[ad_1]

نظر

توسط امی ریمر

اجلاس ایمنی مواد غذایی با استفاده از آموزه های آموخته شده از بیماری همه گیر COVID-19 ، تعهد 23 ساله خود را برای ارائه فن آوری ها و روش های مهم ماموریت به متخصصان ایمنی مواد غذایی در سراسر زنجیره تامین ادامه می دهد. همزمان با آماده شدن صنعت برای پیشرفت به دنبال همه گیری جهانی ، حفظ ایمنی مواد غذایی برای مصرف کنندگان همچنان در اولویت اصلی قرار دارد. چالشهای منحصر به فرد آن زمان قطعاً به نوآوریهای جدیدی نیاز دارد و این صنعت را به هم پیوند می دهد تا به طور جمعی مشکلات پیچیده را حل کند.

در تعهد مداوم برای اولویت بندی سلامت و ایمنی شرکت کنندگان ، غرفه داران ، سخنرانان و کارکنان ، اجلاس ایمنی مواد غذایی از 11 تا 13 مه به عنوان یک رویداد مجازی ارائه می شود. با علاقه ای که BNP Media ، تولیدکنندگان این رویداد ، از اجلاس مجازی در اکتبر 2020 از جامعه ایمنی مواد غذایی دریافت کرده اند ، ما خوشحالیم که می توانیم موفقیت پلت فرم قدرتمند مجازی را برای ارائه م effectiveثرترین راه حل های ایمنی مواد غذایی بهبود بخشیم. قالب جذاب!

“ما مشتاقانه منتظر ارائه محتوای با کیفیت یکسان ، غرفه داران و شبکه هایی هستیم که از اجلاس انتظار داریم ، در بهترین کلاس مجازی ما در کلاس” متخصصین ایمنی غذا می توانند در جلسات زنده و درخواستی شرکت کنند ، با تعامل و پرسش از سخنرانان دیدار کنند ، از بهترین ارائه دهندگان راه حل در نمایشگاه مجازی بازدید کنند و با استفاده از ویژگی جدید گفتگوی ویدیویی با غرفه داران و شرکت کنندگان در ارتباط باشند. ” مدیر ارشد رویداد رسانه ، تهیه کننده اجلاس ایمنی مواد غذایی.

جلسات آموزشی بر روی چالشهای منحصر به فرد “عادی جدید” در چهار زمینه موضوعی تمرکز خواهد کرد: COVID-19 و فراتر از آن. مسائل نظارتی و حقوقی ؛ ابزارها و فناوری ها و پشتیبانی از متخصصان ایمنی غذا. این اجلاس طیف زیبایی از سخنرانان مجرب ، از جمله متخصصان ایمنی مواد غذایی از Costco ، شرکت وندی ارائه می دهد. کارخانه Cheesecake Factory ، FDA ، CDC ، USDA ، AFDO ، Sysco Corp. و همچنین دانشگاهیان ایالت کارولینای شمالی ، انستیتوی فناوری ایلینوی ، دانشگاه راتگرز و ایالت میشیگان ، چند مورد را نام برد.

به عنوان رئیس هیئت مشورتی آموزش و پرورش در اجلاس ایمنی غذا ، گری آدس این فرصت را داشت تا از چندین نماد جامعه ایمنی غذا بخواهد تا درباره اهمیت این اجلاس و ارزش حضور در رویداد پیش رو بحث کنند. در تبادل زیر ، به دکتر دونا شفنر ، کارشناس ارشد ایمنی غذا ، تضمین کیفیت و آموزش در مرکز نوآوری غذایی در دانشگاه راتگرز و جوآن منکه-شنتزر ، رئیس کیفیت مزرعه در Van Drunen / FutureCeautis گوش دهید:

گری آدس: به نظر شما چرا گردهم آوردن جامعه ایمنی غذا در طی همه گیر جهانی در حال انجام مهم است؟

دونا شافنر: ایمنی مواد غذایی یک اولویت ثابت است و تا زمانی که توجه عمومی به بیماری همه گیر COVID-19 باشد نباید از آن غافل شد.

جوان منکه-شنزر: بیماری همه گیر باعث افزایش پیچیدگی و فشار به متخصص ایمنی غذا می شود. گردآوری جامعه ایمنی غذا این امکان را فراهم می کند: مراقبت و رفاقت … در کنار افراد دیگری باشید که به یک زبان صحبت می کنند و چالش های مشابهی دارند. مدتی برای یادگیری و تفکر خارج از تماس های خود برای مقیاس گذاری و یا فشار در محل در طول روز. فرصتی برای آشنایی با افراد جدید و گسترش شبکه شما.

گری: چه درس های ایمنی غذایی را از همه گیری جهانی آموخته اید و فکر می کنید چه نوآوری های جدیدی حتی پس از همه گیری هم باقی بماند؟

دونا: در حالی که بازرسی های دولتی از تأسیسات تولید مواد غذایی به دلیل بیماری همه گیر کمتر اتفاق می افتد ، برخی از شرکت ها امنیت کارگران را بر ایمنی مواد غذایی در اولویت قرار داده و شکاف هایی را ترک کرده اند که باید در اسرع وقت رفع شود. یادگیری مجازی برای ماندن است. بازرسی های شخصی و بازدیدهای مشاوره شخصی برای شرکت هایی که به خدمات “مجازی” عادت کرده اند گران تر به نظر می رسد.

جوان: بهترین درس های ایمنی غذایی که از بیماری همه گیر جهانی گرفته شده و به نظر می رسد پس از همه گیری نیز وجود داشته باشد ، عبارتند از: 2) غربالگری و بهداشت: کمک به ایجاد فرهنگ ایمنی مواد غذایی و بهبود GMP. 3) کار QA از راه دور می تواند به طور کارآمد و با بهبود پشتیبانی مشتری انجام شود. هیچ دلیلی برای حضور در دفتر وجود دارد. (توجه: کار QC هنوز هم باید در محل انجام شود.)

گری: چرا فکر می کنید اجلاس ایمنی غذا یک رویداد مهم برای به اشتراک گذاشتن دانش شماست؟

دونا: اجلاس ایمنی مواد غذایی یک رویداد شاخص است که شرکت کنندگان را با علاقه متمرکز جذب می کند ، بنابراین این مکان مطمئناً مکانی است که می خواهم باشم!

جوآن: اجلاس ایمنی مواد غذایی یک رویداد عالی است که بر ارائه راه حل هایی برای متخصص ایمنی غذا متمرکز است. من ترجیح می دهم دانش خود را در FSS به اشتراک بگذارم ، زیرا آنها ارزش هر شرکت کننده را فراهم می کنند ، کار شخص (از جمله من) را تسهیل می کنند.

گری: در اجلاس آینده در ماه مه در چه جلساتی شرکت خواهید کرد؟

دونا: من جلسه ای با عنوان “رساندن پیام به مشکلات امروز” را رهبری خواهم کرد. موضوعات اصلی ایمنی مواد غذایی در صنایع غذایی بسته به مهمترین اهمیت آنها برای عموم تغییر نمی کند. در ماههای نخست همه گیری ، تعدادی از تصمیمات مهم سیاست های عمومی اتخاذ شد ، که به شدت توانایی پردازنده ها برای ادامه تولید مواد غذایی را تحت تأثیر قرار می دهد. بیاموزید که چگونه آموزش ایمنی غذا باید پیام خود را برای مقابله با عواقب ناخواسته راه حل های مرتبط با COVID که امکان افزایش مسائل ایمنی مواد غذایی را دارند ، ارائه دهد.

جوان: من یک پنل با عنوان “مدیریت COVID-19 در صنایع غذایی را رهبری می کنم: تا زمانی که آموزش ندهیم نمی توانیم آن را تعیین کنیم”. این جلسه گفتگوی صادقانه ای راجع به آنچه برای مدیریت COVID-19 در سیستم غذایی کارساز و م hasثر نبوده ارائه می دهد. تاریخ نشان داده است که آموزش کارگران در مورد “چرا” در تحریک تغییر بسیار موثرتر از صدور مجوز است. بررسی آنچه که کار کرده و مفید نیست نیز دانش عمیق را تسهیل می کند. بیایید از متخصصان این صنعت که هر روز در حال جنگ برای COVID-19 هستند و تأثیرات آن را بر تجارت شما مدیریت می کنند ، درسهایی را بشنوید.

برای بارگیری بروشور کامل دیجیتال و ثبت نام در اجلاس ایمنی مواد غذایی ، به سایت www.foodsafetysummit.com مراجعه کنید.

یادداشت ویراستار: نویسنده امی ریمر مدیر آموزش در اجلاس ایمنی مواد غذایی است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir