در سوئیس به تشنج مواد غذایی افزوده می شود


مقامات سوئیس اطلاعات مربوط به 80 برداشت مواد غذایی از سال 2017 تا 2019 را منتشر کرده اند.

تعداد هشدارهای غذای عمومی بین سال های 2018 و 2019 به شدت افزایش یافته و تعداد تشنج مواد غذایی نیز بین سال های 2017 و 2019 افزایش یافته است. طی پنج سال گذشته ، این کشور شاهد هشدارهای برداشت غذا بوده و هشدارهای عمومی به طور مداوم در حال افزایش است.

هشدارهای عمومی اغلب به دلیل آلودگی به میکروارگانیسم های بیماریزا و مواد حساسیت زای اعلام نشده است. تشنجات غذایی عمدتا مربوط به وجود اجسام خارجی ، مایکوتوکسین ها ، مواد حساسیت زا و آلودگی به عوامل بیماری زا است.

ارقام داخلی
در سال 2017 ، خدمات ایمنی غذایی و دامپزشکی فدرال (FSVO) 19 بررسی مواد غذایی را در وب سایت خود منتشر کرد. سه دلیل اصلی غلظت بیش از حد مایکوتوکسین ها ، وجود اجسام خارجی و آلودگی میکروبی است.

این آژانس همچنین 15 اخطار عمومی داده است. نه مورد آنها مربوط به غذا است. آنها به دلیل آلودگی به میکروارگانیسم های بیماریزا ، مواد حساسیت زای اعلام نشده ، مقادیر بالای مایکوتوکسین ها و باقی مانده داروهای دامپزشکی هستند.

نمودار افزایش حملات و هشدارها در سوئیس

در سال 2018 ، FSVO ، همچنین به OSAV در فرانسه ، BLV به آلمانی و USAV به ایتالیایی شناخته شد ، 29 مورد ضبط غذا را منتشر کرد. بیشتر به دلیل غلظت بیش از حد مایكوتوكسین ها و به دنبال آن وجود اجسام خارجی و آلودگی میكروبی است.

این آژانس همچنین 16 اخطار عمومی داده است که 12 مورد آنها در مورد غذا است. عوامل بیماری زا ، آلودگی بیولوژیکی ، مواد افزودنی و طعم دهنده های غذایی و مواد حساسیت زای اعلام نشده اخطارهایی را ایجاد کرده اند.

در سال 2019 ، FSVO 32 مورد ضبط غذا را منتشر کرد. بیشتر آنها به دلیل اجسام خارجی و به دنبال آن مشکلات ترکیبی و میزان بالای مایکوتوکسین ها بود.

در سال 2019 ، این سازمان 26 اخطار عمومی را صادر کرد که 21 مورد آنها برای غذا. این به دلیل آلودگی با میکروارگانیسم های بیماریزا ، مواد حساسیت زای اعلام نشده ، تشخیص اشیا foreign خارجی ، آلودگی بیولوژیکی و مواد افزودنی است.

بین سال های 2015 و 2019 ، دسته بندی کالاهایی که بیشترین علت حمله آلرژی را اعلام نکرده است ، شیرینی ها و به دنبال آن غذاهای آماده و میان وعده ها بود. اجسام خارجی بیشتر در محصولات لبنی و مرغ یافت می شود. مایكوتوكسین ها در غلات و محصولات مشتق شده و مغزها ، مغزها و دانه ها یافت می شوند. عوامل بیماری زا در میوه ها و سبزیجات ، آجیل ، آجیل و دانه ها ، گیاهان و ادویه جات پخش می شوند.

شرکت در RASFF
در سال 2019 ، 4000 اعلان توسط سیستم هشدار سریع غذا و خوراک (RASFF) مدیریت می شوند ، 201 مورد شامل سوئیس است.

دلایل اصلی این اعلان ها آلودگی به میکروارگانیسم های بیماریزا ، مشکلات ترکیبی ، مواد آلرژی زا و فلزات سنگین بود.

تقریباً یک چهارم اعلان های 201 توسط سوئیس صادر شده است. آنها به دلیل مشکلات در ترکیب محصول ، میزان بیش از حد مایکوتوکسین ها و بقایای آفت کش ها هستند.

در سال 2019 ، مسئله سازترین گروه محصولات مکمل های غذایی و غذاهای رژیمی و به دنبال آن ماهی و محصولات ماهی و میوه و سبزیجات بودند.

تعداد موارد گزارش شده توسط سوئیس از طریق RASFF از 54 در سال 2018 به 46 مورد در سال 2019 افزایش یافته است ، اما مقامات گفتند که اجازه نمی دهد در مورد وضعیت ایمنی مواد غذایی نتیجه گیری خاصی انجام شود ، همانطور که بسیاری از فعالیت ها مبتنی بر ریسک

چندین اداره دولتی فدرال در این کشور اخیراً برای راه اندازی یک برنامه تلفن برای هشدار به مصرف کنندگان درباره محصولات خطرناک با هم همکاری کردند.

برنامه RecallSwiss برای همه کاربران در سوئیس طراحی شده است و توصیه های صادر شده توسط مقامات از جمله تشنج را به اطلاع کاربران می رساند.

مشکلات محصول نیز پس از مشاوره عمومی شناسایی می شود. این برنامه به کاربران امکان می دهد محصولات احتمالی خطرناک را با اخطارهای ارسالی به مقامات گزارش دهند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>