در اینجا آنچه خدمات ایمنی و بازرسی مواد غذایی در مالی 2020 انجام داده است


یادداشت ویراستار: در خلاصه ای از پایان سال ، سرویس بازرسی و ایمنی مواد غذایی USDA (FSIS) از دستاوردهای اصلی خود برای سال مالی (FY) 2020 گزارش کرد و پیشرفت در جهت هدف خود را برای مدرن سازی آژانس و انجام مأموریت خود برای جلوگیری از بیماری های غذایی و بیماری ها برجسته کرد. حفاظت از بهداشت عمومی

دکتر مندی برشیرز ، معاون وزیر ایمنی غذا گفت: “این یک سال چالش برانگیز بود ، اما FSIS همچنان به ماموریت خود در زمینه ایمنی مواد غذایی ادامه داده است.” “مقامات FSIS قدم برداشته اند تا اطمینان حاصل كنند كه غذای سالم و سالم همچنان روی میز شام آمریكایی هاست.”

FSIS از الزامات بازرسی فدرال پیروی می کند

FSIS در حال حاضر تقریباً 9000 نفر استخدام می كند كه از این تعداد حدود 8000 نفر در م regسسات ، آزمایشگاه ها ، شركت های واردات یا خرده فروشی های تحت نظارت فدرال كار می كنند. در طول COVID-19 ، FSIS با تهیه و الزام استفاده از تجهیزات محافظتی (ماسک های صورت و ماسک های محافظتی) که در دستورالعمل های مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) مشخص شده است ، از کارمندان خود محافظت می کند. FSIS گام بی سابقه ای برداشته است و اجازه می دهد بازرسان از گروه های بهداشتی پر خطر خود را با ناظر خود تأیید کنند و آنها را با پرداخت کامل حقوق از بازرسی تا زمان در دسترس بودن تجهیزات حفاظتی معاف کنند. برای اطمینان از اینکه کارمندان از آخرین اطلاعات برخوردار هستند ، FSIS چندین تماس هفتگی با مدیریت ارشد برقرار می کند و تقریباً به 1000 ایمیل کارمندان پاسخ می دهد. این آژانس همچنین برای پاسخگویی به سوالات COVID-19 میزبان مصاحبه های مکرر با تمام مراکز تنظیم شده توسط FSIS بود.

هیچ کارخانه تنظیم شده توسط FSIS به دلیل کمبود پرسنل بازرسی تعطیل نیست ، زیرا آژانس همچنان به وظیفه تعیین شده از سوی کنگره برای تهیه محصولات گوشت ، مرغ و تخم مرغ ایمن و کامل به مصرف کنندگان عمل می کند. FSIS با افزایش ساعاتی که کارگران نیمه وقت می توانند کار کنند و با تماس با سایر کارمندان USDA که برای بازرسی توسط FSIS ، دفتر بازاریابی کشاورزی (AMS) و دفتر بازرسی آموزش دیده اند ، کارکنان بازرسی خود را تکمیل کرده اند. سلامت حیوانات و گیاهان (APHIS).

در سال مالی 2020 ، آژانس بیش از 166 میلیون دام و 9.68 میلیارد پرنده را بازرسی کرد. علاوه بر این ، FSIS 2.5 میلیارد پوند از محصولات تخم مرغ منجمد و خشک را مورد بازرسی قرار داد. کارکنان برنامه بازرسی FSIS همچنین 7.3 میلیون روش ایمنی مواد غذایی و حفاظت از مواد غذایی را در 6500 موسسه تحت نظارت انجام دادند تا اطمینان حاصل شود که گوشت ، مرغ و محصولات تخم مرغ سالم و مفید هستند.

FSIS اذعان کرد که صنعت و خرده فروشان در برچسب گذاری و هدایت مجدد محصولات برای خرده فروشی با چالش هایی روبرو هستند. FSIS برای کمک به هدایت غذا از خدمات غذایی (هتل ها ، رستوران ها) به مراکز خرده فروشی ، انعطاف پذیری برچسب گذاری موقت را تا پایان سال 2020 مجاز کرده است.

FSIS به یک فرآیند ارزیابی سریعتر و کارآمدتر برای ارزیابی برچسب و چرخش سریعتر برنامه های برچسب دست یافته است. در مالی 2020 ، روند تأیید برچسب جدید حدود 5-7 روز به طول انجامید ، که به طور قابل توجهی کمتر از سالهای گذشته بود. FSIS همچنین وبینارهایی در مورد راهنمای به روز شده برای انطباق با تأیید برچسب ، ادعاهای به روز شده دامداری و دستورالعمل های مربوط به مهندسی زیستی / برچسب گذاری بدون GMO ارائه داد.

در سال مالی 2020 ، FSIS و ایالت های آیووا و ورمونت توافق نامه حمل و نقل بین ایالتی (CIS) را که به برخی از پردازنده های گوشت و مرغ بازرسی شده توسط ایالت اجازه می دهد محصولات خود را از طریق خطوط دولتی حمل کنند ، نهایی کردند. برنامه CIS گسترش فرصت های شغلی را برای شرکت های گوشت و مرغ بازرسی شده توسط دولت تشویق می کند.

FSIS و توسعه روستایی (RD) همچنین یک وبینار مشترک در مورد فرصت های پشتیبانی برای علاقه مندان برای شروع عملیات پردازش گوشت در مقیاس کوچک یا گسترش تجارت موجود برگزار کردند. علاوه بر این ، FSIS دو میزگرد / جلسه استماع برای گیاهان کوچک و بسیار کوچک را تسهیل کرد.

نوسازی سیستم ها و عملیات بازرسی

FSIS به ابتکار خود برای مدرن سازی سیستم های بازرسی و عملیات کنترل پاتوژن ها و افزایش کارایی در عین محافظت از سلامت عمومی ادامه داد.

در اکتبر 2019 ، FSIS قانون نهایی را برای مدرن سازی بازرسی کشتار خوک منتشر کرد. قانون نهایی شامل دو قسمت است – الزامات آزمایش میکروبی اجباری در تمام مراکز تولید خوک و سیستم جدید بازرسی کشتار خوک (NSIS) ، که بر اساس آن موسسات می توانند انتخاب کنند که تحت سیستم سنتی بازرسی کشتار کار کنند یا باقی بمانند. در داخل NSIS ، FSIS ضمن حفظ 100 درصد بازرسی کاداستر ، وظایف بازرسی آفلاین را که تأثیر مستقیم بر سلامت عمومی دارند افزایش می دهد. هفت نیروگاه در سال مالی 2020 به سیستم بازرسی جدید روی آوردند ، از جمله پنج تاسیسات تجزیه و تحلیل خطر و تاسیسات کنترل نقطه بحرانی (HIMP) و دو تاسیسات غیر HIMP.

FSIS قانون نهایی قوانین بازرسی تخم را در 9 سپتامبر سال 2020 اعلام کرد. برای اولین بار ، پس از تصویب قانون بازرسی تخم مرغ در سال 1970 ، روش های بازرسی تخم مرغ نوسازی شد. قانون نهایی مقررات تخم مرغ را به روز کرد. محصولات برای مطابقت با این الزامات تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) در مقررات بازرسی گوشت و طیور. تحت سیستم HACCP ، گیاهان می توانند با رعایت کلیه الزامات نظارتی محصولات سالم و ایمن ، از سیستم ایمنی غذایی متناسب با گیاهان و تجهیزات خاص آنها استفاده کنند.

هدف قرار دادن بیماری ناشی از غذا

FSIS به اقدامات خود برای كاهش بیماریهای منتقله از غذا و محافظت از بهداشت عمومی ادامه داد. FSIS برای به روزرسانی نظر عمومی را پیشنهاد و درخواست کرد سالمونلا استانداردهای اجرای گوشت گاو خام و جدید سالمونلا استانداردهای عملیاتی تولید گوشت گاو ، یکی از اجزای اصلی گوشت گاو خام. FSIS هر دو استاندارد را برای اطمینان از اینکه شرکتها دائماً در حال نظارت یا کوچک سازی هستند ، پیشنهاد داده است سالمونلا، یک پاتوژن که به طور کلی در محصولات خام گوشت گاو زنا محسوب نمی شود.

FSIS همچنین در حال مدرن سازی روشهای شناسایی آزمایشگاهی است سالمونلا. برای نمونه های جمع آوری شده پس از 1 ژانویه سال 2020 ، آزمایشگاه ها شروع به استفاده از داده های تجزیه و تحلیل DNA برای شناسایی سویه های سالمونلا به جای روش های سنتی کردند.

در ژوئن سال 2020 ، FSIS در مورد پیشنهاد تمدید آزمایشات غربالگری معمول شش اشرشیاکلی تولید سم Shiga (STEC) به گوشت چرخ کرده ، نیمکت ها و سایر اجزای گوشت گاو خام (به عنوان مثال گوشت گونه) درخواست نظر کرد. برای محافظت بیشتر از بهداشت عمومی FSIS در حال حاضر تمام گوشت گاو ، گوشت گاو و سایر اجزای گوشت گاو خام را برای E. coli O157: H7 تجزیه و تحلیل می کند ، اما فقط نمونه های تولید گوشت گاو را برای شش STEC غیر O15 آزمایش می کند. FSIS در حال بررسی نظرات عمومی است.

در سپتامبر 2020 ، FSIS همراه با اداره ایمنی مواد غذایی (OFS) USDA نقشه راه کاهش سالمونلا: ترویج تغییر از طریق سیاست های مبتنی بر علم که رئوس مطالب برنامه ها و سیاست های مبتنی بر دانش ، مبتنی بر داده را تشویق می کنند و باعث کاهش نوآوری می شوند سالمونلا در محصولات گوشت ، مرغ و تخم مرغ.

مشارکت

FSIS در حال همکاری با CDC و FDA برای دستیابی به هدف آژانس برای بهبود هماهنگی تلاش های ایمنی غذایی فدرال و تأمین اولویت های داده های ایمنی مواد غذایی است. در ژوئیه سال 2020 ، FSIS و FDA وبینار مشترکی را برای بحث در مورد نقش ها و مسئولیت های غذاهای سلول های حیوانی کشت داده شده و محصولات خوراکی منتشر کردند. در طول برگزاری این وبینار ، متخصصان اطلاعاتی را در مورد مقررات قانونی USDA و FDA ، نقش ها و مسئولیت های غذای پرورشی از سلول های حیوانی و محصولات خوراکی و همچنین نقاط تماس نظارتی برای فناوری های جدید تولید مواد غذایی ارائه دادند. FSIS همچنین میزبان جلسات کمیته مشورتی ملی در مورد معیارهای میکروبیولوژیکی مواد غذایی و کمیته مشورتی ملی در بازرسی از گوشت و مرغ بود.

تأیید واردات خارجی

FSIS تمام محصولات تجاری واجد شرایط را که از کشورهای خارجی به ایالات متحده وارد می شود ، در دفاتر رسمی بازرسی واردات بررسی می کند. این آژانس 4.3 میلیارد پوند گوشت و مرغ و 7 میلیون پوند تخم مرغ را در سال مالی 2020 بررسی کرد. FSIS همچنین سیستم های بازرسی ایمنی مواد غذایی را در خارج ارزیابی می کند تا معادل آنها قبل از اینکه یک کشور بتواند محصولات خود را به ایالات متحده صادر کند ، تعیین کند. در طی سال مالی 2020 ، FSIS برای محصولات صادر شده از جمهوری خلق چین و انگلیس چهار تعیین معادل اولیه و دو تعیین بازپرداخت انجام داد.

در ماه ژانویه ، FSIS به صادرکنندگان آمریکایی اجازه داد تا به صورت الکترونیکی اقدام کنند و برای جمهوری خلق چین گواهی صادرات دریافت کنند. این گسترش باعث شده است كه هم صادرکنندگان آمریكا و هم FSIS در صدور گواهینامه محصولات صادراتی كارآمدتر باشند و امنیت گواهینامه های صادراتی را افزایش دهد.

مراحل بعدی برای سال مالی 2021

FSIS همچنان بر نوسازی ایمنی مواد غذایی تمرکز خواهد کرد ، از جمله:

  • مطالعه بهبود در بازرسی برای کشتار گوشت گاو ؛
  • اعدام به روز شد سالمونلا استانداردهای اجرای گوشت گاو خام و جدید سالمونلا استانداردهای عملیاتی برای تولید گوشت گاو ؛
  • تدوین استانداردهای جدید برای کاهش عوامل بیماری زا برای سالمونلا در محصولات گوشت خوک؛
  • پیشنهاد تغییر قانونی که برنامه آزمایشگاهی معتبر را شامل آزمایشات میکروبی و آزمایشات شیمیایی اضافی می کند.
  • اجرای مرحله ای م componentsلفه های صادرات و واردات سیستم اطلاعات بهداشت عمومی (PHIS) با گسترش تعداد کشورها با استفاده از فرآیند الکترونیکی ، ادامه یابد. و
  • پیشنهاد برگزاری سه ماهه میزهای گرد مجازی با گیاهان کوچک و بسیار کوچک با شرکت در کنگره.


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>