در فرانسه ، شیوع مواد غذایی افزایش یافته است


مقامات بهداشت عمومی فرانسه از افزایش شیوع مواد غذایی در سال 2019 نسبت به سال قبل خبر داده اند.

Sante publique France ، آژانس بهداشت عمومی ، 1،783 شیوع در این کشور را ثبت کرده است که 15641 نفر را تحت تأثیر قرار داده است. در مجموع 609 نفر نیاز به درمان در بیمارستان دارند و 12 نفر در حال مرگ هستند. در سال 2018 ، 1،630 شیوع گزارش شده است که 14،742 نفر را مبتلا کرده است.

در زمستان سال 2019 ، گزارشات شیوع 134 مورد مربوط به مصرف صدف فقط در ماه دسامبر گزارش شد ، در حالی که در زمستانهای گذشته از چهار تا 30 در ماه دسامبر تا ژانویه گزارش شده بود.

سالمونلا در بالا عامل بیماری زا را تأیید می کند
همانند سال های گذشته ، شایع ترین عامل بیماریزایی ، سالمونلا است که بیش از یک سوم شیوع بیماری را برای آن تایید کرده است و عامل آن 807 بیماری و 161 بستری در بیمارستان است. یک سوم این 139 شیوع توسط سالمونلا تیفی موریوم و یک چهارم آن توسط سالمونلا انتریتیدیس ایجاد شده است. 44 مورد دیگر شیوع دارد. بیش از 60 درصد شیوع سالمونلا بین ژوئن و سپتامبر رخ داده است.

سایر عوامل بیماری زای مشکوک معمولاً سموم استافیلوکوکوس اورئوس ، کلوستریدیوم پرفرنژنس و باسیلوس سرئوس هستند. 5211 بیمار و 136 بستری یا ویزیت اورژانسی برای این سه عامل ثبت شده است. در 291 شیوع ، عامل مسئول ناشناخته بود.

یکی از این 12 مرگ ، بلعیدن یک گیاه سمی توسط مردی در 60 سالگی بود. به دنبال مرگ دیگر شیوع باسیلوس سرئوس رخ داد. 10 مورد باقیمانده پس از چهار شیوع در باسیلوس سرئوس یا کلستریدیوم پرفرنژنس در خانه های سالمندان رخ داده و علت آن تأیید شده است.

کمپیلوباکتر در 55 شیوع با 241 بیماری و سوions ظن به شش مورد دیگر تأیید شده است. نورو ویروس در 49 شیوع شامل 1،342 بیمار تأیید شد. هیستامین در هشت مورد و 28 مورد مشکوک تأیید شد. شیگلا در 9 شیوع تایید شد و در یک مورد مشکوک شد. این تشنج برای پنج نفر تأیید شد و در 14 حادثه مشکوک بود. Yersinia enterocolitica در سه کانون تأیید و Vibrio parahaemolyticus در سه مورد مشکوک شد.

در پایان سال ، ظهور ویروس های ویروسی و نقش صدف ها
شیوع ناشی از ویروس نورو ویروس هر ساله افزایش یافته است و تقریباً نیمی از آنها بین دسامبر و مارس رخ می دهد. منبع اصلی سو susp ظن مسمومیت ، مصرف صدف به ویژه صدف است. چنین شیوعهایی منجر به بسته شدن حدود 30 منطقه ماهیگیری در ژانویه 2020 شد.

در مارس سال جاری ، Sante publique France چندین شیوع مربوط به خوردن صدف های آلوده به نورو ویروس را گزارش کرد.

تقریباً در نیمی از شیوع هایی که در سال 2019 عامل بیماری زایی تأیید یا مشکوک شد ، مواد غذایی شامل مواد مختلفی هستند یا به صورت آماده مانند سالاد مخلوط ، ساندویچ و بوفه تهیه می شوند ، بنابراین اجازه نمی دهد این دسته به عنوان وسیله نقلیه شناخته شود.

گمان می رود که مصرف صدف عامل 13 درصد شیوع بیماری است و به دنبال آن گوشت ، مرغ ، ماهی و تخم مرغ و محصولات تخم مرغ وجود دارد.

در میان همه شیوع ها در سال 2019 ، 569 مورد در وعده های غذایی خانوادگی ، 727 در پذیرایی تجاری و 476 در پذیرایی جمعی ، مانند شرکت ها ، سفره خانه های مدرسه و ضیافت ها رخ داده است.

افزایش تعداد حوادث اعلام شده بین سال های 2018 و 2019 در شرایط خانوادگی و تغذیه تجاری مشاهده می شود ، در حالی که در موارد مربوط به تغذیه جمعی کاهش جزئی وجود دارد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>