورد مثبت زیادی دریافت کردیم. اما همین کافی است. بندرت می شنویم که کسی در مورد تلاش های کاهو برای پایان شیوع اظهارات علنی کند.

جای تأسف دارد زیرا ما معتقدیم که والدین لوکاس پارکر باید بدانند که از زمان شیوع E. coli که پسران آنها را آزار داده است ، صنعت سبزیجات برگی کالیفرنیا و آریزونا اقدامی انجام داده است. به دلیل لوکاس است که نیازهای جدید و حتی سختگیرانه تری در صنعت کاهو وارد شده است تا اطمینان حاصل شود که آب مورد استفاده در کشت سبزیجات برگ همیشه برای استفاده ایمن است.

والدین لوکاس نیز باید بدانند که تولیدکنندگان کاهو هنوز به پایان نرسیده اند. تمام روش های ایمنی مواد غذایی موجود در برنامه ما بررسی و به روز می شوند. این شامل اقدامات ایمنی اضافی برای جلوگیری بیشتر از آلودگی مزارع گلخانه ای توسط حیوانات اطراف است.

تولید کنندگان کاهو در کالیفرنیا و آریزونا متمرکز بر این هستند که تمام تلاش خود را برای جلوگیری از شیوع بیماری انجام دهند.

ما خوشحالیم که زمینه های خود را در هر زمان به روی رئیس جمهور ، برای هر یک از اعضای دولت وی ، برای رسانه ها یا آقای مارلر باز می کنیم. ما می خواهیم مردم ببینند که واقعاً در یک مزرعه کاهو چه اتفاقی می افتد.

وقتی صحبت از بلاغت در مورد ایمنی سبزیجات برگ دار می شود ، شروع به تغییر داستان واقعا مهم است. همه خواهان پایان یافتن بیماری های ناشی از غذا هستند. درک حقایق آنچه که صنعت سبزیجات برگ دار در حال حاضر برای جلوگیری از بیماری انجام می دهد ، به این معنی است که همه ما می توانیم بر محاسبه اقدامات اضافی برای جلوگیری از این شیوع تمرکز کنیم.

تیم یورک مدیر عامل توافق نامه سبز برگ کالیفرنیا است.

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir