[ad_1]

رهنمودهای بهداشتی برای کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در هنگام تولید سبزیجات منجمد منتشر شده است.

کار پس از شیوع ذرت شیرین منجمد تولید شده توسط Greenyard در مجارستان آغاز شد. این حادثه حداقل 54 فرد مبتلا به لیستریوز را در استرالیا ، فنلاند ، سوئد ، دانمارک ، اتریش و انگلستان تحت تأثیر قرار داد. از سال 2015 تا 2018 10 مورد مرگ وجود داشت. این اولین موردی بود که شیوع لیستریوز در اروپا با سبزیجات منجمد شده سریع مرتبط بود.

PROFEL ، انجمن اروپایی تولیدکنندگان میوه و سبزی ، در حال حاضر آگاهی از سند جدید را افزایش می دهد. هدف این است که با مشاوره به شرکت های انجماد سبزیجات در مورد چگونگی کنترل لیستریا در تولید سبزیجات منجمد شده سریع و ارائه اطلاعات تجاری و تجاری به مصرف کنندگان در مورد نحوه نگهداری ، ذوب و آماده سازی سبزیجات منجمد ، اطمینان از ایمنی مصرف کننده اطمینان حاصل کنیم. .

این توصیه ها شامل شیوه های خوب و برنامه های اولیه ، یک نقطه کنترل حیاتی برای تجزیه و تحلیل خطر (HACCP) ، نمونه برداری از محیط زیست و ارتباطات خطرناک با مصرف کنندگان است. این شامل مدیریت تولید و ایمنی غذایی سبزیجات منجمد شده سریع ، از مواد اولیه گرفته تا محصولات نهایی بسته بندی شده است.

حمایت اتحادیه اروپا
این محصولات را می توان به صورت محصولات منفرد یا مخلوط با سایر سبزیجات منجمد فروخته و یا با سایر محصولات مانند برنج ، ماکارونی ، سس ، ماهی یا گوشت منجمد سریع ترکیب کرد.

این رهنمودها در بخش “ایمنی زیستی زنجیره غذایی” کمیته دائمی گیاهان ، حیوانات ، غذا و خوراک در ماه نوامبر تصویب شد. در جلسه اکتبر این گروه ، هلند و لتونی درخواست وقت اضافی برای بررسی تغییرات ایجاد شده با کارشناسان خود را دادند.

آنها توسط بخش سبزیجات منجمد اروپا با دانشگاه گنت و همچنین توسط کمیسیون اروپا و کشورهای عضو تهیه شده اند. این مشاوره همچنین شامل Copa Cogeca ، انجمن غذای سرد ، EuroCommerce ، FoodDrinkEurope ، Freshfel و BEUC بود.

آزمایشات چالش برانگیز روی انواع سبزیجات منجمد رشد لیستریا مونوسیتوژنز را در هنگام ذوب و تبرید نشان داد.

سبزیجات منجمد و منجمد باید برای مصرف نامناسب تلقی شوند (nRTE). این دستورالعمل ها توصیه می کند که دستورالعمل های آشپزی ، ذوب و نگهداری روشن به کاربران و مشتریان B2B اطلاع داده شود. ارتباطات و اطلاعات مربوط به ریسک برای مصرف کنندگان سبزیجات منجمد شده سریع باید استفاده صحیح را برای جلوگیری از سو abuse استفاده احتمالی نشان دهد.

مایکل ماینز ، رئیس PROFEL ، گفت: “این دستورالعمل ها سنگ بنای واقعی شرکت های انجماد سبزیجات هستند و تعهد این بخش را برای ایمن سازی مواد غذایی ما نشان می دهند. آنها از شرکتهایی پشتیبانی می کنند که می توانند از آنها به عنوان نقطه شروع سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی ، روشهای خوب و اصول HACCP استفاده کنند. “

تغییر در قانون؟
در همین حال ، آخرین سمینار آزمایشگاه مرجع اتحادیه اروپا (EURL) و آزمایشگاه های مرجع ملی (LRL) برای لیستریا مونوسیتوژنز در اوایل سال جاری ، در مورد اصلاح مقررات مربوط به معیارهای میکروبیولوژی (2005/2073) بحث کرد.

این قوانین شامل 100 واحد کلنی ساز در هر گرم در غذای آماده (RTE) است که نمی تواند از رشد لیستریا مونوسیتوژنز در طول ماندگاری پشتیبانی کند.

با این حال ، در مورد چگونگی تولید کننده نشان می دهد لیستریا بالاتر از غلظت مجاز در محصولات رشد نمی کند ، بین کشورهای عضو تفاوت تفسیر وجود دارد. همچنین ، برخی شیوع ها ناشی از محصولاتی است که مطابق با قانون هستند.

یک ایده که در حال بررسی است این است که غذاهای RTE نباید در طول ماندگاری خود حاوی لیستریا باشند. کارشناسان به دنبال روش هایی هستند که در آن یک شرکت آزاد می شود تا تلاش کند تا تفسیر قانون را روشن کند. برخی اقدامات باعث افزایش هزینه های تجاری می شود و احتمالاً منجر به درخواست های بیشتری از آزمایشگاه ها برای بررسی رشد لیستریا در مواد غذایی می شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir