[ad_1]

بعد از هشت ماه به عنوان رئیس ستاد خدمات ایمنی و بازرسی مواد غذایی USDA (FSIS) ، مدیر پاول کیکر احتمالاً مانند PT Barnum احساس می کند.

جلسات کیکر با افراد خارج از دولت فدرال به قدری مکرر و متعدد است که برنامه او باید مانند یک سیرک سه حلقه ای احساس شود.

فقط یک سری از جلسات تقویم عمومی Kiecker را در نظر بگیرید که تا اکتبر در وب سایت FSIS منتشر شده است:

در 13 اکتبر ، او “چندین به روزرسانی عملیاتی” از چندین مدیر ارشد شرکت تایسون فودز انجام داد. در 20 اکتبر ، مدیر FSIS در مورد پیشنهاد 12 کالیفرنیا با وکلای هلند و نایت ملاقات کرد ، که این می تواند بر بازار خوک در ایالات غربی تأثیر بگذارد. از نمایندگان تنظیم کنندگان USDA دعوت شد تا روز آینده تجربه فعلی خود را با COVID-19 به اشتراک بگذارند.

جلسات FSIS فقط از طریق تلفن برگزار می شود.

Kiecker و دیگر مدیران FSIS نیز در اول اکتبر در یک کنفرانس با باب اوگرن و دیو پرمو از بیرکو و میندی برشیرز معاون وزیر ایمنی غذا شرکت کردند. موضوع در مورد فن آوری های جدید در بخش پروتئین بود.

Brashears همچنان در تماس تلفنی با خبرنگاران IEG Policy ، Meatingplace و اخبار ایمنی مواد غذایی ، همراه با جلسات ماهانه سهامداران مصرف کننده و صنعت.

کیکر در فوریه گذشته مدیر FSIS شد. وی در ماه مه 2018 به عنوان معاون مدیر FSIS منصوب شد و تا ژانویه 2019 سمت سرپرست اداره آژانس را بر عهده داشت.

وی در طی 30 سال حضور در FSIS ، متعهد به یک چشم انداز قوی برای بهداشت عمومی است که او را راهنمایی می کند تا فرصت ها را برای بهبود ، مدیریت منابع و دستیابی به اهداف ایمنی غذا برای جلوگیری از بیماری های منتقله از غذا ، شناسایی کند. پیام USDA.

از زمان پیوستن به FSIS در سال 1988 به عنوان بازرس مواد غذایی ، کیکر تعدادی از نقش ها را در آژانس داشته است ، از جمله معاون دستیار مدیر دفتر عملیات میدانی. وی پس از خدمت به عنوان مدیر منطقه در Springdale ، AR و Madison ، WI ، و معاون مدیر منطقه در Madison ، WI به واشنگتن رفت تا به عنوان تنظیم کننده اجرایی عملیات نظارتی خدمت کند. تجربه کیکر در FSIS همچنین شامل کار با دفتر تحقیق ، اجرا و ممیزی است ، جایی که او به عنوان بازپرس اجرای قانون و به عنوان ناظر اجرای قانون کار می کرد.

FSIS آژانس تنظیم کننده بهداشت عمومی است که مسئولیت اطمینان از سالم بودن ، مفید بودن محصولات تجاری گوشت ، مرغ و تخم مرغ در ایالات متحده ، مفید و دارای برچسب گذاری و بسته بندی مناسب را دارد. FSIS با نزدیک به 10 هزار کارمند و بودجه سالانه در محدوده 1 میلیارد دلار ، کارکنان بازرسی را در 6200 مرکز کشتار گوشت و مرغ در کشور استخدام می کند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir